Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια...Όταν άνοιγα τον υπολογιστή μου μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν βρέθηκαν οι drivers της κάρτας γραφικών... μπήκα στην ιστοσελίδα της κάρτας και αντί να κατεβάσω τους drivers για laptop κατέβασα για σταθερό υπολογιστή...μόλις τους έκανα εγκατάσταση μου έβγαζε πρόβλημα με ένα αρχείο (kdbsync.exe)... μετά μπήκα σε αυτήν την ιστοσελίδα ---> http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=449&threadid=161513&highlight_key=y&keyword1=kdbsync <--- και ακολούθησα τα βήματα... μόλις τα έκανα αυτά τα γραφικά μου άλλαξαν και μπήκαν σε λειτουργία vga και τώρα δεν αναγνωρίζει καθόλου την κάρτα γραφικών... Κάποια ΒΟΗΘΕΙΑΑ????

Sony Vaio VPC-EB3L1E

Windows 7 64-bit

Intel Core i3 2.4 GHz

ATI Mobility Radeon HD 5470

Δημοσ.

Στο device manager πως φαίνεται η καρτα γραφικών?

Τους mobility catalyst δοκιμασες να τους περασεις ή όχι?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φαίνεται καθόλου... Ναι δοκίμασα να τους περάσω αλλά μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει:δεν είναι δυνατή η λήψη του AMD CATALYST MOBILITY λόγω ασυμβατότητας υλικου/λογισμικού του υπολογιστή σας... Ο υπολογιστής σας δεν περιέχει κατάλληλο προσαρμογεα γραφικών....

Δημοσ.

Δε μπορεί να μη φαίνεται τίποτα που να έχει σχέση με γραφικά.

Αν το βρεις δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και μετά κατέβασε τους σωστούς.

Δημοσ.

Όταν πάω στο device manager μου ανοίγει απλώς μια σελίδα κενή... Ενώ όταν πάω ανάλυση οθόνης - - - > ρυθμίσεις για προχωρημενους εκεί δεν αναγνωρίζει καθόλου την κάρτα και γράφει ότι δεν βρέθηκε ούτε το μοντέλο της ούτε η χωριτικοτητα της....λέει μόνο ότι είναι σε λειτουργία vga....

Δημοσ.

δεν μου το γραφει πουθενα αυτο...γραφει fix now αλλα μολις το πατησω μου ζηταει κωδικο και μολις τον βαλω παταω register και μετα το μονο που κανει ειναι επανεκινηση του προγραματος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...