Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας συνοψίσουμε εδώ, διότι εχω καταστρέψει οτι τοπικ κινείται...

Λοιπόν έχω αγοράσει την Asus 7950 OC η οποία λειτουργεί σαν μια πιο φρέσκια 5870 για κάποιο περίεργο λόγο.

Το σύστημα:

Q9550 στα 3.4 , 1920Χ1200, τα υπόλοιπα στην υπογραφή.

Εχουν γίνει τα εξής μετά απο προτροπές μελών:

-Απεγκατάσταση οδηγών με atiman.

-Εγκατάσταση οδηγών

-Πληρες σκανάρισμα των δίσκων για ιο-τρογιαν-κτλ, πεντακάθαρο.

-Δεν εχει πειραχθεί η λειτουργία των οδηγών επουδενί, ουτε οι ρυθμίσεις του catalyst.

-Graphics Score στο 3δ μαρκ, καπου 8000.

Αυτά. Ακούω προτάσεις/ιδέες.

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκτός απ' το Far Cry 3 έχεις παρατηρήσει αλλοπρόσαλη απόδοση και σε άλλα games;

Τρέξε και κανα Heaven Benchmark να δούμε τι παίζει εκεί.

Σε ποιο 3DMark έχεις 8Κ πόντους και με τι ρυθμίσεις;

• Like 1
Δημοσ.

Bordelands 2 επίσης λιγα fps. Ελάχιστα πάνω απ'τη 5870.

torchlight θα πρεπε να χει καμμια 100 fps, ειχα καμμια 45-60.

3d mark 2011, στις στάνταρ ρυθμίσεις 720p. Το demo κατεβασμένο μονο αυτό εχει σαν επιλογή.

Οκ, το κατεβάζω κι αυτό που λες.

Δημοσ.

να πω και εγω την βλακεια μ...εγω ειχα παθει το ιδιο πιο παλια με την ati ..ειχα την x1950 pro kai eskasa ενα σωρο λεφτα τοτε για την 2900xt kai ειχα ακριβως τα ιδια fps...μετα η καρτα βγηκε fail..στην δικη σου περιπτωση λογικα μπορει να ειναι θεμα drivers δεν ξερω..

Δημοσ.

να πω και εγω την βλακεια μ...εγω ειχα παθει το ιδιο πιο παλια με την ati ..ειχα την x1950 pro kai eskasa ενα σωρο λεφτα τοτε για την 2900xt kai ειχα ακριβως τα ιδια fps...μετα η καρτα βγηκε fail..στην δικη σου περιπτωση λογικα μπορει να ειναι θεμα drivers δεν ξερω..μηπως με την 5870 ειχες την κορυφαια καρτα της ati στην σειρα 5 και πηρες μια 7850 την χαμηλοτερη απο την σειρα 7???

Μονο που εδω μιλαμε για την 7950 oc και οτι την 7850. :P

Torchlight μονο 45-60 fps;.Δεν το εχω παιξει ειναι η αληθεια,αλλα απο οσο θυμαμαι στο 1 δεν ειχε κανενα ουαου γραφικο το οποιο να γονατιζε δε την 7950.

Edit:Με τα χαμηλα fps στο εκανε ανεκαθεν ή μολις εβαλες τους beta drivers που ειπες στο θεμα του far cry;Δοκιμασε κανεναν Official της amd και ασε τους beta.

Δημοσ.

Η σειρά 2900 ήταν ψιλοσούπα μεταξύ μας.

Επίσης, πήρε την 7950, όχι την 7850.

ναι γι αυτο λεω βγηκε fail...σορρυ λαθος το εσβησα τωρα που ειναι νωρις :X !!!

βρηκα δυο forum που λενε για το ιδιο προβλημα...

http://hardforum.com/showthread.php?t=1692741

http://riseofflight.com/forum/viewtopic.php?f=350&t=30588

Δημοσ.

Τι ρυθμίσεις να θεσω σ'αυτο το Heaven για να εχεις μετρο σύγκρισης ;

Κρινοντας απ'το GPU Z η κάρτα τρέχει 16Χ, εκτός και αν εκει αναγράφει τις δυνατότητες απλά και οχι σε πόσο Χ τρέχει.

Δημοσ.

Ενα τελευταιο απο εμενα γιατι παω για νανι.Μπορει και να λεω βλακειες,αλλα μηπως επειδη η καρτα ειναι Oc εχει κανενα θεματακι και δεν μπορει το hardware να κρατησει τα ρολογια οποτε σου ριχνει τις επιδοσεις;

Τελος να αναφερω οτι σε εμενα ο ατιμαν uninstaller δεν δουλεψε ποτε καλα.Οποτε τον χρησημοποιουσα ειχα θεματακι,μπλε οθονες κτλ.Απο τοτε μονο driver sweeper.Αφησε το στο πισω μερος του μυαλου σου για μια δοκιμη.

Δημοσ.

Ωπα, δε σε πρόλαβα. Αφησα τις ρυθμίσεις οπως τις είχε και το αποτέλεσμα αυτό:

th_bench.jpg

@nemesis, να σου πώ την αλήθεια εγώ τοσα χρόνια με τις ατι, εκανα αναβαθμιση οδηγών ακριβώς απο πάνω. Ουτε atiman, ουτε clean install ουτε τπτ. Δεν ειχα ποτέ πρόβλημα. Απλώς τωρα με την 7950 εχει φοβηθεί το ματι μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...