Προς το περιεχόμενο

Ixosistima Sto PC

blender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

An theleis ontws poiotika hxeia kai enisxyth tote ontws 8a ta skaseis ta fraga, den yparxei periptwsh! An apo thn allh arkesteis se kati f8hnotero(gia enisxtyth kai hxeia milame) h diafora pistevw den 8a einai kai toso terastia apo ena set kalwn hxeiwn gia pc. Gia paradeigma eixa paei prin liges meres sto carefour kai vrika sony enisxyth 2x50 watt sta 140 evrw kai hxeia technics 2x100 watt sta 120 evrw, synolo 260 evrw. Pistevw logikh timh an kai den ta akousa gia na sou pw an ontws aksizoun h' oxi apo apopsh poiothtas hxou. Tsekare kai ayta ta hxeia, prepei na einai kala : http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=901&Catalog_Id=15&Product_Id=51251&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτον να εκφράσω τη χαρά μου που βλέπω πως υπάρχουν μέλη στο φόρουμ που ασχολούνται ενεργά με τον ήχο...

Ό,τι χειάζεται να ξέρεις το ανέφεραν οι προλαλίσαντες,αυτό που θέλω να σου πώ εγώ είναι πως άμα κάνεις μία εξόρμηση στην αγορά μπορεί να βρείς καλές ευκαιρίες...τα Χριστούγεννα για παράδειγμα αγόρασα ένα 2κάναλο ενισχυτή Luxman 2x70 watt rms στα 8ohm (λιγο παλιό μοντέλο) και ένα ζευγάρι ηχεία B&W DM-602 120watt,600€,το μαγαζί ξεπούλαγε και εγώ το πρόλαβα στο τέλος (τα καλύτερα κομάτια είχαν ήδη φυγει...)

Το μοναδικό προβλημα με ένα τέτοιο σύστημα είναι πως θα ακούς "υπερβολικά" πολλες λεπτομέριες ,θα συμπιέζεις τα Mp3 σου στα 192kbps και πάνω γιατί αλλιώς θα ακούς την ξεραϊλα της δειγματολειψίας....

Τέλος καλά ηχεία κατά τη γνώμη μου και σχετικά φτηνά(είναι και ελληνικά

8) 8) ) ειναι τα roister

αυτά :D

yannis22 ta ΗΧΕΙΑ VIDEOLOGIC SIROCCO CROSSFIRE

mou fenontai kapos akriba kai einai kai auta ixia pc ara tote protimo lisi altec h creative .

tora gia ixia ego de skao enisxiti thelo ixia mporo na ftiakso kai ego to thema einai na exo ena kalo enisxiti afou ixia mporis na allaksis

enisxiti omos den einai kai toso eukolo apo pleuras xrimaton :(

Για πηγαινε μια απο http://www.stereopark.gr που εχει καλες τιμες για προιοντα sony (και οχι μονο). Εκει μπορεις να βρεις και τιμες για ενισχυτες αλλα και για ηχεια. Εγω εχω εναν db 780 (σειρα QS) που ειναι αρκετα καλος αν και να ξερεις οτι για να εχεις εντασεις του στυλ κανω παρτυ και ακουγομαι 10 οικοδομικα τετραγωνα πιο κατω, δεν προκειται να βρεις ενισχυτη και ηχεια (που να εχουν ποιοτικο ηχο παντα) με κατω απο 2000 - 3000 euro. Ιδιως εαν θελεις πολυκαναλο τοτε πρεπει να ριξεις χρημα! Γενικα ολοι οι πολυκαναλοι ραδιοενισχυτες εχουν πολυ πιο χαμηλες σταθμες απο τους παλιους "καλους" στερεοφωνικους οποτε εαν δεν χρειαζεσε surrοund πηγαινε για δικαναλο που και πιο φτηνος θα σου ερθει και πιο μεγαλες εντασεις θα εχει! Α δες και στο http://www.homecinema.gr . Ελπιζω να βοηθησα!

• 5 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...