Pireotis88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 εχω κατεβασει μια ταινια σε μορφη .mov αλλα δεν μου την παιζει στο dvd ...σε τι μορφη πρεπει να το μετατρεψω το αρχειο???
tool1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Σε avi για να εισαι σιγουρος. Κανε τη μετατροπη με καποιο converter.
deesnider Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Με κάποιο από τα: DVDFlick, Freemake Video Converter ή ConvertX2DVD - και αρκετά ακόμα προγράμματα, απλώς αυτά είναι μερικά από τα πιο γνωστά - μπορείς να μετατρέψεις οποιοδήποτε video σε DVD, το οποίο θα παίζει σε κάθε dvd player. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Nα φανταστώ ότι στο σπίτι σου βάζεις τα σκουπίδια στο κάδο με τα άπλυτα και τα άπλυτα στο κάδο με τα σκουπίδια, καθώς επίσης χέζεις στο νεροχύτη και βάζεις τα πιάτα στη χέστρα? Γιατί στο Μπλα Μπλα, τόσο δύσκολο είναι να ανοίξει κάποιος topic στο σωστό section? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2012 από ThReSh
gokuthelegend Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Σε avi για να εισαι σιγουρος. Κανε τη μετατροπη με καποιο converter. Δεν είναι μόνο ο container αλλά τα codec βίντεο και ήχου. Τα περισσότερα dvd player παίζουν αρχεία avi με codecs xvid για το βίντεο και mp3 για τον ήχο.
deesnider Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 τόσο δύσκολο είναι να ανοίξει κάποιος topic στο σωστό section? ...adsl routers?
Pireotis88 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Το Ποσταρα Γτ ηταν επείγον εκείνη τη στιγμη .. Που να το ψάχνω και άντε να το δει κανεις αλλου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 ζήτημα ζωής και θανάτου, καταλαβαίνω 1
tolis_01 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Αυτά που πρότεινε ο deesnider σίγουρα θα σε βολέψουν. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Convertxtodvd χωρίς κανένα παράπονο (αλλά είναι εμπορικό, και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει τα 50 δολάρια που ζητάει, αλλά μπορείς να βρείς πανεύκολα serial στο google).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα