Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το Ζyxel P-661HW-D1 και μου κάνει το έξης πρόβλημα τώρα τελευταία. Αν ανοίξω το WiFi και μπω δια μέσω του κινητού και είναι κλειστός ο Η/Υ ο οποίος είναι συνδεδεμένος στην 1η θύρα Ethernet με πετάει εξω αναβοσβήνοντας το κουμπάκι 1 της θύρας και δεν έχω Internet στον Η/Υ και δεν με αφήνω να μπω και στην σελίδα του Router παρα μόνο αν το κλείσω ή το ανοίξω. Τις 3-4 τελευταίες ημέρες δεν χρησιμοποιώ WiFi και ενώ έπαιζα Online Gaming στο PS3 ( εκεί έχω συνδέσει την 2η θύρα Ethernet με το Router) με πετάξει έξω και αναβοσβήνει την 1η θύρα Ethernet και για να έχω Internet πρεπει να ανοιγωκλείσω το Router. Τα φώτα σας....

ΥΓ: Απο Firmware έχω το V3.40(AHQ.0) | 05/01/2006

Δημοσ.

2 πραγματα.

α.πιο νεο firmware αν υπαρχει που χλωμο το κοβω.β.ενα Hard reset τελειως μηπως στρωσει.τα zyxel οκ καλα χρυσα αλλα οταν βγαλουν προβλημα κανουν τα πιο κουφα.προσωπικα φτηνη σειρα zyxel δεν θα ξαναπερνα.ενω παλια εβλεπα πολλα ατομα με zyxel πλεον οι μισοι με vigor ειναι και zyxel βλεπω μονο zywall πλεον

Δημοσ.

για καποιο λογο δεν ξερω η zyxel εχει καποια firmware που εχουν το ιδιο νουμερο και αλλαζουν μετα.πχ 3.40 και μετα αλλαζει.αυτο που λες φαινεται ενα χρονο πιο καινουριο.περασε το δεν εχεις κατι να χασεις αλλωστε αφου δεν παιζεις σωστα ηδη.

Δημοσ.

Τελικά η εκδοση του Firmware ήταν η 3.40(AHQ.4)C0 Jul 30, 2009. Έκανα το Firmware upgrade, έκανα Hard Reset και κατα το συγχρονισμό πριν βάλω Username/Pass μου ξαναέκανε τα ίδια. Μετα απο 3-4 ανοιγω-κλεισίματα κατάφερα να βάλω τα στοιχεία. Το πρόβλημα που χω βεβαια τωρα μου το παρουσιάζει συνέχεια οπότε τι κάνω....? Εννοείται πως δεν έχω εγγύηση οπότε τι κάνουμε τώρα ?Δεν μπορούσα να συνδεθώ με το Zyxel σε καμμία περίπτωση σε καμμία απο τις 2 Ethernet που έχω. Έτσι έβαλα το US Robotics και δουλεύει κομπλέ οπότε μάλλον το Router της Zyxel βγήκε OFF.

Ακούω γνώμες για κανινούργιο Router (και να υποστηρίζει το VDSL)

Δημοσ.

αν δεν εχει και εγγυηση δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις και κατι αλλο.τωρα για ρουτερ με adsl kai vdsl δυο εχω δει.ενα thomson 789n που δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να βρεθει και ενα vigor.το vigor πρεπει να εχει πανω απο 180 ευρω.βεβαια αν πας vdsl θα σου δωσει και ο παροχος vdsl router.se forthnet δινουν αυτο το thomson σε αλλους δεν ξερω θα σε γελασω.

Δημοσ.

poulinos πλεον έχω μπει σε σκέψεις και έχω αφήσει τελευταία στιγμή να αποφασίσω για ρούτερ. Είμαι σε δίλλημα αν πρεπει να μείνω στην Forthnet ή να γυρίσω στον ΟΤΕ.

Όσον αφορα το Vigor είναι αξιόπιιστα ? Εχεις δει καποιο συγκεκριμένο ?

Δημοσ.

για το πρωτο δεν μπορω να σου πω.εξαρτατε αν εχεις καποιο προβλημα εξαρτατε το οικονομικο κτλ κτλ.εγω πχ εχω forthnet ειμαι μια χαρα.μπορει εσυ να εχεις forthnet και να μην σου αρεσει κατι οποτε να θες να γυρισεις στον οτε.αναλογα τι προβληματα εχεις ή τον λογο που θες να πας σε οτε.τα vigor ειναι παρα παρα παρα πολυ καλα και ατομα που δεν θελουν να πανε σε cisco πανε σε vigor απλα ειναι και αρκετα αρκετα αρκετα ακριβα δυστυχως.τωρα αν ειναι να βαλεις vdsl παρε το ρουτερ του παροχου για αρχη.να παρεις κατι που ειναι combo βγαινει πιο ακριβα χωρις λογο.αν ειναι να πας vdsl παρε ενα ρουτερ μονο vdsl η κρατα του παροχου.αν ειναι να μεινεις στο adsl για κανα δυο χρονια τοτε παρε μονο adsl να μην δωσεις πολλα λεφτα και σε 2 χρονια παιρνεις vdsl που θα εχουν βγει και πιο νεα μοντελα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...