G10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά ... Θέλω να αγοράσω ένα ασύρματο τηλέφωνο γτ το παλιό Panasonic είναι στα τελευταία του ... έχετε να προτείνετε τίποτα καλό φθηνό και δοκιμασμένο και με ωραίο desing ; Sent from my iPhone using Insomnia
gatokoritso Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 και εγω το ψαχνω λεω να καταλήξω σε gigaset μια και το προηγουμενο τηλ μου ηταν gigaset και με εβγαλε μια χαρα.αλλα τσιμπανε λιγο οι τιμες.. 1
cris41 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μην παρεις παντως αυτα τα Brondi απο τα Media Markt.
The_Judas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Κοίταξε κάτι σε panasonic και siemens. Κατά προτίμηση αυτά με eco dect ή eco dect+ για μειωμένη ακτινοβολία. Πάντως το Siemens A510 που έχω με eco+ δεν αντέχει ιδιαίτερα... μετά από μια μέρα ξεφορτίζεται αν το αφήσω εκτός βάσης. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Ενώ ένα απλό και πιο φθηνό panasonic που έχω (KX-TG1611) χωρίς eco και εξοικονόμηση αντέχει πολλές μέρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δες το Panasonic KX-ΤG6611 http://www.skroutz.g...-KX-TG6611.html Το έχω περίπου 1 μήνα. Μεγάλη οθόνη σε σχέση με άλλα και άνετα κουμπιά. Έχει κανονικά λειτουργία ECO και δεν την απενεργοποιώ ποτέ, αφού και με αυτήν ενεργοποιημένη μπορώ και μιλάω τουλάχιστον 20 μέτρα μακρυά απ' την βάση του. Το μόνο άσχημο είναι οι περίεργοι έως ενοχλητικοί ήχοι κλήσης που έχει να διαλέξεις.
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ενώ ένα απλό και πιο φθηνό panasonic που έχω (KX-TG1611) χωρίς eco και εξοικονόμηση αντέχει πολλές μέρες. Ναι και εγώ αυτό έχω και μου αντέχει 5-6 μέρες νομίζω...
arxaggelos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά ψάχνω κι εγώ ένα φθηνό και αξιόπιστο ασύρματο τηλέφωνο και νομίζω ότι έχω καταλήξει σε Panasonic. Τα δύο προηγούμενα ήταν Philips και GE και ήταν και τα δύο μάπα, ευτυχώς τα είχα πάρει για ψίχουλα. Είμαι ανάμεσα στο KX-TG2511GR και στο KX-TG1611. Έχουν περίπου 7-8 ευρώ διαφορά, αλλά σε αυτό το μπάτζετ είναι 30% πάνω (αν ήταν τηλέφωνα των 50-100 ευρώ δεν θα το συζητούσαμε) Πέρα από τις άλλες διαφορές, κλίνω προς το πρώτο γιατί έχει Eco mode και, κυρίως, μεγάλη οθόνη (είναι γαι τους γονείς μου). Έχει κανένας εμπειρία να μου πει μια γνώμη; Πιό πολύ αν η οθόνη έχει ουσιαστική διαφορά. Βγάζει κι ένα για ηλικιωμένους η Panasonic αλλά ξεφεύγει, πάει στα 60+. Thanx
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 +1 για panasonic η για siemens.αν τα 7 ευρω διαφορα ειναι για Eco dect Tote ναι δωστα.2 καφεδες ειναι αλλωστε.
arxaggelos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 To ακριβότερο λέει ότι έχει πλήκτρο Eco Mode. Υποθέτω ότι λέμε το ίδιο, σωστά; Επίσης είδα ότι το ακριβότερο έχει και εντοπισμό του handset με κουμπί στη βάση, οπότε μάλλον εκεί θα πάω.
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ναι το eco mode Υποτιθετται οτι οταν δενμιλας η οταν εισαι κοντα στην βαση η οταν το εχεις στην βαση εκμπεμπει λιγοτερο αντιθετα απο τα κανονικα που εκμπεμπουν all the time θεωρητικα.
arxaggelos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ενημερωτικά, το KX-TG2511GR το έριξε ο Κωτσόβολος στα 24,90 και το πήρα από εκεί. Δεν το βάζω στις προσφορές γιατί είναι κοντά στην αμέσως επόμενη τιμή, απλά προτίμησα να το πάρω από εκεί λόγω εξυπηρέτησης και...δρομολογίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα