Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω αν ειναι εφικτο να βαλω το λογισμικο ioS σε ενα iPhone 4 που συναρμολογησα εγω!Ειναι εφικτο;Λεγοντας το συναρμολογησα εννοω παρηγγειλα ολα τα εξαρτημα χωριστα το καθενα απο το Ιντερνετ και το εφτιαξα!

Δημοσ.

ισως ειναι χαζη η ερωτηση μου, αλλα μπηκες σε ολη αυτη την διαδικασια-φασαρια-εξοδα χωρις να ξερεις αν μπορεις να περασεις ios;

• Like 1
Δημοσ.

E αφού το συναρμολόγησες γιατί δε δοκιμάζεις να το βάλεις στο itunes και να δεις αν μπορείς.

Ποιός ακριβώς ο λόγος να το συναρμολογήσεις αν δεν δουλέψει?

Ανάβει?

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω αν ειναι εφικτο να βαλω το λογισμικο ioS σε ενα iPhone 4 που συναρμολογησα εγω!Ειναι εφικτο;Λεγοντας το συναρμολογησα εννοω παρηγγειλα ολα τα εξαρτημα χωριστα το καθενα απο το Ιντερνετ και το εφτιαξα!

Απο περιεργια και μονο ποσο σου κοστισε;

Δημοσ.

Ρε παιδιά, προφανώς δεν έχει κάνει τίποτα ακόμη ο άνθρωπος. Ρωτάει αν γνωρίζει κανείς το ΑΝ γίνεται για να το επιχειρήσει.

Κι εγώ το βρίσκω ενδιαφέρον.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση δεν το ειχα δει!Το κινητο οποιος ενδιαφερεται  συναρμολογημενο εχει εξοδα στα 160(!) ευρω!Ολα τα αλλα ειναι το σηματακι απο πισω με το φαγομενο μηλαρακι!Ρωτησα εναν φιλο μου τεχνικο και μου ειπε πως πρεπει να βρεις απο καπου το λογισμικο του iPhone.Δηλαδη να το κανεις ουσιαστικα οπως κανεις format ενα pc και αλλαζεις windows!Τετοια φαση!

Δημοσ.

όλη η ουσία ειναι η μητρική, εκει υπάρχουν αποθηκευμένοι όλοι οι μοναδικοί κωδικοί του κινητού ολα τα αλλα ανταλλακτικά αλλάζουν χωρις πρόβλημα, πρόσεχε γιατι με κάτι τέτοια μπορείς να πιάστεις κορόιδο ( κλωνοι iPhone) αν το κινητο όταν το συνδέσεις στο iTunes δεν αναγνωρίζεται τότε κάτι δεν παει καλα. εξάλλου αν ήταν μεταχειρισμένη μητρικη θα είχε οπωσδήποτε κάποια έκδοση του iOS περασμένη, επίσης πρόσεξε μήπως ειναι factory locked η μητρικη και δεν μπορείς να το δουλεψεις σαν κινητο ( αυτό βέβαια διορθώνεται με αγορά ενός unlock αναλόγως την εταιρία που ειναι κλειδωμενο)

Δημοσ.

Γεια σας παιδια συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση δεν το ειχα δει!Το κινητο οποιος ενδιαφερεται  συναρμολογημενο εχει εξοδα στα 160(!) ευρω!Ολα τα αλλα ειναι το σηματακι απο πισω με το φαγομενο μηλαρακι!Ρωτησα εναν φιλο μου τεχνικο και μου ειπε πως πρεπει να βρεις απο καπου το λογισμικο του iPhone.Δηλαδη να το κανεις ουσιαστικα οπως κανεις format ενα pc και αλλαζεις windows!Τετοια φαση!

ωραίο το project μου αρέσει πολύ.

Δεν ειναι δύσκολο να συναρμολογήσεις iphone .. αν εχεις τα εργαλειάκια υπομονή και σταθερό χέρι..

Ερώτηση , πήρες ενα ενα τα ανταλακτικά μεταχειρισμένα απο ebay και το συναρμολόγησες; είναι τα original parts ; 

λογικά στο board είναι αποθηκευμένο η rom με το ios .. στο itunes οταν το συνδέεις βγάζει τιποτα;

αν δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις την rom με την μέθοδο jailbreak  για πχ με redsnow; αλλα με επανεγκατάσταση της rom .

Μπορείς να κατεβάσεις τις rom απο το νετ ευκολα με μια αναζήτηση.

Ανοιξε το θέμα στο iphonehellas γνωρίζουν περισσότερα.Επίσης βγάλε φωτος το iphone να το δούμε..

Αναμένω απάντηση σου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...