Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mill αν ήταν το ίδιο ποιοτικά chip θα ήταν χρονισμένος και υψηλότερα default ! Ετσι κι αλλιώς 100watt tdp τον δίνουν ...όσο και ο 5800 μαζί με κάρτα .

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ετσι αλλαζει το πραγμα αν και ειχα διαβασει πριν κανα μηνα οτι θα εγκαταλειφθει το am3+ θα περιμενω κανα μηνα ακομα μηπως πεσει καμμια τιμη ακομα ή βγουν και αλλα μοντελα μητρικων για fm2 που ειναι λιγοστα μεχρι στιγμης στην ελληνικη αγορα και μετα θα προβω σε αγορες.Ιδωμεν ευχαριστω πολυ παντως για τις παρατηρησεις-συμβουλες σας το εχω κοψει το αθλημα κανα 3αρι χρονια τωρα και ειμαι αδιαβαστος.amd ftw παντως ειμαι κολλημενος τι να κανουμε...

Δημοσ.

Α10 5700 με κλειστή igpu είναι ο 750.Κάποια μοντέλα δεν τα χρονίζουν ψηλά για να μην υπάρχει εσωτερικός ανταγωνισμός.

Και τον 740 τον ανεβάζεις μέσω "fsb".

• Like 1
Δημοσ.

τελευταια ερωτηση θα προτιμουσες φιλε adtakhs και millenium εναν 740 με 16gb ή εναν 6100 με 8gb ram?για προγραμματα 3d?γιατι με τα 40 ευρω που θα εξοικονομουσα απο τον 6100 θα εβαζα αλλα 8gb 1600.

Δημοσ.

Α10 5700 με κλειστή igpu είναι ο 750.Κάποια μοντέλα δεν τα χρονίζουν ψηλά για να μην υπάρχει εσωτερικός ανταγωνισμός.

Και τον 740 τον ανεβάζεις μέσω "fsb".

Είναι το north  στην μέση όπως και στα I3/I5/I7 και παίζεις ρίσκο με τα usb κ.λ.π.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...