KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα παιδια..εχω ενα παλιο μηχανημα p4 512mb ram 8gb σκληρο....και επειδη με xp με αυτον τον σκληρο που εχει δεν ειναι και οτι καλυτερο εφτιαχνε espresso αποφασισα να του βαλω puppy...κατεβασα την τελευταια εκδοση precise 5.4...πως το κανω εγκατασταση? γιατι εκανα boot με εβγαλε στο dekstop αλλα μπερδευτηκα με την διαδικασια
chek2fire Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Λογικά το puppy έχει ένα εικονίδιο για εγκατάσταση στο dekstop που το πατάς και απλά σε προχωράει στην εγκατάσταση. Ετσι θυμάμαι την είχα κάνει σε virtual box
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xxVOH3mo3Gw 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 ενταξει παιδια το βρηκα ηθελε πρωτα με gparted να φτιαξω τον σκληρο μετα με τον unirsal installer εγκατασταση και μετα εγκατασταση το grub4dos...ολα μια χαρα πηγαινει σφαιρα αλλα εχω αλλο θεμα τωρα...εκανα πχ εγκατασταση τον chromium και δεν τον τρεχει γιατι δεν μπορει να τον τρεξει σαν root..εχω μπει σαν root...πως φτιαχνω κανονικο user?
mphxths Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 ανοιξε ενα τερματικο και δωσε useradd -m -g users -s /bin/bash <ονομα χρηστη που θες> (χωρις τις παρενθεσεις προφανως) Μετα ενα passwd <ονομα χρηστη> και οριζεις και τον κωδικο του χρηστη... logout μετα και συνδεση με τον νεο χρηστη. ΥΓ: καλο ειναι να δεις μετα πως προσθετεις τον χρηστη σε επιπλεον γκρουπς γιατι πολλες διεργασιες θα απαιτουν τον χρηστη να ανηκει σε καποια συγκεκριμενα γκρουπς για να γινεται η δουλεια του χωρις προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα