nemesiskp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αμα θες να σου πω σε κανα αλλο παιχνιδι frames για συγκριση,εχω αυτην την στιγμη στον σκληρο το planetside 2,cod bo 2,miasmata και darksiders 2.Αν θες και εχεις κανα ιδιο,πες μου.
kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Να εγκαταστήσω καποιο απο δαύτο λοιπόν... Ποιο ειναι πιο βαρύ για να το βάλω να "ετοιμάζεται" ;
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Το θέμα είναι να τη συγκρίνει με την ίδια κάρτα, ώστε αν είναι γενικό το φαινόμενο να ρίξουμε το φταίξιμο στους οδηγούς ή στο optimization του παιχνιδιού. Αλλιώς ν' αρχίσουμε να κοιτάμε αλλού.
nemesiskp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 ^^Σωστο.Σε κανα αλλο pc μπορεις να την δοκιμασεις; Το planetside παντως ειναι αρκετα βαρυ.
kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δεν παίζει δυστυχώς αυτό το σενάριο. Το 2ο πισι που εχω ειναι μισο διαλυμένο, ασε που ειναι D930, εκεί σιγουρα θα χουμε μπουκάλι. Γι'αυτο ηλπιζα καποιοι απο εδω μέσα που εχουν 7950 να βοηθήσουν τη κατάσταση για αμεσότερες συγκρίσεις.
nemesiskp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Οποτε περιμενε μπας και φιλοτιμηθει κανενας απο εδω μεσα με την ιδια καρτα.Η προταση μου παντως για συγκριση με την 5870 ισχυει για οποτε μου πεις.
kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Κανενα προβλημα, απλώς πες μου ποιο ειναι το ποιό βαρύ για να το "αγοράσω" και να το δοκιμάσω. Ειναι περιορισμένος ο χώρος στον ssd και δε μπορω να εχω ταυτοχρονα ενα καρο παιχνίδια. Με την αναβάθμιση (που δε με βλέπω να γλυτώνω το μισθό ενός κάτων των 25 πλέον) θα παρω εναν 240ρη να μην ξανασχοληθώ.
nemesiskp Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Απο αυτα θα ελεγα το planetside.Αλλα ειναι online free,οποτε θα χρειαστεις να κανεις λογαριασμο κτλ.Και το miasmata δεν ειναι πολυ ελαφρυ παντως."Αγορασε" αυτο γιατι ειναι μικρο(γυρω στα 2.5 gb) και θα ερθει μπαμ μπαμ.
pabou13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Γι'αυτο ηλπιζα καποιοι απο εδω μέσα που εχουν 7950 να βοηθήσουν τη κατάσταση για αμεσότερες συγκρίσεις. Δευτερα-Τριτη θα παραλαβω την δικια μου οποτε αν δεν εχει βρεθει καποιος αλλος μεχρι τοτε μου λες
kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Mε την ανυπομονησία που με δέρνει με βλέπω να παραλαμβάνω κι εγώ κανα σετάκι Ι5 με samsung ssd...
mellodos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 kanesaxo έτρεξα την 7970 στα ρολόγια σου (900/1250) , και το unigine μου έδωσε 39,8. Δεν παίζει να έχει θέμα η κάρτα σου. Φοβάμαι μήπως πέφτει μπουκάλα απο το σύστημα...
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μα στα παιχνίδια παρατηρείται το πρόβλημα.
mellodos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ας τρέξει τότε κανα crysis 2 / metro 2033 bench για να δούμε σε γενικές γραμμές τι γίνεται. FC3 δεν παίζει bench tool ακόμα.
kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Είναι καπου standalone τα benches αυτά των παιχνιδιών διαθεσιμα για κατέβασμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα