GiannisJJ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας! Εχω σοβαρο θεμα παιδια..Κανω εργασια κ γραφω στο word κ σε μια φαση κολλησε το προγραμμα κ δν κινειτε τπτ..Αλλα ολα τα υπολοιπα στο λαπτοπ δουλεουν κανονικα! Μονο το word δν δουλευει..Κ εχω αρκετη ωρα να κανω save k τα εχω παιξει! Καμια καλη ιδεα να μην τα χασω?
makfil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Το word κάνει save κάθε 10' νομίζω, εκτός αν το έχεις ρυθμίσει διαφορετικά. Αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή πριν από το κόλημμα σου έχει φυλάξει ένα αντίγραφο. Θα το κλείσεις βίαια, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, και θα αναζητήσεις το αντίγραφο για να συμπληρώσεις το κομμάτι που σου λείπει.
dancer_69 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Αν έχεις την έκδοση 2010(και στο 2007 νομίζω ισχύει αυτό), είναι συνήθως προεπιλεγμένη η επιλόγη αυτόματης αποθήκευσης ανά 10 λεπτά. Το αρχείο αυτό αποθηκεύεται στον παρακάτω φάκελο: C:\Users\username\AppData\Roaming\Microsoft\Word\ Όπου username το όνομα χρήστη σου.
A_panM Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση σχετικα με το word.Οταν ανοιγω ενα κενο αρχειο word με σκοπο να γραψω κατι, οταν ανοιγει εχει προεπιλεγμενη γραμματοσειρα ας πουμε calibri και αριθμο 11.Πως γινεται να βαλω σαν προεπιλεγμενη γραμματοσειρα την Αριαλ ας πουμε?
dancer_69 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Στην καρτέλα Κεντρική και στην ενότητα Γραμματοσειρά, κάνεις κλικ κάτω δεξιά στο τετραγωνάκι με το βέλος και θα ανοίξει το παράθυρο με τις επιλογές της Γραμματοσειράς. Εκεί επιλέγεις αυτή που θέλεις, καθώς και το στυλ και μέγεθος, και μετά πατάς το κουμπί κάτω αριστερά με την ετικέτα "Ορισμός ως Προεπιλογής"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα