Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για WiFi signal extender,repeater (Steady,Best,Working)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ όλα τα μέλη του INSOMNIA

Είμαι καινούργιο μέλος στο forum και θα ήθελα την καθοδήγηση σας και την συμβουλή σας σχετικά

με το παρακάτω θέμα.

Ψάχνω να βρω στην αγορά ένα repeater για το σπίτι μου το οποίο το ήδη υπάρχων ρουτερ βρίσκεται

στο υπόγειο και θέλω να επεκτείνω το σήμα του στον επάνω όροφο.(Μεζονέτα).

Εγώ έχω πάρει το D-Link DAP-1360 http://www.dlink.com/us/en/support/product/dap-1360-wireless-n-open-source-access-point-router

αλλά μάπα το καρπούζι μάυρη ώρα και στιγμή.Συνδεέται ξεσυνδεέται,

μια χάνει δύκτιο μια το ξαναβρίσκει και χρειάζεται πάλι να περασείς ένα κικαιώνα για να το επαναρυθμίσεις,

άσε που όταν έχει διακοπή ρέυματος χάνει τις ρυθμίσεις και φτου από την άρχη.

Έχω βαρεθεί :fear:

Μήπως υπάρχει κανένας expert να με βοηθήσει με το συγκεκριμένο θέμα έτσι ωστέ να πάρω ένα εργαλείο

που δεν θα χρειάζεται να ασχολούμε κάθε τρεις και λίγο μια φορά να το ρυθμίσω και να είναι σταθερό,να μην χανει ρυθμίσεις,να είναι έυκολο στην χρήση και

να δουλέυει?,αμάν πια!!!

Και στα διάφορα καταστήματα που πηγαίνω οι υπάλληλοι μου λένε οτι θέλουν για να πουλήσουν αυτο που θέλουν και δεν νομιζω να ειναι και οι περισσότεροι γνωστικοί.Εχω μπλέξει και δεν ξέρω ποιον να πρωτοπιστεψω.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγώ με το πρώτο tp link 801nd αντιμετώπισα τα ίδια προβλήματα, τώρα μετά την αντικατάσταση με το to tp link version 2 (έχουν και διαφορετική σχεδίαση) όλα δουλεύεουν μια χαρά.

Αυτό είναι το παλιό

http://www.plaisio.g...-TL-WA801ND.htm

κι αυτό το καινούργιο

http://www.you.gr/b2...FEF3BACAD19972F

Να υπενθυμίσω ότι στο σημείο που θα το βάλεις πρέπει να έχει καλό σήμα από το βασικό σου router. Καλό είναι να μπει στον χώρο ακριβώς πάνω από εκεί που έχεις το router σου. Σε φίλο μου βάλαμε και δουλεύει μια χαρά και netgear wn2500rp αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το βρεις από Ελλάδα πλέον.

Το router σου εκπέμπει σε autochannel ? Aν ναι δοκίμασε να βάλεις σταθερό. Ό,τι απορίες έχεις γιατί κ εμένα με παίδεψε πολύ αυτή η υπόθεση μπορείς να μου στείλεις και pm.

Επεξ/σία από achilles_g_
Δημοσ.

ασχετα με το Repeater που θα μπορουσεςνα πας και σε air live απλα δεν ξερω ποσα μοντελα θα βρεις στην ελλαδα ,μηπως θα ηταν καλυτερα να ριξεις κανα καλωδιο απο κατω μεχρι πανω και να παιξεις με access points για καλυτερα αποτελεσματα και πιο μεγαλη σταθεροτητα.

Δημοσ.

Eγώ με το πρώτο tp link 801nd αντιμετώπισα τα ίδια προβλήματα, τώρα ματά την αντικατάσταση με το to tp link version 2 (έχουν και διαφορετική σχεδίαση) όλα δουλεύεουν μια χαρά.

