Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ Dino.

Ελάτε λίγο απο εδώ γιατί ειμαι ετοιμος να το κανω κομμάτια...

http://www.insomnia.gr/topic/468084-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-hw/

Δημοσ.

Χωρίς να εχω κάνει τα τεστς, αναφέρω πως κατα 95% δεν ετρωγε μπουκάλι η 7950 απ'τον Q9550. Που σημαίνει, πως ειναι ακόμη μια ένας αξιόμαχος επεξεργαστής.

Στο Aliens Vs predators ελάχιστη διαφορά προς τα πάνω.

Στο Crysis 2 bench δε μπορώ να καταλαβώ τι κανω λαθος και δε τρέχει...Ενω στο προηγούμνο πισι πηγαινε ρολόι. Κατι θα μουτ διαφεύγει.

Αν θελετε να δοκιμάσουμε καποιο άλλο, σφυρίξτε.

Υ.Γ. Θηριάκι ο 3570Κ παντως. Τον πήγα 4.65 με το autotuning, επειδή κλασσιακ βαριεμαι να ασχοληθώ και πήγαινε ρολόι. Δε ξερω βέβαια αν ειναι σταθερός.

Δημοσ.

Μην το λες έτσι το «πεταμένα»..

Με παιχνίδια σαν το Far Cry 3 που εκμεταλλεύεται CPU περισσότερο από άλλα, αξίζει περισσότερο αυτός που έχεις τώρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε συ kane, στα παιχνίδια που αισθανόσουν ότι δεν πήγαινε καλά πριν θα κοιτάξεις λέμε.Στα Crysis/crysis2,metro,avp απλά θα χάσεις το χρόνο σου.Το έχουμε πει τόσες φορές, εκεί δε θα δεις μπουκάλι ότι επεξεργαστή και να βάλεις σε αυτές τις ρυθμίσεις.Δε θέλουν όλα τα παιχνίδια δυνατό συνολικά σύστημα.Βάλε πχ πάλι το torchlight 2 να δεις.Βάλε το borderlands 2 και τέτοια.

Επεξ/σία από Bigi444444
Δημοσ.

Για το πρόβλημα με τα USB bios/keyboard στο BIOS πρέπει:

- Να έχεις BIOS τουλάχιστον F11 (εννοείται πως βάζεις το τελευταίο)

- Να είναι κουμπωμένα στα Intel-USBs και όχι στα VIA

(έχεις πάρει μία από τις καλύτερες ΜΒ για OCing...αν δεν σου αρέσει την κάνουμε τράμπα με την AsRock Extreme4 που έχω :P)

Τσέκαρε την 7950 σου και άμα θέλεις την δοκιμάζουμε και σε μένα. Με 3570k είμαι και τον κλοκάρουμε όπου θέλεις για να δοκιμάσουμε

Δημοσ.

Για το πρόβλημα με τα USB bios/keyboard στο BIOS πρέπει:

- Να έχεις BIOS τουλάχιστον F11 (εννοείται πως βάζεις το τελευταίο)

- Να είναι κουμπωμένα στα Intel-USBs και όχι στα VIA

(έχεις πάρει μία από τις καλύτερες ΜΒ για OCing...αν δεν σου αρέσει την κάνουμε τράμπα με την AsRock Extreme4 που έχω :P)

Τσέκαρε την 7950 σου και άμα θέλεις την δοκιμάζουμε και σε μένα. Με 3570k είμαι και τον κλοκάρουμε όπου θέλεις για να δοκιμάσουμε

Την extreme 4 που εχω και εγω δεν θα την αλλαζα με Καμια αλλη μητρικη. Ημουν full stable με 1.320V στα 4.8,τωρα τον εχω 4.7 στα 1.3. Και σιγα την μητρικη που εχει :P

(Kατι αλλο σχετικο,που οποιος γνωριζει σιγουρα να απαντησει. Εγω διαβασει και εχω την εντυπωση οτι με καινουργιους επεξεργαστες(2500Κ+),εχουν μεγαλυτερα minimum fps απο παλιους επεξεργαστες,πχ σε wow και starcraft που ειδα εγω οι διαφορες κανανε ΜΠΑΜ.. Ισχυει κατι τετοιο??)

Δημοσ.

@ninos, επρεπε να ποστάρεις πριν προβώ στις νεες αγορές...χαχαχα. Τωρα ειναι αργά.

Κοίταξε, η μητρική πρεπει να'ναι οντως καλή για O/C. Είδα έχει ένα ματσο ρυθμίσεις, λίγο που ασχολήθηκα.

Πάντως, δε γνωρίζω αν φταίω εγώ ή τα κριάρια της GB, με το θέμα των USB, αλλά σόρρυ, δε μπορούμε να μυρίσουμε τα δάχτυλα μας για να τα κανουμε να δουλέψουν.

Ούτε εγραφε κατι στο μανουαλ, εκτός αν μου ξέφυγε, που δε το νομίζω επίσης.

Εχει χαρακτηριστικά, αυτ/το μεσα στη μητρική, διπλα ακριβώς απ'το lan πως σε κεινα τα κολλητα 2 usb βάζεις ποντικι/πληκτρολόγιο.

Οκ, τα συνδέεις εκεί. Στο bios ειχαν δική τους βούληση. Ενα αυτό.

Επειτα λειτουργούσαν ολα κανονικά, ΜΕΧΡΙ να εμφανιστεί η οθόνη των win να γράψεις το S/N. Δηλαδή με το που εμπαινε πρακτικα στα win, δεν επαιρναν ρεύμα οι usb αυτές που ντεμέκ ειναι ειδικά για πληκτρ/ποντίκι.

Εντέλει μετά απο 3-4 φορμάτ, πολυ βρισίδι, πήρα με καλώδιο ενα σετάκι φίλου και ολα οκ.

Αλλα με είχε φάει η απορία γιατι δε δουλευαν στις προβλεπε Usb. Τα συνέδεσα για δοκιμή στο front panel, δηλ αυτές που συνδέονται με καλώδιο στη μητρική και δούλευαν τα παντα ρολοι. Και στο bios, και κατα το φορματ/win.

Ε αυτό καπου δε θα επρεπε να αναγράφεται ;;;

Υ.Γ. ασχετο, αλλά με στοκ ρεύμα 4.65 καλά δεν ειναι; Ολα αυτόματα, ούτε εκατσα να το ψάξω. Τονίζω πως αγόρασα το σετ αυτό, με γνώμονα να πουληθεί σε μια συμπαθητική τιμή και πιο εύκολα απο μια κοινή μητρική/επεξ άνευ Κ. Θα μου πεις...σε 2 χρόνια μπορεί να μην εχουμε ρεύμα :-D

Δημοσ.

LOL (για το ρεύμα)

Θα συμφωνήσω ότι για το κύρος καιτο όνομα της GB, και για μια ΜΒ αυτής της τάξεως, δεν νοείται να έχεις θέματα με mouse/kb στο BIOS και να θέλει Update. Αυτά είναι πράγματα που θα έπρεπε να λυθούνε από το release-bios

4.62 με stock ρεύμα δεν μου κάθεται με την καμία. Αν έχεις βάλει το AUTO στο BIOS, όταν ανεβάζει λογικά ταχύτητες θα ανεβάζει και VCORE. Δεν παίζει αλλιώς... Εκτός αν έπεσες ΣΤΟ κομμάτι...να το δώσεις σε κανα Extreme Ocer να πάει για ρεκόρ :)

Βάλε CPUz screenshot και να τρέχει δίπλα Prime95

Δημοσ.

Χμμ, μακακία δηλ λες να είπα;

Για να ειμαι ακριβής, εχει μια επιλογή auto tune απτη χαζομαρούλα της μητρικής. Το πατησα, κι αυτό εκανε κατι ρισταρτ, κατι μπλε οθόνες και σταμάτησε στο 4.62 ή 4.65

Ε μετά το ακύρωσα, διότι δεν υπήρχε λογος να τον τρέχω εκεί. Καποια μεγάλη μέρα, θα κανω τα τεστς με τη βοήθεια σας να δούμε τι ψάρια πιάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...