Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το νετφαστερ της hol ακουσα οτι ανοιγοντας τα ports βελτιωνεται το download και το ping πηγα στο virual servers εβαλα τα νουμερα που λενε στο portforward για το uncharted 2.Tο προβλημα ειναι οτι ενω βαζω τα νουμερα παταω enable και μετα add.Οταν μπαινω ξανα στο virtual servers τα νουμερα δεν τα εχει αποθηκευσει.Το firewall του ρουτερ το εχω απενεργοποιημενο. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας

Δημοσ.

μπορεις να κανεις ενα print screen?μηπως εχει μετα κανα save and reboot??Μηπως περα απο το add εχει κανα γενικοτερο save πιο κατω για να τα κρατησει?

Δημοσ.

παρατηρησα επισης οτι οταν κανω pingtest απο τον υπολογιστη δειχνει οτι εχω πολυ καλυτερο 40-45m/s ενω οταν κανω με το ps3 μου βγαζει οτι εχω γυρω στο 140μ/σ αυτο γιατι συμβαινει ? εννοειται οτι και τα δυο τα ειχα συνδεσει με καλωδιο. Συγχωρεστε την ασχετοσυνη μου

Δημοσ.

κανε Ping κατι κοινο πχ εναν dns κτλ για να δεις.δεν μπορω να το καταλαβω μετα γιατι μπορει να γινεται αυτο απλα με παραξευνευει αυτο που λες γιατι εχω ακουσει και αλλους να ειναι fast path και να λενε οτι λαγκαρουν απο κονσολες.απο περιεργεια και μονο θα δοκιμαζα να κανω dmz την κονσολα να δω αν θα αλλαζε κατι.

Δημοσ.

διαβασα σε ενα ξενο site οτι ο server εδω συνδεεται με τον server της sony και αυτος με τη σειρα του συδεεται με ενα αλλο του εξωτερικου για να γινει το ping test η οτι ο broswer to ps3 δεν λειτουργει σωστα.Αμα ειναι να τυχαινει να εχεις καλη συνδεση και οι server της sony να υπερφορτωνονται και να σου χαλαν το παιχνιδι τοτε επρεπε να παιζω κανα ταβλι online για να μη με νοιαζει το ping.Παρεπιπτοντως σημερα ξημερωματα το ping με ps3 επεσε στο 109-100m/s και με τον υπολογιστη με wireless ειχα 45μ/σ ελεος! P.S Thanks moderator για τις απαντησεις.

Δημοσ.

δεν το εχω ψαξει παραπανω αλλα αφου εισαι με καλωδιο ναι θεωρητικα δεν θα πρεπε να εχεις προβλημα.μακαρι να μπορουσα να σου πω κατι παραπανω.τωρα με fast path θα στο βελτιωσει λιγακι αλλα και παλι αμα στο Hop της sony καθυστερει δεν θα δεις μεγαλη διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...