Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστολακια, σκουπες και ειδικα το swiffer δημιουργουν στατικο ηλεκτρισμο κ μπορει να κανει καμια μητρικη.

Η καλυτερη λυση ειναι ενα blower απο practiker με 15€ και φυσημα απο αποσταση.

Φυσικα δεν ειναι σαν το τραπεζακι που μολις περασες με αζαξ, αλλα ειναι παραπανω ικανοποιητικο για pc. Η σκονη που απομενει δεν φαινεται κ φυσικα δεν δημιουργει προβλημα.

Το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι πολυ δυνατο κ δεν κανει για να αναβεις καρβουνα γιατι τα πεταει εξω απο την ψησταρια... χεχε! Οποτε βρειτε ενα με ρυθμιζομενη ενταση.

Sent from my HTC HD2 using Insomnia

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης και αυτά κάνουν δουλειά. Απο Jumbo ή Praktiker καλοκαιρι που είναι για να φουσκωνεις βαρκες είχα βρει με 9 ευρο αν θυμαμαι. Δουλευει με 12v μονο! απο το αυτοκίνητο. Και καλυτερα που χρειαζεται να κουβαλας το pc μεχρι το αμαξι. Αν εχεις τροπο να το καθαριζεις στο δωματιο μεσα χωρις να το μετακινησεις το τι εισπνέεις...

Πιστολακι για τα μαλλια δεν εχει δυναμη αρκετή. Μη μπερδευεστε με τα watt , Τα 2500w που αναγράφουν είναι λογο αντιστάσεων το μοτερι που έχουν στο κρυο αερα ουτε 15 watt δεν ειναι.

Για τον πεπιεσμενο αερα σε μπουκαλακι δε θα πω πολλα, απλα οσοι το θεωρουν καλο πληρωνουν αερα κοπανιστο...

φίλε πολύ καλή η πρότασή σου! Και όσοι έχουμε και κάτι τέτοιο http://www.gamesclub.gr/product.php?productid=4348 δεν χρειάζεται να μετακινήσουμε τον υπολογιστή!

Εγώ πάντως είχα βολευτεί με μια σκούπα miele που μπορούσε να αντιστρέψει τη λειτουργία της με μια αλλαγή στη θέση που συνδεόταν ο σωλήνας.

Δημοσ.

Fonzi δυστυχώς αυτά δεν κάνουν τα έχω δοκιμάσει. Δίνουν 500ma ρευμα οταν η "τρόμπα" ζητάει 10Amps. Δυστυχώς μονο για κανεναν φορτιστη αυτοκινητου για κινητα μπορεις να χρησιμοποιήσεις σε αυτό.

Έχω ένα τέτοιο,αλλά φοβόμουνα να το χρησιμοποιήσω για το pc. Να το βάλω μπρος άφοβα, η θα κάψω κανένα pc;

Φίλε μου πως να κάψεις το PC αέρα φυσάει. Προχωρα αφοβα...

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου πως να κάψεις το PC αέρα φυσάει. Προχωρα αφοβα...

Δεν ξέρω, έλεγα μήπως λόγο στατικού ηλεκτρισμού έχει πρόβλημα. Αφού λέτε ότι είναι ΟΚ θα το καθαρίζω έτσι από εδώ και πέρα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, έλεγα μήπως λόγο στατικού ηλεκτρισμού έχει πρόβλημα. Αφού λέτε ότι είναι ΟΚ θα το καθαρίζω έτσι από εδώ και πέρα.

μόνο μη ξεχάσεις να μπλοκάρεις τις φτερωτές (έχει αναφερθεί και πιο πριν αλλά και σε όλα τα νήματα που αφορούν blowers)

Δημοσ.

μόνο μη ξεχάσεις να μπλοκάρεις τις φτερωτές (έχει αναφερθεί και πιο πριν αλλά και σε όλα τα νήματα που αφορούν blowers)

φτερωτές;;;

Τους ανεμιστήρες εννοείς;

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τα ανεμηστηράκια στο pc σου πρεπει να ειναι μπλοκαρισμένα, δεν πρεπει να γυρισουν με την δυναμη του αερα οπως θα το ξεσκονιζεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...