Αυτό είναι το παλιό

http://www.plaisio.g...-TL-WA801ND.htm

κι αυτό το καινούργιο

http://www.you.gr/b2...FEF3BACAD19972F

Να υπενθυμίσω ότι στο σημείο που θα το βάλεις πρέπει να έχει καλό σήμα από το βασικό σου router. Καλό είναι να μπει στον χώρο ακριβώς πάνω από εκεί που έχεις το router σου. Σε φίλο μου βάλαμε και δουλεύει μια χαρά και netgear wn2500rp αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το βρεις από Ελλάδα πλέον.

Το router σου εκπέμπει σε autochannel ? Aν ναι δοκίμασε να βάλεις σταθερό. Ό,τι απορίες έχεις γιατί κ εμένα με παίδεψε πολύ αυτή η υπόθεση μπορείς να μου στείλεις και pm.

Την εκανα την αγορα απο αυτο το site περιμενω αποστολη και εγκατασταση.Ευχαριστω θα το δοκιμασω

Δημοσ.

Την εκανα την αγορα απο αυτο το site περιμενω αποστολη και εγκατασταση.Ευχαριστω θα το δοκιμασω

Eννοείς το tp link 801nd version 2? Nα έχεις στο μυαλό σου να ακολουθήσεις τις οδηγίες από το μικρό manual που είναι μόνο στα αγγλικά, το άλλο είναι το παλιό και είναι λάθος.Δηλαδή το σετάρισμα θα γίνει απλά με ip192.168.0.254. (Στις παλιές οδηγίες αναφέρει ότι πρέπει να δώσεις ip στον υπολογιστή σου 192.168.1.100 και μετά να μπεις στο ap με 192.168.1.254). Το mode πρέπει να είναι σε universal repeater. Aν χρειαστείς βοήθεια στο σετάρισμα πες.

Δημοσ.
Μην περιμενεις και σιγουρα απαντηση:P

Οχι μην μου την λέτε έτσι.Σημερα μου ήρθε το μοντέλο ' date='με παιδεύει λιγάκι στην εγκατάσταση ακολούθησα τις οδηγίες και μέχρι τώρα δουλεύει σωστά όπως πρέπει να δουλεύουν.Αυριο θα το υποβάλλω σε test να δώσει εάν κρατάει τις ρυθμίσεις.Ευχαριστω

Sent from my iPad using Insomnia

Έχουμε κάποιο νεότερο;

.Σημερα μου ήρθε το μοντέλο ,με παιδεψε λιγάκι στην εγκατάσταση ακολούθησα τις οδηγίες και μέχρι τώρα δουλεύει σωστά όπως πρέπει να δουλεύουν.Αυριο θα το υποβάλλω σε test να δώσει εάν κρατάει τις ρυθμίσεις.Ευχαριστω

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

επισης κοιτα και για firmware update.και ναι καντο ενα restart να δεις γενικοτερα αν συνδεεται παλι μονο του και σωστα και δεν χανει κατι αν και δεν νομιζω να εχεις θεμα.

Δημοσ.

Δεν είναι δύσκολες οι ρυθμίσεις, υπάρχουν και πολλοί οδηγοί. Ίσως η πρώτη φορά να σε δυσκόλεψε λίγο λόγω του ότι η κάθε συσκευή έχει το δικό της interface. Πάντως αυτό του tp link είναι φιλικό.

Δημοσ.

αυτο που μπερδευουν πολυ στο Tp link ειναι το θεμα της Ip οπως και οτι βαζουν Repeater αντι universal repeater.

Στο v2 έχουν αλλάξει λίγο το μενού. Οπότε για repeater έχει τις επιλογές wds repeater (αντί repeter) και universal repeater. Bέβαια έχει χιλιοειπωθεί ότι παίζει σε universal repeater.

tplinkg.png

Δημοσ.

το νοημα του wds repeater δεν εχω καταλαβει ακομα εφοσον εχει Universal repeater.οτι απλα πρεπει να εχει και η αλλη συσκευη wds για να γινει pairing??

Δημοσ.

το νοημα του wds repeater δεν εχω καταλαβει ακομα εφοσον εχει Universal repeater.οτι απλα πρεπει να εχει και η αλλη συσκευη wds για να γινει pairing??

Ακόμη και να έχει router που να υποστηρίζει wds, αμφιβάλλω αν δουλέψει :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...