Xrusalifourfouro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας. Προσπαθώ να μπλοκάρω κάποιες ιστοσελίδες από το hosts αλλά δεν με αφήνει παρόλο που είμαι ο administrator του laptop.Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος μήπως?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Xrusalifourfouro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ναι ότι η πρόσβαση απαγορεύετε γιατί δεν είμαι admin μόνο που εγώ είμαι..... Τί σου λέει ? βγαζει καποιο μηνυμα? Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? Το laptop μου μάλλον τα έχει παίξει και δεν με αφήνει από το hosts και μου λέει η πρόσβαση απαγορεύετε...αν και είμαι admin....
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Το host ειναι view only, του αλλάζεις τα περμισιον, γράφεις μεσα οτι θελεις και το επαναφέρεις
Xrusalifourfouro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Το host ειναι view only, του αλλάζεις τα περμισιον, γράφεις μεσα οτι θελεις και το επαναφέρεις Και πως ακριβώς το κάνω αυτό? δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά έχω windows 7.
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν, εντόπισε το Σημειωματάριο στο μενού έναρξη->όλα τα προγράμματα->βοηθήματα και κάνε πάνω του δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής. Μόλις ανοίξει το σημειωματάριο πήγαινε αρχείο->άνοιγμα και κάνε επικόλληση στο όνομα αρχείου το παρακάτω και πάτα άνοιγμα: > %windir%\System32\drivers\etc\hosts Θα σου φορτώσει το αρχείο hosts και θα μπορέσεις να κάνεις τις προσθήκες που θέλεις και να σώσεις κανονικά χωρίς να αλλάξεις τα δικαιώματα από τους φάκελους συστήματος.
Xrusalifourfouro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν, εντόπισε το Σημειωματάριο στο μενού έναρξη->όλα τα προγράμματα->βοηθήματα και κάνε πάνω του δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής. Μόλις ανοίξει το σημειωματάριο πήγαινε αρχείο->άνοιγμα και κάνε επικόλληση στο όνομα αρχείου το παρακάτω και πάτα άνοιγμα: > %windir%\System32\drivers\etc\hosts Θα σου φορτώσει το αρχείο hosts και θα μπορέσεις να κάνεις τις προσθήκες που θέλεις και να σώσεις κανονικά χωρίς να αλλάξεις τα δικαιώματα από τους φάκελους συστήματος. Αυτό έκανα αλλά δεν με αφήνει να το αποθηκεύσω.Λέει ότι δεν είμαι admin αν και εγώ είμαι.Και για αυτό λέω αν υπάρχει άλλη λύση
corrupted Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Κανονικα θα επρεπε να σε αφηνει. Αφου δεν παιζει ετσι, μπες σε safe mode και αλλαξε το αρχειο.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Πρέπει να λείπει και ο χρήστης απο το περμισιον, εφ' όσον εχεις τα 7αρια
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Σόρυ που θα ξαναρωτήσω αλλά το σημειωματάριο το τρέχεις με δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής ή με απλό αριστερό κλικ; Πρέπει να γίνει με δεξί κλικ και δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε αφήσει να κάνεις δουλειά αν ξεκινήσεις το σημειωματάριο έτσι. Αυτός είναι ο τρόπος που το κάνω συνέχεια. Μήπως έχεις κωδικό στον Administrator;
mpasketpro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Οταν κανεις εκτελεση ως διαχειριστης δινει root access.Δεν πιστευω να γινει κατι αν το κανει με απλο κλικ αλλα δεν ειναι κακο να προσπαθησει
parsifal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως τρέχεις κάποιο antivirus/antimalware που προστατεύει το αρχείο hosts από αλλαγές; Αν ναι, κλείσ' το μέχρι να κάνεις τη δουλειά σου και άνοιξ' το μετά.
nikomas50 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ θα επαναπροτείνω την υπόδειξη του NikosKallithea στο post #4. Από τις ιδιότητες του αρχείου hosts αφαίρεσε το τικ από το "Μόνο για ανάγνωση" κάνε τις αλλαγές με τον τρόπο που υπέδειξε ο micos000 στο post#6. Πιστεύω θα σε αφήσει να το αποθηκεύσεις και στη συνέχεια να επαναφέρεις την ιδιότητα "Μόνο για ανάγνωση" με τικ στην αντίστοιχη επιλογή. Εγώ βέβαια προσωπικά γι' αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιώ τον EditPlus Text Editor ως διαχειριστής πάντα, επιλέγω από το μενού Tools-Preferences-File και αφαιρώ το τικ από το Protect read-only files from editing. Όταν αποθηκεύω ένα αρχείο με ιδιότητα "Μόνο για ανάγνωση" απλά μου εμφανίζει ένα ερώτημα για επιβεβαίωση και το αποθηκεύει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα