antonis_man Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, καθώς το υπάρχον laptop σιγά σιγά μας αφήνει χρόνους ήρθε η ώρα να πάω σε καινούργιο σύστημα. Εδώ θέλω την βοήθειά σας για να αποφασίσω, καθώς έχω γλαρώσει και δεν ξέρω προς τα που να κινηθώ... Budjet: 1300 ~ 1400 Χρήση (ελαφρώς) εξειδικευμένη, θέλω να φτιάξω ένα workstation, δηλαδή να τρέχω κάνα-δυο vm, θέλω πόρους για ειδικά προγραμματάκια που τρέχουν πολύπλοκους αλγόριθμους κλπ. Θέλω να βάλω 2 monitor Πληκτρολόγιο/ποντίκι στο 30άρι (για αρχή) Σίγουρα δεν θα βάλω WinBlows, οπότε εκτός τιμής Σε γενικές γραμμές θέλω επεξεργαστική ισχή+μνήμη. Επίσης λέω να πάω σε i7 3xxx. Ακούω τις προτάσεις σας.
Red Devil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 νομιζω πως τα monitor που εχω βαλει ειναι καλα (δεν μας ειπες ομως inches και εβαλα 23αρες νομιζω θα σε καλυψει) καρτα γραφικων εβαλα την 650, προτεινω ομως να ακουσεις κιαλες γνωμες για την καρτουλα 1
XMorsX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παλι νομιζω πως δεν χρειαζεσαι καρτα γραφικων. Αυτην θα ηταν η προταση μου, μοιαζει με του red devil, μαζι με αυτο το σκληρο: http://www.visionstu...&step=undefined (συνθεση με 3770) ή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27534&cat=6&sub=0&pmanuf=150&sort=undefined&step=undefined (συνθεση με τον 3770Κ) στα 1300 και 1400 ευρω αντιστοιχα, αναλογα με το αν σε ενδιαφερει το OC ή οχι.
Millennium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Οι προτασεις των παιδιων ειναι πολυ καλες για αυτα που θες.Εναλλακτικα θα μπορουσες να πας σε FX 8350 που'ναι πολυ καλος σε vm και linux και πολυ vfm για τη χρηση που θες αφου κανει 195ε.
sotos_vapor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Οι προτασεις των παιδιων ειναι πολυ καλες για αυτα που θες.Εναλλακτικα θα μπορουσες να πας σε FX 8350 που'ναι πολυ καλος σε vm και linux και πολυ vfm για τη χρηση που θες αφου κανει 195ε. Ο άνθρωπος έχει 1.400 Ευρώ budget, χωρίς ανάγκη gaming κάρτας γραφικών, κι εσύ του προτείνεις να βάλει AMD; Άσε που απ'την αρχή δηλώνει την προτίμησή του: "Επίσης λέω να πάω σε i7 3xxx." Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι Intelάκιας, AMD έχω. Αλλά οι AMD είναι για κάποιο πεπερασμένο budget. Γι'αυτό πάντα η πρώτη ερώτηση είναι ποιο είναι το budget. Φιλικά πάντα.
Millennium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Οι προτασεις των παιδιων ειναι πολυ καλες για αυτα που θες.Εναλλακτικα θα μπορουσες να πας σε FX 8350 που'ναι πολυ καλος σε vm και linux και πολυ vfm για τη χρηση που θες αφου κανει 195ε. Νομιζω πως τα Ελληνικα μου ειναι κατανοητα.Φιλικα.
XMorsX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Hχεια εχουμε? Αν οχι τι απαιτησεις εχεις απο αυτα?
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Σε αυτά τα χρήματα και γι'αυτη την χρήση εγώ θα πήγαινα 2011.
XMorsX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Σε αυτα τα χρηματα? Θα αναγκαστει να κανει σημαντικες εκπτωσεις αλλου, ισως και να ριξει τον ssd. Δε βλεπω πως θα χωρεσει χωρις να πεσει συνολικα το συστημα.
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μια γρήγορη προσέγγιση θα μπορούσε να ήταν αυτή και σε τιμές Σκρουτζ θα είχα και περισσότερες κ καλύτερες επιλογές ..γιατί η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα 2x128 SSDs και 32 μνήμη.
antonis_man Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά ωραίες οι προτάσεις σας, thank you! Ωστόσο να σταθώ σε κάποια σημεία. Τα 8gb ram είναι λίγα λέτε? Τουλάχιστον για τώρα. Επίσης, τροφοδοτικό πιστεύω να χρειάζομαι 600~650W. Ηχεία όχι, δεν χρειάζομαι είμαι οκ. Τα monitor και 21.5 να είναι, εφόσον θα είναι 2 πιστεύω είναι καλά. Ο βασικός προβληματισμός μου είναι η mb και η gpu.
kostas.K Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παλι νομιζω πως δεν χρειαζεσαι καρτα γραφικων. πληροφοριακά ρωτάω πως θα συνδεση 2 monitor χωρις καρτα γραφικων?γινετε?αφου η μητρικες βγαζουν μια έξοδο
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό ίσχυε παλιά, αν δεις αυτές που παρέθεσε έχουν VGA, DVI και HDMI μαζί.
Red Devil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 πληροφοριακά ρωτάω πως θα συνδεση 2 monitor χωρις καρτα γραφικων?γινετε?αφου η μητρικες βγαζουν μια έξοδο η καρτα γραφικων που εχει ο ι7 μπορει να συνδεθει με 2 monitor εχω την εντιποση οτι και με 3 εχει την δυνατοτητα
XMorsX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 πληροφοριακά ρωτάω πως θα συνδεση 2 monitor χωρις καρτα γραφικων?γινετε?αφου η μητρικες βγαζουν μια έξοδο http://ark.intel.com/products/65719/Intel-Core-i7-3770-Processor-8M-Cache-up-to-3_90-GHz?wapkw=i7+3770 Μπορουν να συνδεθουν μεχρι και 3 οθονες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα