Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ειχα δει και εγω προχθες και το πηρα

λυσεις τυπου πιστολακι ή οποιουδηποτε αλλου τυπου φυσητηρες απλα δε δουλευουν..τουλαχιστον για τη δουλεια που θελω εγω !! και αυτη ειναι να χωσω το παπαρακι κατω απο τα πληκτρα του notebook που ενα ενα αρχισαν να μην ανταποκρινονται απο τους τονους σκονης που εχει μαζευτει εδω και 4 χρονια

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά καθαρίζει το πιστολάκι. όλα τα άλλα είναι περιττά. Σιγά μην δώσω ένα κάρο λεφτά για κονφλερ φυσητήρες ρουφήχτρες κλπ.

• Like 4
Δημοσ.

Ενα δυνατό πιστολάκι με κρυα λειτουργια καθαριζει αρκετή απο την σκόνη αλλά όχι όλη. Με φυσητηρα και βενζινάδικο φεύγει σχεδόν όλη η σκόνη. Σε δυσπρόσιτα σημεία όντως μόνο σπρέι αέρα για να κανεις δουλεια.

Και εγώ με πιστολάκι τα φυσάω τα συστηματα μου μια φορα το μήνα και είναι μια χαρά. Μένει λίγη σκόνη μέσα αλλά το μεγαλύτερο ποσοστο(θα έλεγα πάνω από 70%) φευγει και οι θερμοκρασίες που έχω ειναι αψογες :)

Δημοσ.

λυπαμαι που θα σας το χαλάσω... το πιστολάκι για τα μαλλιά ειναι για τις κομμώτριες, οχι για τα PC. Δεν καθαρίζει ουτε καν κοντά, οπως ενα πιεστικό αερα με το αντιστοιχο εξάρτημα μπροστα. Για τον φιλο που του βγάζει νερά το κονφλέρ.... εξαρτάται... Το δικο μου έχει βαλβίδα που αποσυμπιέζεις τον θάλαμο απο αερα αλλα και τυχον υγρασία που έχει μέσα ο θάλαμος.

irony mode on

Δηλαδή δεν είναι ουτε για να το έχουμε σπίτι και να στεγνώνουμε τα μαλλιά μας?

irony mode off

Πέρα από αυτό...ελα να δεις πόσο λάμπει το pc μου με το πιστολάκι...της πενας γίνεται....Αν έχεις να το καθαρίσεις χρόνια μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά το blower....βενζινάδικο ούτε που το συζητάω...πότε μου δεν θα πήγαινα το pc μου εκεί...να μου κάψει τίποτα...

• Like 2
Δημοσ.

Σε βενζιναδικο δεν θα το πηγαινα ποτε γιατι εχει μεγαλη πιεση και φοβαμαι μην πεταξει κανενα πυκνωτη. Με πιστολακι στο κρυο αερα κανει καλη δουλεια. Οχι τελεια γιατι θα αφησει καποια υπολειμματα σκονιτσας πανω αλλα τα χοντρα θα τα εξαφανισει. Δεν θα πληρωνα ποτε παντως για μπουκαλακι με αερα για να καθαρισω ενα σταθερο pc.

• Like 2
Δημοσ.

Οταν πας για καυσιμο σε κανενα πρατηριο παρε μαζι αυτο που θες να καθαρισεις και κανε δουλεια με το κομφλερ.ποιο καλο και ποιο φτηνο.

θα ρθεις με κλαρκ να με βοηθησεις?

το πισι μου ζυγισει καπου 25 κιλα... :P

• Like 2
Δημοσ.

εγω θα δεχτω οτι το πιστολακι δεν ειναι η ιδανικη λυση (αν και σε συνδυασμο με swiffer και καθαρισμα το πολυ καθε διμηνο ειμαι παραπανω απο ικανοποιημενος) , αυτο ομως που σιγουρα ειναι απιστευτη μουφα ειναι ο κοπανιστος αερας ο οποιος δεν καθαριζει απολυτως τιποτα

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που χρησιμοποιεί σκουπακι?

Την τελευταία φορά έβαλα την ηλεκτρική σκούπα 2500w, με τη μύτη για της γωνίες και έκανε πολύ καλή δουλειά.

Μια στο τόσο τη βάζω και ρουφάει στο μπροστά μέρος του κουτιού που έχει ανεμιστήρα με σχάρα, εκεί μαζεύεται η περισσότερη σκόνη.

Δημοσ.

Επίσης και αυτά κάνουν δουλειά. Απο Jumbo ή Praktiker καλοκαιρι που είναι για να φουσκωνεις βαρκες είχα βρει με 9 ευρο αν θυμαμαι. Δουλευει με 12v μονο! απο το αυτοκίνητο. Και καλυτερα που χρειαζεται να κουβαλας το pc μεχρι το αμαξι. Αν εχεις τροπο να το καθαριζεις στο δωματιο μεσα χωρις να το μετακινησεις το τι εισπνέεις...

Πιστολακι για τα μαλλια δεν εχει δυναμη αρκετή. Μη μπερδευεστε με τα watt , Τα 2500w που αναγράφουν είναι λογο αντιστάσεων το μοτερι που έχουν στο κρυο αερα ουτε 15 watt δεν ειναι.

Για τον πεπιεσμενο αερα σε μπουκαλακι δε θα πω πολλα, απλα οσοι το θεωρουν καλο πληρωνουν αερα κοπανιστο...

• Like 1
Δημοσ.

λυπαμαι που θα σας το χαλάσω... το πιστολάκι για τα μαλλιά ειναι για τις κομμώτριες, οχι για τα PC. Δεν καθαρίζει ουτε καν κοντά, οπως ενα πιεστικό αερα με το αντιστοιχο εξάρτημα μπροστα. Για τον φιλο που του βγάζει νερά το κονφλέρ.... εξαρτάται... Το δικο μου έχει βαλβίδα που αποσυμπιέζεις τον θάλαμο απο αερα αλλα και τυχον υγρασία που έχει μέσα ο θάλαμος.

Εχει δικιο παιδια και για να το δειτε καντε με πιστολακι το pc οση ωρα θελετε και 2 ωρες που λεει ο λογος.Μετα πηγαιντε το καπακι στο βενζιναδικο.Θα δειτε ποση σκονη θα βγαλει και θα μεινετε καγκελο

Δημοσ.

Επίσης και αυτά κάνουν δουλειά. Απο Jumbo ή Praktiker καλοκαιρι που είναι για να φουσκωνεις βαρκες είχα βρει με 9 ευρο αν θυμαμαι.

Έχω ένα τέτοιο,αλλά φοβόμουνα να το χρησιμοποιήσω για το pc. Να το βάλω μπρος άφοβα, η θα κάψω κανένα pc;

Δημοσ.

παιδια εγω χρησιμοποιω το κονφλερ που εχω και κανει αψογη δουλεια...το 97% της σκονης φευγει ^_^

επισης στα περισσοτερα κονφλερ να μην πω ολα, μπορεις να ρυθμισεις την πιεση του αερα για μην γινει καμια ζημια στο pc ! :D

αλλα και αυτο το μπουκαλακι πεπιεσμενου αερα που πουλανε δεν μου φαινεται κακο,επειδη εχει εκεινο το λεπτο ματσουκι που χωνεται παντου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...