Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, καθώς το υπάρχον laptop σιγά σιγά μας αφήνει χρόνους ήρθε η ώρα να πάω σε καινούργιο σύστημα. Εδώ θέλω την βοήθειά σας για να αποφασίσω, καθώς έχω γλαρώσει και δεν ξέρω προς τα που να κινηθώ...

• Budjet: 1300 ~ 1400

• Χρήση (ελαφρώς) εξειδικευμένη, θέλω να φτιάξω ένα workstation, δηλαδή να τρέχω κάνα-δυο vm, θέλω πόρους για ειδικά προγραμματάκια που τρέχουν πολύπλοκους αλγόριθμους κλπ.
  • Θέλω να βάλω 2 monitor
  • Πληκτρολόγιο/ποντίκι στο 30άρι (για αρχή)
  • Σίγουρα δεν θα βάλω WinBlows, οπότε εκτός τιμής

Σε γενικές γραμμές θέλω επεξεργαστική ισχή+μνήμη. Επίσης λέω να πάω σε i7 3xxx.

Ακούω τις προτάσεις σας.

Δημοσ.

νομιζω πως τα monitor που εχω βαλει ειναι καλα (δεν μας ειπες ομως inches και εβαλα 23αρες νομιζω θα σε καλυψει)

καρτα γραφικων εβαλα την 650, προτεινω ομως να ακουσεις κιαλες γνωμες για την καρτουλα

post-238975-0-89819400-1354313565_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι νομιζω πως δεν χρειαζεσαι καρτα γραφικων. Αυτην θα ηταν η προταση μου, μοιαζει με του red devil, μαζι με αυτο το σκληρο: http://www.visionstu...&step=undefined (συνθεση με 3770) ή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27534&cat=6&sub=0&pmanuf=150&sort=undefined&step=undefined (συνθεση με τον 3770Κ) στα 1300 και 1400 ευρω αντιστοιχα, αναλογα με το αν σε ενδιαφερει το OC ή οχι.

post-247983-0-75317800-1354314985_thumb.png

post-247983-0-44339900-1354315343_thumb.png

Δημοσ.

Οι προτασεις των παιδιων ειναι πολυ καλες για αυτα που θες.Εναλλακτικα θα μπορουσες να πας σε FX 8350 που'ναι πολυ καλος σε vm και linux και πολυ vfm για τη χρηση που θες αφου κανει 195ε.

Δημοσ.

Οι προτασεις των παιδιων ειναι πολυ καλες για αυτα που θες.Εναλλακτικα θα μπορουσες να πας σε FX 8350 που'ναι πολυ καλος σε vm και linux και πολυ vfm για τη χρηση που θες αφου κανει 195ε.

Ο άνθρωπος έχει 1.400 Ευρώ budget, χωρίς ανάγκη gaming κάρτας γραφικών, κι εσύ του προτείνεις να βάλει AMD;

Άσε που απ'την αρχή δηλώνει την προτίμησή του: "Επίσης λέω να πάω σε i7 3xxx."

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι Intelάκιας, AMD έχω. Αλλά οι AMD είναι για κάποιο πεπερασμένο budget.

Γι'αυτό πάντα η πρώτη ερώτηση είναι ποιο είναι το budget. Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

Νομιζω πως τα Ελληνικα μου ειναι κατανοητα.Φιλικα.

Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα? Θα αναγκαστει να κανει σημαντικες εκπτωσεις αλλου, ισως και να ριξει τον ssd. Δε βλεπω πως θα χωρεσει χωρις να πεσει συνολικα το συστημα.

Δημοσ.

Μια γρήγορη προσέγγιση θα μπορούσε να ήταν αυτή και σε τιμές Σκρουτζ θα είχα και περισσότερες κ καλύτερες επιλογές ..γιατί η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα 2x128 SSDs και 32 μνήμη.

post-227308-0-48736200-1354326665_thumb.png

Δημοσ.

Παιδιά ωραίες οι προτάσεις σας, thank you! Ωστόσο να σταθώ σε κάποια σημεία.

Τα 8gb ram είναι λίγα λέτε? Τουλάχιστον για τώρα.

Επίσης, τροφοδοτικό πιστεύω να χρειάζομαι 600~650W.

Ηχεία όχι, δεν χρειάζομαι είμαι οκ. Τα monitor και 21.5 να είναι, εφόσον θα είναι 2 πιστεύω είναι καλά. Ο βασικός προβληματισμός μου είναι η mb και η gpu.

Δημοσ.

Εγω παλι νομιζω πως δεν χρειαζεσαι καρτα γραφικων.

πληροφοριακά ρωτάω πως θα συνδεση 2 monitor χωρις καρτα γραφικων?γινετε?αφου η μητρικες βγαζουν μια έξοδο

Δημοσ.

πληροφοριακά ρωτάω πως θα συνδεση 2 monitor χωρις καρτα γραφικων?γινετε?αφου η μητρικες βγαζουν μια έξοδο

η καρτα γραφικων που εχει ο ι7 μπορει να συνδεθει με 2 monitor εχω την εντιποση οτι και με 3 εχει την δυνατοτητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...