tiranous Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 γεια σας.. αποφάσισα πρόσφατα να αγοράσω ένα καινούριο πληκτρολόγιο για τον υπολογιστή μου ... επειδή έχω κάποιες απαιτήσεις και δεν ξέρω που ακριβώς να ψάξω αποφάσισα να ζητήσω τι βοήθεια σας... λοιπόν καταρχήν θέλω ένα gaming keyboard ... που να μπορώ να το χρησιμοποιήσω άνετα και το βραδυ... τι ενoώ... έχω δει πληκτρολόγια με φωτισμό.. δηλαδή σε κάθε πλήκτρο είναι φωτιζόμενο το γράμμα που του αντιστοιχεί,κάτι παρόμοιο ψάχνω και εγώ.. έχω βρει ως στιγμής ένα τις razer ( http://www.skroutz.gr/s/354136/Razer-Anansi.html ) ... αλλα δεν ξέρω για τι πρόκειται... άμα κάποιος ξέρει η έχει να προτείνει κάτι θα του ήμουν υπόχρεος
akis90 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ έχω τα Sidewinder Χ4 και Sidewinder Χ6 της Microsoft...και τα 2 πολύ καλα αλλά σαν εμφάνιση μου αρέσει το 2ο έχει και σπαστό numpad.
Bazuk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Εγω εχω το Razer Lycosa, αλλα θα σου προτεινα να παρεις το Black Widow. Η γνωμη μου για αυτο που λες εσυ ειναι οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα