Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερες σε ολους!

Καταρχας, να πω οτι βρηκα παρα πολλες στηλες που θα μπορουσαν να φιλοξενησουν την ερωτηση μου, αλλα επελεξα να ποσταρω σε αυτην.. ελπιζω να την εβαλα στη σωστη στηλη! :)

Λοιπον.. Ας περασουμε στο προβλημα μου..

Εδω και καιρο παιζω ενα online παιχνιδι, το Drakensang Online, το οποιο ειναι (ισως) το μονο mmo οnline game που μπορει να παιχτει μεσω browser.. Για να το παιξει ομως καποιος μεσω browser, πρεπει να εχει την τελευταια εκδοση της java και οταν παω να την κανω download, αφου γινει κανονικα το Install κλπ, λεει στο τελος οτι τα windows (7), εντοπισαν προβλημα και δεν μπορουν να εγκαταστησουν την java επειδη δεν εχει ψηφιακη υπογραφη.. (για αυτο το λογο, αναγκαστηκα, εχω κατεβασει το παιχνιδι και το παιζω μεσω client που ειναι επισης διαθεσιμο).. Το προβλημα με τη java δεν με ενοχλουσε μεχρι που εμαθα για τον test server οπου τεσταρουν forthcoming πραγματα πριν τα βαλουν στο κανονικο παιχνιδι, και δεν ειναι διαθεσιμος ο test server απο τον client..

Η ερωτηση μου λοιπον ειναι.. τι κανουμεε για αυτο προβλημα οεεοο? :P

Δημοσ.

Κατέβασε τον οffline client της java και τρέξτον με δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής. Στο μήνυμα για την ψηφιακή υπογραφή δεν σου δίνει την επιλογή να αποδεχθείς την εγκατάσταση;

Δημοσ.

Απο που κατεβαζω τον offline client της java? Στο μηνυμα για την ψηφιακη υπογραφει οχι δεν μου δινει καμια επιλογη.. Ενα σκετο ''Οκ'' εχει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...