Προς το περιεχόμενο

The New Normal (NBC)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από πολλές αρνήσεις για broadcast από διάφορα κανάλια το The New Normal airs κανονικά από το NBC.Δε τρελαίνομαι να πω την αλήθεια μου.Έχει τις στιγμές του,προσπαθεί να ξεφύγει από τα στερεότυπα αλλά δεν το καταφέρνει πάντα.Γενικά ευχάριστο όμως.

I can relate μέχρι ένα σημείο διότι βρίσκομαι πάνω κάτω στην ίδια φάση.Η Barkin φυσικά τα σπάει κ αναμενόμενο.Πάντως welcome οτιδήποτε βοηθάει την ορατότητα των γκέι οικογενειών σε μια καραπολομένη Αμερική για το ζήτημα.

new-normal.jpg

Just briefly, μια single mum με τη κόρη της αποφασίζει να βοηθήσει ένα γκει ζευγάρι να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί κ έτσι δέχεται να γίνει surrogate.Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η ρατσίστρια κ ομοφοβική γιαγιά της (Barkin) αποφασίζει να τους κάνει τη ζωή κόλαση.

http://www.youtube.com/watch?v=nJfBZxUlzhY

Δημοσ.

Είχα δει 2-3 επεισόδια οταν πρωτοβγήκε αλλα μου την έσπαγε λίγο ...η παρένθετη μαμα και το παιδί της! :wacko: Δεν ξέρω γιατι...

Αντιθέτως η μάνα της (Ellen Barkin) και η μαύρη φίλη του γκέι ζευγαριού έχει ατακαταριστές ατακες που γελάς σε αρκετές φάσεις. Χαλαρά προτιμώ modern family αλλα ίσως κάποια στιγμη όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος δω και τα υπόλοιπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...