Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα ΧΡ που το εγκ/σα -τα οποία είναι αγγλικά- δεν μου αναγνώρισε το πρόγραμμα την αγγλική.Κάνοντας όμως αυτό που ανάφερε ο dancer (μετονομασια του XaraXDeu.dll σε XaraXDeu.dll.bak) το προγραμμα γύρισε στα αγγλικά. Δεν γνωρίζω εαν στα 8 αναγνωρίζεται αυτόματα για να το επιβεβαιώσω :P

Ωραίο το προγραμματάκι και βγάλαμε άκρη με την γλώσσα αυτού :)

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως εξηγει κανεις οτι εδωσα το mail μου και ακομα δε ελαβα μυνημα (απο το πρωι) για τον κωδικο ενεργοποιησης του

Magix Foto & Grafik Designer 6.

Το mail ειναι σωστο και στα spam δεν υπαρχει κατι! Μυστηριο... :ph34r:

Δημοσ.

Σήμερα έχει :

''Vollversion: Wise Care 365 Pro''

Τι ακριβώς είναι αυτό??

Ισχύει για 1 ημέρα μόνο το προγραμματάκι αν το εγκαταστήσω στο pc?

Δημοσ.

Είναι πρόγραμμα για την «υγεία» του Η/Υ σου, καθαρίζει από άχρηστα αρχεία καθαρίζει την registry κάνει ρυθμίσεις στα windows για να τρέχουν καλύτερα και διάφορα τέτοια.

Το πρόγραμμα είναι για πάντα,μιας και το περάσεις,δεν χρειάζεται καν να το δηλώσεις το κατεβάζεις και είσαι έτοιμος,και έχει και ελληνικά στης γλώσσες.

• Like 1
Δημοσ.

Το προγραμμα ειναι καλο?

Χρειαζεται να κανω και κατι αλλο για να το ενεργοποιησω η αρκει η εγκατασταση του?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα για το driver που έκανα εγγραφή μου ήρθε mail την επόμενη μέρα.

το καλό είναι ότι αναφέρει την κανονική τιμή και δίπλα γράφει ότι το download είναι δωρεάν για την προσφορά!

οπότε όποιος έχει θέμα, να μήν ανησυχει, απο την στιγμή που βάζεις mail για να συμμετέχεις στην προσφορά, μετά μπορείς να κατεβάσεις όποτε θέλεις, όποτε κι αν σου έρθει το μήνυμα στο mail σου.

Εγώ κατεβάζω το driver τώρα - είμαι και άνετος μιάς και δεν έχει κίνηση και κατεβάζω απο το server τους με 600kb/s

ps: μόλις κατέβηκε, του έκανα εγκατάσταση, μου ζητάει κλειδί, πάω στην σελίδα που το κατέβασα και εκεί αναφέρει ότι τους έχουν τελειώσει τα κλειδιά και θα το διορθώσουν....

μήν τσάμπα το κατέβασα?

Επεξ/σία από samniotis
Δημοσ.

Δηλαδη πρεπει να κανω "αλχημειες" για να βαλω τo start menu στα win8 που χρησιμοποιουμε απο τα win95; Μην σωσω και τα βαλω ποτε. Και τα win7 μια χαρα ειναι.

• Like 2
Δημοσ.

Σε μένα ήλθε το κλειδί περίπου 2 ώρες μετά, αλλά και που το έβαλα δεν είδα καμία διαφορά. Όλες οι ρυθμίσεις είναι απενεργοποιημένες και έχει ακόμη το κουμπί αγοράς κλειδιού pro, στην καρτέλα για το registration. Το κλειδί δεν καταλαβαίνω τι ρόλο παίζει, αφού δεν ενεργοποιούνται οι λειτουργίες της έκδοσης pro.

Όχι ότι είναι και καμιά σπουδαία εφαρμογή, από τη στιγμή που υπάρχει το classic shell που είναι και δωρεάν και κλάσεις ανώτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...