kreiz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Με budget γύρω στα 200 ευρώ, θέλω να αγοράσω smartphone, κατα προτίμηση android. Διαβάζοντας απόψεις κατέληξα στο sole αφου θεωρείται το πιο value for money. Υπάρχει κάποιο άλλο κινητό στα λεφτά αυτά που αξίζει να κοιτάξω? Το lumia 800, με windows, αξίζει? παίζει κάποιο πρόβλημα με την αναβάθμιση του κινητού? Διάβαζα οτι δεν θα πάρει τα 8. Είναι το πρώτο μου smartphone , οπότε είμαι ανοιχτός σε επιλογές λειτουργικού, απλα τείνω σε android σαν πιο δοκιμασμένο λειτουργικο. Βασική απορεία. Κοιτούσα τιμές στο skroutz και μου έκανε εντύπωση η διαφορά στις τιμές. Πχ για το sole ξεκινάνε απο 191 και φτάνουν μεχρι 260. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω με τις χαμηλές τιμές? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. edit: βασική χρήση, games/pdf/internet/videos/μουσική.
disqualified Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δε θα επαιρνα φτηνο android, το sole μπορει να ειναι διπυρηνο αλλα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη πλεον στα sony κινητα, προσωπικα το sole το βρισκω πολυ ασχημο. Το lumia 800 ειναι το πιο ομορφο τηλεφωνο για μενα μαζι με το iphone χρησιμοποιω windowsphone και με εχει βολεψει πολυ. Πριν το παρεις κανε τσεκ στο internet για τυχον προβληματα που μπορει να εχουν αντιμετωπισει καποιοι με τη συσκευη, δεν λεω πως ειναι θεος το λειτουργικο και οι συσκευες. Με το Lumia θα εχεις και το Nokia Drive (πολυ μεγάλο πλεονεκτημα). Το android ναι ειναι το πιο δοκιμασμενο λειτουργικο και σιγουρα και το πιο προβληματικο ειδικα στις φθηνες κατηγοριες. Android μονο υπο πολυ συγκεκριμενες προυποθεσεις λοιπον. (nexus π.χ.)
kreiz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Με το lumia 800 θα υπάρχει θέμα συμβατότητας στο μέλλον? με τις εφαρμογές? Γιατι σαν κινητό είναι όντως εντυπωσιακό και nokia ήταν πάντα από τις πρώτες μου επιλογές.
disqualified Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Πιθανον καποιες εφαρμογες οπως καποια παιχνιδια να μην παιζουν, δε νομιζω απλες εφαρμογες να μην παιζουν στα 7.8. Ειναι οντως απορια και δικη μου και δε μπορω να σου δωσω ικανοποιητικη απαντηση Ακομα και αυτη τη στιγμη, δε νομιζω οτι θα σου λειψει καποια βασικη εφαρμογη.
kreiz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο θέλω να αποφύγω, προβλήματα συμβατότητας, έστω και σε παιχνίδια, μιασ και το κινητό θα το κρατήσω για αρκετά χρονια. Θα άξιζε να περιμένω για κάποιο mid range κινητό με windows 8?
disqualified Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αν μπορεις να περιμενεις περιμενε. Αλλιως μπορεις να δοκιμασεις την τυχη σου και στο android να εχεις προσωπικη αποψη
kreiz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ. Και άλλες γνώμες ευπρόσδεκτες.
privateer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Lumia 800: best value for money κινητό αυτή την στιγμή.
kreiz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Το galaxy s advance στα 250 αξίζει τα 50 euro παραπάνω?
papayios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Το εχω τρεις μερες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος . Τιμη μαζι με θηκη ( 9.5 ευρω ) και ζελατινες οθονης ( 8 ευρω ) 237 ευρω απο το public πατρας ( μου εκανε εκπτωση ο πωλητης που πηγε τα πραγματα στο ταμειο απο μονος του ) . Ισως επειδη ειναι φρεσκο το μαγαζι , δεν ξερω . Παντως ωραιο κινητο , ευκολο ρουτ για οσους θελουν ( αν και δεν ειναι απαραιτητο , εχει αρκετο χωρο απο μονο του ) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα