g8anos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 ναι μεχρι το core clock σηκωνει ανετα πανω απο 1000 που το εβαλα εγω... το memory clock φαινεται να μην το σηκωνει ... στα 1300 σταθερα, αλλα στα 1350 κολλησε το far cry 3 τα voltage δεν τα εχω πειραξει (ακομα) ... παντως η θερμοκρασια παρεμεινε σε πολυ νορμαλ επιπεδα, γυρω στους 60 βαθμους με τον ανεμιστηρα στα 75% ΥΣ... ο ανεμιστηρας λειτουργει με δικο μου γραφημα.. δεν το εχω στο στοκ, γιατι νομιζω οτι υπολειτουργουσε.
Millennium Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 MSI καρτα και να μην δοκιμασεις με afterburner να δωσεις λιγο βολτ αμαρτια ειναι.Με προσοχη βεβαια ολα και αφου το ψαξει κανεις πρωτα.
kanesaxo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παρόλο που και γω μια ζωή ειχα το msi afterburner, τώρα με την asus εβαλα το δικό της αντίστοιχ πρόγραμμα. Παρατήρησα κατι περίεργο ομως. Το GPU voltage ειναι στο 1.094 και ανεβαίνει ελάχιστα, μέχρι το 1.104. Δηλαδή τι σοι OC να κάνω, αφού δεν μ'αφήνει να ανεβάσω τη ταση στον επεξ.; Εκτός και αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει. Εγκυκλοπαιδικά ρωτώ, οχι πως σκεφτομαι να τη κλοκαρω...(αλλά ποτε δε ξερεις, ετσι για δοκιμή) Εν τέλει την κλόκαρα λιγο σήμερα να μου φύγει η απορία. Είτε με το asus tweak είτε με το afterburner, δε μπορώ να ανεβάσω πανω απο 1100 core. Καποια ρύθμιση; Εντέλει εβαλα 1100/1575/1.20 ρεύμα για πλακα, και +20% στο power something. Επίσης δοκίμασα και 1000/1525 απλά για το μπεντςμαρκ ωστε να κανω μια σύγκριση. ιδού: Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2012 από kanesaxo
kanesaxo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ενα περίεργο πράγμα... Απο afterburner το ανέβασα, απο 1.094 που ειναι το στοκ, στο 1.20. Ομως, κράτησα log με το πρόγραμμα της asus. Ετσι, παρόλο που το ρεύμα το εθεσα στο 1.20, δεν ήταν διαρκώς στο 1.20. Ισως αν βαλω κανα furmark τότε θα μείνει κολλημένο εκεί. Οπως και το στοκ 1.094, ακόμη και στα παιχνιδια, δεν ειναι κολλημενο παντα 1.094 (για τα στοκ ρολογια). Αλήθεια, πόσο ειναι το safe ρεύμα για τη κάρτα; Υ.Γ. αυτό το slider power %, τι ειναι ακριβώς στο afterburner ; Υ.Γ.2, βρήκα και το gpu clock, οκ ανεβαίνει οσο θελεις τώρα. Υ.Γ.3. χωρίς να είμαι σίγουρος, αλλα θεωρώ πως κλοκάρει στο θεό η κάρτα...Δηλαδή όταν με τη μία πιάνει τα 1200/6300 με χαλαρά ρευματάκι, μπράβο. Βέβαια δε γνωρίζω ποσο σταθερή ειναι, γιατί αλλο ενα μπεντς 2 λεπτών και αλλο καμμια ωρα furmark. Θελω καποια στιγμή να κανω ακριβώς τα ίδια τεστς με 3.8 στον 9550 για να δώ αν αυτός κόβει την καρτα.
Millennium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Θυμισε μου ποια υλοποιηση πηρες ρε γιατι ξεχασα (γεραματα).Αν υποστηριζει voltage control η και μνημης απο το προγραμμα επισημα ομως, θα κλοκαρει πολυ...
kanesaxo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Asus DirectCU II V2, 900/1250 στοκ. Ναι υποστηρίζει και μνήμης... Υ.Γ. δε ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλα η 5870 που ειχα (ΧΦΧ υλοποίηση) ο πρηγούμενος της ειχε φλασάρει bios asus...Μαλλον για τα κλόκια. http://www.asus.com/...GD5V2/#overview (εν τελει με επιασε η μαλακία σήμερα και πήγα πλαίσιο. Αποτέλεσμα, Ι5 3570Κ, Ζ77Χ-UD3h...) Hμουν ετοιμος να παρω ενός παιδιού απ'το δε λαμπ, μια asus gene + Ι5 2500Κ, καλή τιμούλα...
Millennium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ενταξει,ετοιμασου για κλοκες αν εχεις διαθεση για δοκιμες...
Prospector8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ωραιος ο man. Καλως ηρθες στο club xD ελπιζω να εχεις ψυκτρουλα να τον πας μια μπαμ μπαμ 4.3Ghz ετσι? (Για αρχη και μετα βλεπουμε για παραπανω )
kanesaxo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Τωρα που ικανοποίησα την υπέρμετρη ανάγκη μου, περί υλικού ευδαιμονισμού, ποιός μας πιάνει...Σήμερα ελπίζω να το στήσω. Μου είχε πάρει δώρο η μαμά μου, μια megahalems rev B, καλή είναι; χαχαχα
Prospector8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 LO_OL!! Μεγιες μεγιες Μην ξεχασεις να κανεις τα ιδια τεστ για να δουμε και διαφορες. Καποια στιγμη ριξε και ενα 3d Mark 11(perfomance test) και ενα Unigine Heaven (extreme tesselation) ετσι για να υπαρχουν και επειδη μπορεις xD
kanesaxo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μολις πηγα βενζινάδικο και φύσηξα το κουτι. Σιχάθηκα τον εαυτό μου. Και απορούσα γιατί ειχα φέτος υψηλές θερμοκρασίες στη CPU... Κατα μήκος ολων των fins της ψύκτρας (την εχω κανα 1.5 χρόνο) ειχε πιάσει μάκα σκόνης...Σα ρούχο. Οκ, μολις το στήσω, θα ανατρέξω στο τοπικ, να δώ τι τεστς έκανα, για να κανω τα ίδια. Αν βγούν πανω κατω τα ιδια, δε βαριέσαι, αλαφρωθήκαμε κατά 431ε...δε μαμιέται.
Prospector8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Κοιτα σε καθημερινες εργασιες,browsing κτλπα δεν θα δεις τοσο διαφορα αλλα στα games οπως στο bf3 οι διαφορες θα ειναι Αισθητες!! Μην ξεχνας οτι πηγες επιτελους σε ddr3 ram και sata3 σε σκληρους. Μονο πεταμενα λεφτα δεν τα λες. Εχε πιστη στον cpuαρα σου Α και btw πουλα τα παλια parts σου και αγορασε εναν 120αρι ssd και τοτε θα καταλαβεις οτι εκανες πραγματικη αναβαθμηση και τι σημαινει πραγματικη ΤΑΧΥΤΗΤΑ!!
kanesaxo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Εχω ηδη SSD αγαπητέ, εδώ και 1.5 χρόνο...χρυσοπληρωμένος κιόλα. Δες την υπογραφή μου. Το παλιό πισί ειναι πολύ τίμιο... Υ.Γ. εχω 2 ξεχασμένες θερμοαγώγιμες. Μια arctic silver ceramique και μια που ειχε μεσα η ψύκτρα της prolimatech. Ποιά απ'τις δύο να βάλω στο cpu ; Καπο πρεπει να εχω και πεταμένη, μια απο την MK13, αλλά θα'ναι ιδια λογικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα