Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν τη δοκιμασεις σε διαφορα παιχνιδια για ωρα θα δεις για σταθεροτητα.

Προσεχε με το ρευμα λιγο,βρες για την καρτα σου ποσο ειναι το ασφαλες οριο με ψαξιμο στο νετ αν και τα προγραμματα συνηθως εχουν απο μονα τους περιορισμους για προστασια.

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oτι ειπε ο Mile, το καλυτερο stability τεστ γινεται στα παιχνιδια. Βαλε κανα βαρυ παιχνιδι και παιξε για κανα 2-3 ωρες. Οσο για το ρευμα δεν συνισταται πανω απο 1.25V για 24/7 χρηση.

Δημοσ.

@kanesaxo ,βάσει αυτών που μας γράφεις και επειδή στην αρχή είχες αναρωτηθεί μήπως καλύτερα να πήγαινες σε 7970 , σε πληροφορώ πως υπήρχε μεγάλη περίπτωση να μην ανέβαινε τόσο καλά όσο το κομμάτι που σου έτυχε! Πλέον δεν έχει να κάνει τόσο με το αν είναι 7950/70 , αλλά με ποιο κομμάτι θα σου κάτσει. Στις πρώτης γενιάς reference κάρτες όπως η δική μου έπαιζε αρκετά μεγαλύτερο ρόλο , τώρα όμως όπως φαίνεται κανένα. Η μόνη διαφορά ίσως είναι στις hynix μνήμες που μπορεί να φοράνε οι 7970 , αλλά και αυτό πλέον είναι θέμα τύχης καθώς αρκετές 7970 έρχονται και αυτές με elpida chip που δεν ανεβαίνει τόσο καλά.

Για το σύστημα , αν περάσεις 8-10 passes linx ,νομίζω πως είσαι καλά.

Δημοσ.

Τωρα, το τερμάτισα εκείνο, πριν την αναβάμιση, ας πάει στο διάολο.

χαχαχα.

Παίδες το ΟC δεν ειναι αυτοσκοπός, απλώς οποτε παιζω κανα παιχνίδι, την ανεβάζω στα 1100/1575 για να παίζουν όλα ρολόι.

Θα βάλω το Farcry καποια στιγμή, να δώ τι γινεται σε κείνο, μιας και εκεί εμφανιζόταν το μεγαλύτερο θέμα με τα Fps.

Δημοσ.

Mια χαρα ειναι το ρευματακι, και εγω σ'αυτους τους χρονισμους τοσο το εχω.

Τhanks, περιμενω να ερθει και η καινουργια μητρικουλα για να τις ευχαριστηθω!

Δημοσ.
υπαρχει κανενα benchmark να μετραει fps στο far cry 3 η ετσι με το ματι για να ξερω πως να το κανω ...

Οχι απο οσο ξερω εγω,στο δικο μου bench ειχα βαλει να σταματησει μετα απο 1 ή 2 λεπτα,και εκοβα βολτες στο δασος,κοιτουσα τοπια κτλπα οσο γινοταν δλδ να εχω πληρη εικονα των fps που θα συναντησω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μετρησω τα fps ειχα το μαμισιο msi afterburner. Δεν ξερω αν δουλευει κ σε αλλες εταιρειες που εχουν 7950

πάντος ηταν παναλαφρο προγραμματακι που εκανε πολλα κολπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...