Members gsarig Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Members Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας, Πριν από 2 μέρες αγόρασα την χριστουγεννιάτικη προσφορά της Forthnet που περιλαμβάνει τηλεφωνία, internet και το Nova Starters Pack. Έχω παραλάβει ήδη τον αποκωδικοποιητή και περιμένω μέσα στην εβδομάδα τους τεχνικούς για να κάνουν την εγκατάσταση. Γενικά η σχέση μου με την TV δεν είναι και πολύ ζεστή και μέχρι τώρα βολευόμουν με ένα usb tv-tuner (μάλιστα, σχεδόν για έναν ολόκληρο χρόνο δεν είχα καν τηλεόραση γιατί είχε χαλάσει το καλώδιο της κεραίας και βαριόμουν να το αλλάξω - LOL). Η ερώτησή μου, λοιπόν, είναι η εξής: Με δεδομένο ότι στο σπίτι δεν υπάρχει κανονική συσκευή τηλεόρασης, είναι δυνατόν να γίνει η σύνδεση με τέτοιον τρόπο που να βλέπω τη nova κατευθείαν στον laptop; Χρειάζεται κάποιο έξτρα καλώδιο ή εξάρτημα που πρέπει να προμηθευτώ; Έριξα μια ματιά και στο εγχειρίδιο χρήσης του αποκωδικοποιητή αλλά, προφανώς, δεν κάλυπτε την περίπτωσή μου, ενώ δεν βρήκα και στο internet κάτι που να απαντάει ξεκάθαρα σε αυτό που ζητάω...
APsD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Με κατι τετοιο ίσως.. και να βάλεις τον αποκοδικωποιητή πάνω link2
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Με κατι τετοιο ίσως.. και να βάλεις τον αποκοδικωποιητή πάνω link2 Σωστός!Το κακό βέβαια topic starter είναι πως θα χάσεις σε ποιότητα εικόνας,και ειδικά αν έχεις πάρει τον 831 HD.
Members gsarig Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Members Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όντως ο 831HD είναι αλλά επειδή έτσι κι αλλιώς το θέλω κυρίως για κανέναν αγώνα και όχι για ταινίες δεν με πειράζει ιδιαίτερα η απώλεια της ποιότητας. Αλήθεια, σε μια τέτοια εγκατάσταση το tv-tuner παίζει κάποιο ρόλο ή θα μπορούσα να δω τα κανάλια της nova και χωρίς αυτό;
TheELF Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Αλήθεια, σε μια τέτοια εγκατάσταση το tv-tuner παίζει κάποιο ρόλο ή θα μπορούσα να δω τα κανάλια της nova και χωρίς αυτό; Αυτό που δείχνεις εσύ δεν έχει καμία σχέση με το δορυφορικό της nova,μπορείς να συνεχίζεις να το δουλεύεις όπως μέχρι τώρα. Ακόμα και αυτά που δείχνουν τα παιδιά μπορεί(το ποιο πιθανό) να μην δουλέψουν αφού έχουν προστασίες η δέκτες τους για να μην γίνονται παράνομες εγγραφές του προγράμματος,μόνο με pvr δικό τους μπορείς να γράφεις και πάλι μπορείς να τα βλέπεις μόνο όσο έχεις ενεργή κάρτα. Δύσκολα τα πράγματα,πάρε ένα τηλέφωνο το service τους και εξήγησε τους την κατάσταση μπας και μπορούν αν κάνουν κάτι αλλά γενικά χλομό,πάρε μια μικρή TV να έχεις...
Members gsarig Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Members Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που δείχνεις εσύ δεν έχει καμία σχέση με το δορυφορικό της nova,μπορείς να συνεχίζεις να το δουλεύεις όπως μέχρι τώρα. Ακόμα και αυτά που δείχνουν τα παιδιά μπορεί(το ποιο πιθανό) να μην δουλέψουν αφού έχουν προστασίες η δέκτες τους για να μην γίνονται παράνομες εγγραφές του προγράμματος,μόνο με pvr δικό τους μπορείς να γράφεις και πάλι μπορείς να τα βλέπεις μόνο όσο έχεις ενεργή κάρτα. Δύσκολα τα πράγματα,πάρε ένα τηλέφωνο το service τους και εξήγησε τους την κατάσταση μπας και μπορούν αν κάνουν κάτι αλλά γενικά χλομό,πάρε μια μικρή TV να έχεις... Χμ, κατάλαβα - ίσως τότε είναι ευκαιρία να αναβαθμίσω και την 2η οθόνη μου (εδώ και μήνες λέω ότι θα πάρω μια 27άρα και όλο το αναβάλλω) και να πάρω μία με ενσωματωμένο tuner που φαντάζομαι πως θα έχει όλες τις απαραίτητες υποδοχές.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που δείχνεις εσύ δεν έχει καμία σχέση με το δορυφορικό της nova,μπορείς να συνεχίζεις να το δουλεύεις όπως μέχρι τώρα. Ακόμα και αυτά που δείχνουν τα παιδιά μπορεί(το ποιο πιθανό) να μην δουλέψουν αφού έχουν προστασίες η δέκτες τους για να μην γίνονται παράνομες εγγραφές του προγράμματος,μόνο με pvr δικό τους μπορείς να γράφεις και πάλι μπορείς να τα βλέπεις μόνο όσο έχεις ενεργή κάρτα. Δύσκολα τα πράγματα,πάρε ένα τηλέφωνο το service τους και εξήγησε τους την κατάσταση μπας και μπορούν αν κάνουν κάτι αλλά γενικά χλομό,πάρε μια μικρή TV να έχεις... Δε νομίζω να μην μπορεί να βλέπει με αυτό το "μαραφέτι" που έδειξε ο APsD.Με ποιον τρόπο θα φεύγει η εικόνα από τον αποκωδικοποιητή για να πάει σε μια τηλεόραση ή οθόνη pc ή,ή,ή δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα να προστατεύεται.Για το pvr έχεις δίκιο,αλλά ο topic starter δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Βέβαια δεν θα επέλεγα να δω με αυτόν τον τρόπο ,γιατί η ποιότητα εικόνας θα είναι υποδέεστερη και είναι πολύ πιθανόν να είναι 4/3 και όχι 16/9 το φορμά της εικόνας.Και σε έναν αγώνα είναι τουλάχιστον σπαστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα