Προς το περιεχόμενο

Μodem G/N/B

andreasman88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας

Εχω μια απορία (ισως και λίγο ηλίθια) καθως σκάλιζα το βιβλιαρακη του modem ειδα σε καποιο σημείο την ενδιξη modem G/N/B τι σημαίνουν αυτα???

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μηπως εγραψε b/g/n?? αν ναι αυτο σημαινει οτι το wireless του δηλαδη το ασυρματο παιζει και σε 802.11 b μεχρι 11 mbps

και σε 802.11g μεχρι 54 mbps και σε 802.11n δηλαδη μεχρι 65, η 150, η 300 κτλ αναλογα το μοντελο.

...δηλαδη το ασυρματο παιζει και σε 802.11 b μεχρι 11 mbps

και σε 802.11g μεχρι 54 mbps

και σε 802.11n δηλαδη μεχρι 65, η 150, η 300 κτλ αναλογα το μοντελο.

(Όλα) τα μοντέλα που υποστηρίζουν το N έχουν και μεγαλύτερη εμβέλεια εκπομπής του WiFi?

Θέλω να πιάνω καλύτερα το σήμα του WiFi στον επάνω όροφο. Να αγοράσω ένα router "Ν" ?

Αυτό (http://www.forthnetgroup.gr/Article.aspx?a_id=3803) είναι Ν ή όχι? Στο κουτί όπως μου το έδειξαν στο κατάστημα forthnet δε γράφει B/G/N παρά μόνο Β/G. Έχω το TG 585 v7 σταθερότατο στο adsl αλλά δεν πιάνει μακριά.

(Όλα) τα μοντέλα που υποστηρίζουν το N έχουν και μεγαλύτερη εμβέλεια εκπομπής του WiFi?

Θέλω να πιάνω καλύτερα το σήμα του WiFi στον επάνω όροφο. Να αγοράσω ένα router "Ν" ?

Αυτό (http://www.forthnetg....aspx?a_id=3803) είναι Ν ή όχι? Στο κουτί όπως μου το έδειξαν στο κατάστημα forthnet δε γράφει B/G/N παρά μόνο Β/G. Έχω το TG 585 v7 σταθερότατο στο adsl αλλά δεν πιάνει μακριά.

μεγαλυτερη εμβελεια μην περιμενεις και πολυ.οποτε καλυτερα η να βαλεις με καλωδιο ενα acccess point η ενα Repeater.ολα 100 Mw ειναι οποτε ειτε b ειτε g ειτε N μην περιμενεις οτι θα δεις μερα με την νυχτα διαφορα.το v8 ειναι N στα 65Mbps .το v7 ειναι b/g μονο.για μενα βαλε repeater η ριξε καλωδιο η Powerline.και σε ρουτερ με 2 κεραιες να πας κτλ καλυτερη ταχυτητα σε μεταφορες αρχειων στο δικτυο θα δεις σε εμβελεια οχι κατι το τρελο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...