zvarthangalos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Εχω κάνει φορμάτ το PC και θέλω αν γίνεται να ξαναβάλω τα αρχεία στον φάκελο που είχα (τα έχω κρατήσει) στο Azureus Vuze για σιντάρισμα, είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο;
kropilack Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Να ρωτησω κι εγω το ιδιο περιπου.. Κατεβαζω, για παραδειγμα, μια ταινια.. οσο κατεβαζω ταυτοχρονα σινταρω. Οταν ολοκληρωθει το κατεβασμα, μονο σινταρω. Μεχρι εδω καλα. Αν τωρα σταματησω να σινταρω και διαγραψω την ταινια απο την βιβλιοθηκη του vuze.. και αλλαξω ονομασια στο φακελο που μεσα ειναι η ταινια, χωρις ομως να αλλαξω την ονομασια του αρχειου της ταινιας.. μπορω μετα απο αυτο, αν το θελησω μελλοντικα, να ξανασινταρω την ταινια? και πως?
micos000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Εχω κάνει φορμάτ το PC και θέλω αν γίνεται να ξαναβάλω τα αρχεία στον φάκελο που είχα (τα έχω κρατήσει) στο Azureus Vuze για σιντάρισμα, είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο; Θα πρέπει να ξανακατεβάσεις το αρχείο torrent και όταν σου ζητήσει το vuze που να αποθηκεύσει την ταινία θα του βάλεις τον φάκελο όπου την έχεις τώρα. Λογικά θα κάνει επανέλεγχο και αν βρει τα πάντα οκ θα ξεκινήσει να σιντάρει. Πρέπει όμως να μην έχεις αλλάξει όνομα στον φάκελο ή στο αρχείο. Να ρωτησω κι εγω το ιδιο περιπου.. Κατεβαζω, για παραδειγμα, μια ταινια.. οσο κατεβαζω ταυτοχρονα σινταρω. Οταν ολοκληρωθει το κατεβασμα, μονο σινταρω. Μεχρι εδω καλα. Αν τωρα σταματησω να σινταρω και διαγραψω την ταινια απο την βιβλιοθηκη του vuze.. και αλλαξω ονομασια στο φακελο που μεσα ειναι η ταινια, χωρις ομως να αλλαξω την ονομασια του αρχειου της ταινιας.. μπορω μετα απο αυτο, αν το θελησω μελλοντικα, να ξανασινταρω την ταινια? και πως? Ότι είπα και πριν. Αν η ταινία κατέβηκε χωρίς φάκελο και την μετακίνησες, τότε κατεβάζοντας πάλι το torrent θα ξεκινήσει να τη σιντάρει. Αν κατέβηκε με τον δικό της φάκελο θα πρέπει να μετονομάσεις πάλι τον φάκελο όπως ήταν πριν (θα το δεις στη σελίδα που την βρήκες ή στα αρχεία για κατέβασμα). Σόρυ και για τους δύο για τις γενικές πληροφορίες αλλά δεν δουλεύω το vuze αλλά ut. Οι επιλογές μπορεί να διαφέρουν λίγο αλλά η τεχνική είναι η ίδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα