iliakov Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας, πρόσφατα αγόρασα υπολογιστή: CPU: INTEL CORE I5-3570K 3.40GHZ LGA1155 MB: ASUS P8Z77-V LX RAM: KINGSTON KHX1600C9D3B1K2/8GX 8GB (2X4GB) HYPERX BLU PSU: THERMALTAKE SP-650M SMART SERIES 650W SSD: OCZ AGT3-25SAT3-120G 120GB AGILITY3 SATA3 2.5" HDD: WESTERN DIGITAL WD20EARX 2TB CAVIAR GREEN SATA3 DVD-RW: SONY OPTIARC AD-7280S DVD-RW BLACK CASE: THERMALTAKE V4 BLACK EDITION Πριν δυο μήνες άρχισαν τα προβλήματα: τυχαία κολλήματα (ή bsod). Μετά από reset δε μπαίνει στα windows 7 (X64), διότι ο ssd δε φαίνεται ούτε στο bios. Ο μόνος τρόπος να ξεκινήσει ο υπολογιστής είναι να τον κλείσω από το κουμπί on/off και να τον ανοίξω πάλι. Φαντάζομαι ότι τα κολλήματα είναι λόγω σκληρού. Ο σκληρός έχει το τελευταίο firmware. Το ξέρω ότι έκανα λάθος που αγόρασα τον agility 3, άλλον ήθελα αλλά δεν ήταν διαθέσιμος και ήδη περίμενα πολύ. Τι να κάνω;;
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αν δεν είναι καλώδιο τότε "πουλάκι τσίου" ζήτα αντικατάσταση με Vertex.
iliakov Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασα άλλο καλώδιο αλλά τίποτα. Τελικά έστειλα το δίσκο στο e-shop για έλεγχο και μου απάντησαν με sms ότι ο δίσκος δεν έχει πρόβλημα και θα μου τον στέλνουν πίσω. Εγώ όμως ξέρω ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα. Έχω αγοράσει μηχανικό σκληρό, τον έβαλα στο pc και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Πώς να εμπιστευτώ ξανά τον ssd αυτόν και να φορτώσω τα windows και όλα τα προγράμματά μου αφού θα αρχίσει πάλι τα ίδια; Τι μπορώ να κάνω;
terry308 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Τσέκαρε το bios κι εμένα στις ρυθμίσεις του (bios) μετά από απανωτά restart δεν τον έβλεπε Crucial M4 256gb επέλεξε τις τελευταίες γνωστές σωστές ρυθμίσεις αν σου δώσει επιλογή , αλλιώς κάνε clr cmos και ρύθμισε τα από την αρχή , είναι θέμα bios 1
iliakov Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά μου ήρθε πίσω ο ssd, πέρασα το τελευταίο firmware (2.25) και τα φόρτωσα όλα από την αρχή, windows, προγράμματα, games κλπ. Το burnin test δεν έδειξε κανένα πρόβλημα (ενώ πριν κόλλαγε) και γενικά τον δουλεύω ασταμάτητα χωρίς να εμφανίζονται πλέον προβλήματα με κολλήματα και μπλε οθόνες. Λέτε να έφτεγε το firmware ή ήθελε clean install τα πάντα;; ποιος ξέρει... Πάντως δουλεύει μια χαρά τώρα !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα