Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω κατεβασει μια ταινια σε μορφη .mov αλλα δεν μου την παιζει στο dvd ...σε τι μορφη πρεπει να το μετατρεψω το αρχειο???

Δημοσ.

Με κάποιο από τα: DVDFlick, Freemake Video Converter ή ConvertX2DVD - και αρκετά ακόμα προγράμματα, απλώς αυτά είναι μερικά από τα πιο γνωστά - μπορείς να μετατρέψεις οποιοδήποτε video σε DVD, το οποίο θα παίζει σε κάθε dvd player.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα φανταστώ ότι στο σπίτι σου βάζεις τα σκουπίδια στο κάδο με τα άπλυτα και τα άπλυτα στο κάδο με τα σκουπίδια, καθώς επίσης χέζεις στο νεροχύτη και βάζεις τα πιάτα στη χέστρα?

Γιατί στο Μπλα Μπλα, τόσο δύσκολο είναι να ανοίξει κάποιος topic στο σωστό section?

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

Σε avi για να εισαι σιγουρος.

Κανε τη μετατροπη με καποιο converter.

Δεν είναι μόνο ο container αλλά τα codec βίντεο και ήχου. Τα περισσότερα dvd player παίζουν αρχεία avi με codecs xvid για το βίντεο και mp3 για τον ήχο.
Δημοσ.

Αυτά που πρότεινε ο deesnider σίγουρα θα σε βολέψουν. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Convertxtodvd χωρίς κανένα παράπονο (αλλά είναι εμπορικό, και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει τα 50 δολάρια που ζητάει, αλλά μπορείς να βρείς πανεύκολα serial στο google).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...