Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα, οχι ολα stock ειναι, οπως ακριβως τα βλεπετε παιδια :)

Kαι'γω ψιλοεμεινα οταν ειδα τα νουμερα αλλα ο FX-8350 οπως φαινεται πρεπει να συνεργαζεται αψογα με την καρτουλα!!

@Prospector8: Hδη σταλθηκαν mail με παραπονα σε Amazon και Πλαισιο :P

• Like 1
  • Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε τωρα ξαναεκανα τα τεστ με τους τελευταιους drivers που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη και εβγαλα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια fps downtown 54 kai central park 59! Ξανακανε το τεστ και θα δεις οτι ειχε bugaρει :P εκτος και αν το benchmark υπολογιζει τα default Ghz του Cpu αλλα και παλι 10 fps διαφορα με μια στα 925mhz δεν γινεται... πωω φανταστειτε το feeling του pabou αυτη την στιγμη XD

Δημοσ.

Ρε τωρα ξαναεκανα τα τεστ με τους τελευταιους drivers που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη και εβγαλα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια fps downtown 54 kai central park 59!

Λογικά downtown 59 και cpark 54 εννοείς...

Πάντως αν ο padou βγάλει πάλι τα ίδια ,ξεσκεπάζει παγκόσμια συνωμοσία εναντίον της amd... :-D

Δημοσ.

Ρε συ μήπως έχεις κλείσει κανένα aa από τους οδηγούς;

Παιδιά, μην αναλώνουμε το χρόνο μας.Αν θέλουμε να ψάξουμε για cpu bottleneck θα ψάξουμε σε cpu intensive παιχνίδια.Το unigine σαν μετροπρόγραμμα δεν ακούει από επεξεργαστές.Αν θες να δεις αν στρίβει έν' αμάξι δεν το στήνεις για 400ρι...

• Like 1
Δημοσ.

Τα αποτελεσματα παραηταν καλα και με παρεξενεψαν οποτε εψαξα και βρηκα το προβλημα.

Επειδη εγκατεστησα το παιχνιδι (ξανα) προσφατα ειχα ξεχασει πως δεν ειχα βαλει το πακετο με το directx 11 οποτε τωρα ολα βγαινουν φυσιολογικα.

Ρολογια 900/1250

ΥΓ: Δυστηχως η χαρα δεν κρατησε και πολυ!

post-122744-0-62888700-1354728001_thumb.png

Δημοσ.

Λοιπον, ενεργοποιησα το amd turbo mode στον 8120 απο το bios που ανεβαζει μονος του τα ghz αναλογα με τις απαιτησεις,

επισης εβαλα

1000 mhz core clock

και

1300 mhz memory clock

χωρις να πειραξω το voltage.

Το far cry 3 παιζει πολυ καλυτερα και σταθερα! Μονο ο θορυβος ανεβηκε λιγο αλλα δεν πειραζει...

fps δεν μετρησα γιατι εχω βαλει vsync και πιανει μαξ 60

Δημοσ.

Λέτε δηλαδή να τον τινάξω κατά τα 3.8Ghz να δώ αν θα έχω διαφορά για να σιγουρευτώ; Πρεπει να ξεθάψω το τοπικ του O/C...

Δημοσ.

Mε αυτα τα Settings που ειπες εβγαλα 66fps Average, 55minimum :/ Τι επεξεργαστη εχεις ? :P

2500k stock . Με oc στα 4-4.5 έχω και εγώ παρόμοιο score.

Δημοσ.

Φάνη, απ'οσο θυμάμαι (οταν ασχοληθηκε για κανα...2 μέρες) το κομμάτι μου ήταν σχετικά δύσκολο να ανεβει στα 4.0. Επίσης, επειδή εχω μια μανία με τις υψηλές θερμοκρασίες, δεν υπήρχε επ'ουδενί λόγος να τον εχω σε τέτοια ρολόγια.

Ακόμη και σε στοκ ρολόγια, για τη δουλειά μου το πισι ειναι σφαίρα (autocad και συναφή προγράμματα). Δυστυχώς το πισι ειναι και για τη διασκέδαση και για την δουλειά.

Επίσης ειναι 24/7 ανοιχτό, οπότε τζάμπα το ζόρι. Θα μου πεις ε φτιάξε ρε φιλε oc profile...οκ δεκτόν.

Δημοσ.

Pabou13 καλα εισαι σε 1200p.Αν και τα bench ειναι αυτο που ειναι.

g8anos ποια καρτα εχεις?

Την 7950 της MSI twinfrzr III o.c. 3 gb,

stock core clock 880 , memory clock 1250.

Δημοσ.

Tοσες 7950 και απο κανεναν δεν βλεπω λιγο Oc.. Τσ τσ τσ U Failed Me ! :D Εχετε την καλυτερη Oc potentional καρτα και δεν την εκμεταλευεστε καθολου.. ΟΤ νομιζω εχουμε καταληξει οτι μια χαρα ειναι η καρτα σου απλα στα παιχνιδια που ειναι και λιγο cpu demanded θα υστερεις 4-5fps. kalvin Clain :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...