Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, τα Χριστούγεννα του 2010 πήρα αυτήν εδώ την κάρτα γραφικών http://www.club-3d.c.../gt-220.71.html . Πριν τρεις μήνες περίπου άρχισε να κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι της (αλλα όχι παρα πολύ) και δεν έδωσα σημασία. Τώρα εδώ και μιάμιση εβδομάδα περίπου έχει αρχίσει να χειροτερεύει ο θόρυβος και έχει γίνει αρκετά εκνευριστικό :mad: . Έκατσα και καθάρισα την ψήκτρα και το ανεμιστηράκι από σκόνες αλλα ο θόρυβος παραμένει. Κάπου είχα διαβάσει ότι μερικές φορες στα case fans τελειώνει το λάδι που έχουν (δεν ξέρω άμα αληθεύει κιόλας). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, μήπως έχει τελειώσει το λάδι στο ανεμιστηράκι και για αυτό το λόγο κάνει θόρυβο? Και σε περίπτωση που είναι κάτι τέτοιο εφικτό μπορώ εγώ να του βάλω λάδι και αν ναι τι λάδι πρέπει και με ποιον τρόπο?

Ευχαριστώ :-)

Και συγγνώμη άμα σας κούρασα διαβάζοντας όλο αυτό το κατεβατό.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι θέμα λαδιού αν παρατηρήσεις μάλλον έχει αποκτήσει τζόγους και κάπου βρίσκει.. αν είσαι σ'εγγυηση να την πας να την δουν.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φιλε για την απάντηση. Δυστυχώς εγγύηση δεν έχει. Για το άμα βρίσκει κάπου θα το κοιτάξω σε κάνα 10λεπτό και θα σου πω.

Φιλε dimuscrossfire τωρα ειδα την απαντηση, θα το ψαξω και αυτο. Ευχαριστω.

Φίλε MoviemakerGr το ανεμιστηράκι τελικά δεν βρίσκει πουθενά. Αρα πάμε για ανταλλακτικό το πιο πιθανο.

Δημοσ.

Κοίτα είναι χαρακτηριστικός ο ήχος όταν βρίσκει και όταν "βουίζει" αν μπορείς να βρεις ένα σπρευ σιλικόνης η μισή σταγόνα λάδι ραπτομηχανής ρίξε του μια ψιλή να δεις πως θα συμπεριφερθεί..

Δημοσ.

Ευχαριστω και πάλι φιλε, είναι σαν να βουίζει, τώρα δεν έχουμε λάδι ραπτομηχανής μέχρι αύριο πιστεύω να βρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...