vsl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Γειά σας! Πάω να γράψω μια ταινία σε DVD με το ConvertXtoDVD, αλλά μου λέει "Δεν υπάρχει δίσκος στον εγγραφέα" (ενώ έχω βάλει DVD) Πατάω και "πληροφορίες δίσκου" με το NERO και μου λέει και εκεί ότι δεν υπάρχει δίσκος. Το περίεργο είναι ότι όταν βάζω ένα γεμάτο DVD, παίζει κανονικά! Τι μπορεί να συμβαίνει; Επίσης έχω δοκιμάσει όλα τα DVD (+R, +/-RW) και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια...
alex00a Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 ελεξε αν ειναι συνδεδεμενο το dvd με ide/pata η sata δεδομενων
vsl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 ελεξε αν ειναι συνδεδεμενο το dvd με ide/pata η sata δεδομενων Είναι... Εν τω μεταξύ σήμερα μου το αναγνωρίζει κανονικά το DVD όταν πάω να κάνω εγγραφή, χθες και προχθές δεν το αναγνώριζε, πριν 3 μέρες πάλι το αναγνώριζε... Ό,τι να ναι...
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Ή στο λειτουργικό έχεις πρόβλημα, ή στην σύνδεση (δεδομένα/τροφοδοσία=από καλώδια μέχρι τροφοδοτικό) ή (αν και δεν το κόβω) έχει αρχίσει να τα φτύνει το ντράιβ (υπάρχει και μια περίπτωση να πήγε κα'να σκουπιδάκι στην κεφαλή εγγραφής). Για πιο γρήγορα και οικονομικά (αν σου ξανακάνει τσαλίμια), άνοιξε το κουτί και αποσύνδεσε/ξανασύνδεσε καλά βύσματα ρεύματος και δεδομένων. Αν δεν λυθεί, άλλαξε βύσμα ρεύματος, και αν μπορείς, και καλώδιο δεδομένων (ακόμα και καινούριο πάρε, γύρω στο Ευρώ έχει). Καλύτερο μάλιστα πριν απ' όλα θα ήταν, αν μπορείς να το δοκιμάσεις σε άλλο υπολογιστή (για μέρες, προφανώς). Επόμενο βήμα, κάνε επανεγκατάσταση λειτουργικού (ψιλομανούρα κι "αναστάτωση" και μπορεί αν μην έχει κι αποτέλεσμα...αλλά είναι ανέξοδη προσπάθεια έστω). Κι αν ολ' αυτά δεν, τότε ενδέχεται αν έχεις θέμα και με το τροφοδοτικό σου....(αν και χλωμούλι). Αν μπορείς, δανείσου ένα ντράιβ και δοκίμασε για μέρες. ΑΝ πάει καλά,,,ε τότε μαλλον το δικό σου είχε πρόβλημα, και η αγορά άλλου είναι μονόδρομος (πάντως δεν έχει μια περιουσία πια, αλλά γύρω στο 15άρι το φτηνότερο...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα