Muchacho Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα,θελω να κανω format σε εναν παλιο υπολογιστη(HP) που εχει τα windows vista.Το θεμα ειναι πως δεν ξερω που ειναι το cd με τα windows-drivers κτλ.Επειδη τωρα εχω γνησια windows,και εχω και το αυτοκολλητακι με το sn κτλ,υπαρχει αλλος τροπος για να κανω format?
JohnJohn3484 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Κατέβασε από όπου βρεις την συγκεκριμένη έκδοση vista για την οποία έχεις κωδικό και για drivers ψάξε είτε στη σελίδα της HP είτε στο google με το ακριβές μοντέλο του laptop σου
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα,θελω να κανω format σε εναν παλιο υπολογιστη(HP) που εχει τα windows vista.Το θεμα ειναι πως δεν ξερω που ειναι το cd με τα windows-drivers κτλ.Επειδη τωρα εχω γνησια windows,και εχω και το αυτοκολλητακι με το sn κτλ,υπαρχει αλλος τροπος για να κανω format? Αφου εχεις γνήσια windows βάλτα μεσα και κανε φορματ και εγκατάσταση
gokuthelegend Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Αφου εχεις γνήσια windows βάλτα μεσα και κανε φορματ και εγκατάσταση Εννοεί ότι έχει το γνήσιο κλειδί, όχι το γνήσιο δισκάκι, και χωρίς το δισκάκι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Το κλειδί έχει σημασία, το δισκάκι ή το iso μπορεί να το βρει από όπου θέλει και σε όποια μορφή θέλει αρκεί να είναι η ίδια έκδοση με το κλειδί. Φίλε μου κοίτα αν μπορείς να το βρεις σε κανα torrentάδικο, ακόμη και αν είναι πειρατικό δεν πειράζει, απλώς κατά την εγκατάσταση θα δώσεις το νόμιμο κλειδι που είναι πάνω στο αυτοκόλητο και θα είσαι ΟΚ. Όσο για τους drivers κοίτα στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή του υπολογιστή σου, εκεί θα βρεις σίγουρα.
Avatar_GR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Πολλές φορές τα λάπτοπ έχουν σε κρυμμένο partition στον σκληρό δίσκο τα αρχεία εγκατάστασης και τους οδηγούς. Βρες τι μοντέλο είναι ο υπολογιστής σου και ψάξε το στο google. Αλλιώς δες αν μπορείς να το βρεις στο ebay, συνήθως πουλάνε κάτι τέτοια. Πουλάει και η εταιρεία αλλά τα δίνει ακριβά συνήθως. Ότι και να κάνεις μην πληρώσεις πάνω από 20 ευρώ, αφού με λίγα χρήματα παραπάνω αγοράζεις windows 8 αν είναι. -Τους drivers τους βρίσκεις και μόνος σου μετά, δεν χρειάζεσαι CD, απλά γράψε τι ακριβώς έχεις. (από το control panel-devices). Υπάρχουν και προγράμματα που κάνουν αυτήν τη δουλεία π.χ driver Genius κ.α
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Αν δε χρειαζεσαι καποιο αρχειο αυτη τη στιγμη δοκιμασε να πατησεις το F11 πριν το laptop κανει boot στα windows
z4rx07 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Εννοεί ότι έχει το γνήσιο κλειδί, όχι το γνήσιο δισκάκι, και χωρίς το δισκάκι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Το κλειδί έχει σημασία, το δισκάκι ή το iso μπορεί να το βρει από όπου θέλει και σε όποια μορφή θέλει αρκεί να είναι η ίδια έκδοση με το κλειδί. Φίλε μου κοίτα αν μπορείς να το βρεις σε κανα torrentάδικο, ακόμη και αν είναι πειρατικό δεν πειράζει, απλώς κατά την εγκατάσταση θα δώσεις το νόμιμο κλειδι που είναι πάνω στο αυτοκόλητο και θα είσαι ΟΚ. Όσο για τους drivers κοίτα στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή του υπολογιστή σου, εκεί θα βρεις σίγουρα. Δυστyχώς στο Bittorrent κυκλοφορούν πειραγμένες εκδόσεις ... Κανεις δεν σου εγγυατε οτι το λειτουργικο ειναι ακριβως οπως το διεθεσε η Microsoft.
gokuthelegend Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δυστyχώς στο Bittorrent κυκλοφορούν πειραγμένες εκδόσεις ... Κανεις δεν σου εγγυατε οτι το λειτουργικο ειναι ακριβως οπως το διεθεσε η Microsoft. Αν τα "loaders" τα έχουν ξεχωριστά από το αρχείο iso, τότες το πιθανότερο είναι το iso να μην είναι πειραγμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα