Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα θες να σου πω σε κανα αλλο παιχνιδι frames για συγκριση,εχω αυτην την στιγμη στον σκληρο το planetside 2,cod bo 2,miasmata και darksiders 2.Αν θες και εχεις κανα ιδιο,πες μου.

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να εγκαταστήσω καποιο απο δαύτο λοιπόν...

Ποιο ειναι πιο βαρύ για να το βάλω να "ετοιμάζεται" ;

Δημοσ.

Το θέμα είναι να τη συγκρίνει με την ίδια κάρτα, ώστε αν είναι γενικό το φαινόμενο να ρίξουμε το φταίξιμο στους οδηγούς ή στο optimization του παιχνιδιού.

Αλλιώς ν' αρχίσουμε να κοιτάμε αλλού.

Δημοσ.

Δεν παίζει δυστυχώς αυτό το σενάριο. Το 2ο πισι που εχω ειναι μισο διαλυμένο, ασε που ειναι D930, εκεί σιγουρα θα χουμε μπουκάλι.

Γι'αυτο ηλπιζα καποιοι απο εδω μέσα που εχουν 7950 να βοηθήσουν τη κατάσταση για αμεσότερες συγκρίσεις.

Δημοσ.

Οποτε περιμενε μπας και φιλοτιμηθει κανενας απο εδω μεσα με την ιδια καρτα.Η προταση μου παντως για συγκριση με την 5870 ισχυει για οποτε μου πεις.

Δημοσ.

Κανενα προβλημα, απλώς πες μου ποιο ειναι το ποιό βαρύ για να το "αγοράσω" και να το δοκιμάσω. Ειναι περιορισμένος ο χώρος στον ssd και δε μπορω να εχω ταυτοχρονα ενα καρο παιχνίδια.

Με την αναβάθμιση (που δε με βλέπω να γλυτώνω το μισθό ενός κάτων των 25 πλέον) θα παρω εναν 240ρη να μην ξανασχοληθώ.

Δημοσ.

Απο αυτα θα ελεγα το planetside.Αλλα ειναι online free,οποτε θα χρειαστεις να κανεις λογαριασμο κτλ.Και το miasmata δεν ειναι πολυ ελαφρυ παντως."Αγορασε" αυτο γιατι ειναι μικρο(γυρω στα 2.5 gb) και θα ερθει μπαμ μπαμ.

Δημοσ.

Γι'αυτο ηλπιζα καποιοι απο εδω μέσα που εχουν 7950 να βοηθήσουν τη κατάσταση για αμεσότερες συγκρίσεις.

Δευτερα-Τριτη θα παραλαβω την δικια μου οποτε αν δεν εχει βρεθει καποιος αλλος μεχρι τοτε μου λες ;)

Δημοσ.

Mε την ανυπομονησία που με δέρνει με βλέπω να παραλαμβάνω κι εγώ κανα σετάκι Ι5 με samsung ssd...

Δημοσ.

kanesaxo έτρεξα την 7970 στα ρολόγια σου (900/1250) , και το unigine μου έδωσε 39,8. Δεν παίζει να έχει θέμα η κάρτα σου. Φοβάμαι μήπως πέφτει μπουκάλα απο το σύστημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...