Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν πας για καυσιμο σε κανενα πρατηριο παρε μαζι αυτο που θες να καθαρισεις και κανε δουλεια με το κομφλερ.ποιο καλο και ποιο φτηνο.

• Like 2
Δημοσ.

φυσας με τον πεπιεσμενο αερα την ψυκτρα και τον ανεμηστηρα της ειδικα εαν ειναι ογκωδες και ρουφας με την σκουπα. Αλλιως πας σε βενζιναδικο δωρεαν

Δημοσ.

Και αλλη μια φορα για να μην γινει καμια στραβη,

Οταν παμε στο βενζιναδικο να καθαρισουμε τα φουρφουρια φρακαρουμε ολα τα ανεμιστηρια με οδοντογλυφιδες (βολευουν καλυτερα και μπαινουν και σε δυσβατα μερη πχ GPU) για να μην καψουμε τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Το σπρέυ πεπιεσμένου αέρα κάνει διαφορετικές δουλειές από αυτές που κάνει το blower (ή το κονφλέρ στο βενζινάδικο), έχει και το "τσουνάκι" μπροστά και μπορεί να χωθεί παντού. Υπάρχουν δυσπρόσιτα σημεία τα οποία δεν καθαρίζονται χωρίς τέτοιο σπρέυ. Εγώ είχα ένα και μου τελείωσε και τώρα ξαναπήρα.

• Like 1
Δημοσ.

Το σπρέυ πεπιεσμένου αέρα κάνει διαφορετικές δουλειές από αυτές που κάνει το blower (ή το κονφλέρ στο βενζινάδικο), έχει και το "τσουνάκι" μπροστά και μπορεί να χωθεί παντού. Υπάρχουν δυσπρόσιτα σημεία τα οποία δεν καθαρίζονται χωρίς τέτοιο σπρέυ. Εγώ είχα ένα και μου τελείωσε και τώρα ξαναπήρα.

Συμφωνώ.

Επίσης κάνει καλή δουλειά και για καθαρισμό Keyboard.

Υ.Γ. Έχω και κονφλέρ και εκ πείρας, δεν το προτείνω διότι μεταξύ άλλων όλα τα κονφλερ βγάζουν και υπολείμματα "νερού". Δοκιμάστε μια φορά στο χέρι σας και θα δείτε.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστολακι 2500-2600W και καθαρισες!!!!

ακριβως με πιστολακι κανεις θαυματα, δε χρειαζεται κατι επιπλεον

ακομα και το βρωμοκουτι μου που μπαζει απο παντου το κανω λαμπικο

• Like 2
Δημοσ.

λυπαμαι που θα σας το χαλάσω... το πιστολάκι για τα μαλλιά ειναι για τις κομμώτριες, οχι για τα PC. Δεν καθαρίζει ουτε καν κοντά, οπως ενα πιεστικό αερα με το αντιστοιχο εξάρτημα μπροστα. Για τον φιλο που του βγάζει νερά το κονφλέρ.... εξαρτάται... Το δικο μου έχει βαλβίδα που αποσυμπιέζεις τον θάλαμο απο αερα αλλα και τυχον υγρασία που έχει μέσα ο θάλαμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...