internetakis1994 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 ΕΧΟ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ACER5732ZG ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΟ ΝΑ ΜΠΟ ΣΤΟΝ ΕΝΛΟΓΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΤΟ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑ ΠΧ ΣΤΟ FACEBOOK Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ 32oC ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟ ΣΤΟ METIN2 ΠΑΕΙ 59oC ΣΥΜΙΟΤΕΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ...ΑΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΜΗΣΤΙΡΑΚΙ ΜΟΝΟ ΑΝΕΒΑΙΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΗΠΑ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΙΘΙΣΕΤΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΥΓΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ
corrupted Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 59 βαθμοι σε laptop δεν ειναι ουτε ασυνηθιστο, ουτε ανησυχητικο. Αν το καθαρισεις και λιγο, φανταζομαι πως δεν θα ανεβαινει τοσο (και τοσο ευκολα). Δεν χρειαζεται να το ανοιξεις για να το καθαρισεις, μπορεις με ενα πιεστικο αερα ή με μια ηλεκτρικη σκουπα, στο μερος που ειναι το ανεμιστηρακι η/και εκει που βγαινει ο αερας...
LambisElef Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μια χαρά είσαι, όπως λέει ο φίλος μόνο με μια σκουπίτσα και είσαι οκ
Antwni Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Παρατηρήσεις: 1) Για τα ορθογραφικά σου υπάρχει και ορθογραφικός έλεγχος οπου μπορείς να τα μειώσεις... 2)Τα κεφαλαία απαγορεύονται στο forum γιατί είναι σαν να ''ΦΩΝΑΖΕΙΣ''... Τώρα στο θέμα μας... Για να το καθαρίσεις εγώ θα σου συνιστούσα να το πας σε τεχνικό αν δεν ξέρεις...διαφορετικά ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ''πιανουν'' τα χερια σου μπορείς να το κάνεις και μόνος σου...αλλά επαναλαμβάνω μόνο αν ξέρεις γιατί διαφορετικά μπορεί να κάνεις ζημιά!!! Δεν θα σου συνιστούσα να το κάνεις με πιεστικό αέρα ή πιστολάκι γιατί η σκόνη θα απλωθεί μέσα παντού και θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα... Για την ηλεκτρική σκούπα δεν έχω γνώμη... Πάντως οι θερμοκρασίες σου είναι αρκετά καλές και μην σε ανησυχεί αυτό απλά κάθε 2-3 χρόνια καλό είναι να καθαρίζουμε τα λαπτοπ μας... 1
internetakis1994 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Εχω βρεί εναν οδηγό ειναί ίδιοσ με το μοντέλο του λάπτοπ μου......πως να το ανοίξεισ και πωσ να το κλήσεις http://www.laptopinventory.com/LaptopInventory.php/Acer/Aspire/5732ZG/Fan αλλά απο τη στιγμή που με είπαι ο corrupted να το καθαρίσω με τι σκούπα άνοιξα το πληκρτολογιο κε είχε μια ανοιχτη τρήπα εβαλα εκει τη σκούπα κε ρουφούσε και το εκανα κε λιγο με μπατονετεσ και οινοπνευμα και απο 59oC οταν μπαίνο στο παιχνίδι ζήτημα αμα πιάση τους 50 βαθμους 47 πάει φανταστειται μονο με ενα ρούφηγμα κε λιγο οινόπνευμα αξίζει να το ανοίξω η δεν είναι τοσο σοβαρο?
Antwni Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι τόσο σοβαρό αμα δεν ξέρεις...αν ξέρεις και έχεις ανοίξει και άλλα laptops δεν έχεις κάτι να φοβηθείς... Αλλά επειδή βλέπω οτι εσύ δεν ''πολυ ξέρεις'' θα σου έλεγα να μην το ρισκάρεις!!Οι θερμοκρασίες σου είναι μια χαρά...μην σε ανησυχεί αυτό...ο cpu πάει μέχρι 70-80 βαθμούς με 100% χρήση οπότε δεν έχεις πρόβλημα.... Ψηφίζω να μην το ανοίξεις λοιπόν
corrupted Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Η σκουπα κανει δουλεια, τσεκαρισμενο. Αφου δεν φτανει ουτε καν τους 50, δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να το ανοιξεις. 1
isixos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Όπως είπανε οι παραπάνω ,και πριν το καλοκαίρι πηγενετο σε ενα μαγαζί να σου κανουνε αλλαγές παστες κλπ , επι τις ευκαιρίας ποιον παικτη εχεις στο μετιν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα