original911 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους!Εδω κ λιγο καιρο το εικονιδιο του ιντερνετ στα εικονιδια περιοχης ειδοποιησεων(διπλα στην ωρα) μου δειχνει κοκκινο χ ενω εχω Internet κ συνεχιζει να το κανει επειτα κ απο restart του μοντεμ.Οποιος εχει ξανασυναντησει το ιδιο προβλημα ας ριξει τα φωτα του.Ευχαριστω! Υ.Γ.:Ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος με το μοντεμ με καλωδιο Ethernet.
bele Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σου φιλε. Μου ετυχε παρομοια περιπτωση με τη μονη διαφορα οτι εγω ειμουν με wifi.Ειχα δηλαδη ιντερνετ αλλα στο ασυρματο μου εβγαζε οτι ειμαι αποσυνδεδεμενος.Μετα απο πειραματισμους καταλαβα οτι το προβλημα ηταν με τους drivers. Δοκιμασα πολλα απο απενεργοποιηση-ενεργοποιηση του εικονιδιου στην γραμμη εργασιων μεχρι και ψαξιμο για καποια ρυθμιση στην registry χωρις αποτελεσμα. Τελικα ειχε φαει καποιο κολλημα και χρειαστηκε να κανω unistall τους drivers της καρτας δικτυου και μετα παλι install. Αφου το εκανα το εικονιδιο επανηλθε παλι. Δοκιμασε το και πες μας αποτελεσματα.
original911 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 ΟΚ φιλε μου θα το δοκΙμασω κ θα γραψω.Ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα