Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εγινε αγορακια,κοντριτσες κοντριτσες;Μην ανοιξω το crossfire τωρα και τρεχετε να κρυφτειτε. :P

Ίσα ίσα , πρώτη φορά ανεβάζουμε bench για να βοηθήσουμε και όχι να την "πούμε" σε κάποιον! :P

Δημοσ.

θα ελεγα οτι σε κοβει το συστημα μάλλον. εχω χρονια να ασχοληθω με παιχνιδια αλλα ειναι ο νουμερο ενας λογος οταν δεν

βλεπεις διαφορα στα Frames. θα περιμενα ομως σε καποια παιχνιδια να εχεις μεν τα ιδια frames με την 5870 αλλα με full φιλτρα στις

ιδιες αναλυσεις.

Δημοσ.

θα ελεγα οτι σε κοβει το συστημα μάλλον. εχω χρονια να ασχοληθω με παιχνιδια αλλα ειναι ο νουμερο ενας λογος οταν δεν

βλεπεις διαφορα στα Frames. θα περιμενα ομως σε καποια παιχνιδια να εχεις μεν τα ιδια frames με την 5870 αλλα με full φιλτρα στις

ιδιες αναλυσεις.

Στο far cry εχει λιγοτερα frame απο εμενα με την μια 5870 και τον επεξεργαστη μου στα 3,4.Δηλαδη δεν νομιζω να εχει τετοια διαφορα ο επεξεργαστης μου απο τον δικο του.Αλλα και παλι αν ειχε,τουλαχιστον να ειμασταν στα ιδια και οχι λιγοτερο αυτος.Παντα με τις ιδιες ρυθμισεις.Για αυτο λεμε οτι καπου υπαρχει θεματακι στα παιχνιδια,ενω στα bench του παει νορμαλ.

Δημοσ.

Τι εγινε αγορακια,κοντριτσες κοντριτσες;Μην ανοιξω το crossfire τωρα και τρεχετε να κρυφτειτε. :P

Κατεβηκε το miasmata ρε;

Χααχαχα, ασε ασε, αν δεν τους ήξερα καλύτερα θα ελεγα οτι ασελγούν πάνω απ'τω μισοπεθαμένο PCB της 7950 μου! Ναι κατέβηκε, ξεχάστηκα...

ΘΑ το δοκιμάσω και επανέρχομαι.

Παντως κρίνοντας απ'το bench του Mellodos, εχουμε μια διαφορά 15% νομίζω, με μένα προς τα κάτω φυσικά.

To εβαλα το miasmata (ενδιαφέρον φαίνεται) κι εχω σα μέσο ορο στη περιπλάνηση μου την 20 λεπτη, 45-60fps. Στο πολύ περίπου.

Υ.Γ. νουμπίστικη ερώτηση: Για να είμαι σίγουρος πως δεν εχω bottleneck, δε θα επρεπε να κλοκάρω τη καρτα και να συγκρίνω πριν και μετά; Ετσι αν εχω τα ίδια περίπου fps, δε πάει να πεί πως τη κάρτα τη φρενάρει το υπόλοιπο σύστημα; ...λέω τώρα εγώ.

Δημοσ.

έβαλα και εγώ το farcry 3 με όλα τέρμα και ανάλυση 1680 μπορώ να πω ότι δεν το ευχαριστιόμουν....ήταν κάπως η όλη κίνηση...FPS δεν βρήκα πως μπορώ να δω στο game.

το παράξενο όμως είναι ότι τώρα που πήγα να ξαναπαίξω σέρνεται...να είναι τυχαίο η μήπως το πρόβλημα που είχα με την ψήκτρα και τις θερμοκρασίες που έχω γράψει και στο θέμα με την 79xx σειρά να άρχισε να γίνετε χειρότερο?

Δημοσ.

που να μην είχα....

δοκίμασα και το battlefield 3 τα fps καλά είναι αλλα βλέπω πολλά χαλασμένα γραφικά σε σκιές από ότι παρατήρησα...

EDIT: έβαλα να δω FPS στο battlefield 3 και έχω σε ανοιχτό χώρο χωρίς να γίνετε κάποια μάχη 45-50 fps

Δημοσ.

Πάντως είναι και το dx11 απαράδεκτο στο FC3. Στο τέλος με όλα τα settings που κατεβάζεις , τελικά καταλήγεις να προτιμάς dx9 όλα full.

Δημοσ.

εγώ θυμάμαι με vsync στο battlefield 60 σταθερά, κάτι δε πάει καλά...

εγώ πάντως τα κλαίω τα 410 euro που έδωσα για να την πάρω...από δευτερα πάω να τσακωθώ μου φαίνεται και στο τέλος πάλι χωρίς PC θα είμαι..

τελευταία φορά όμως και ATI και ASUS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...