andreasman88 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας Εχω μια απορία (ισως και λίγο ηλίθια) καθως σκάλιζα το βιβλιαρακη του modem ειδα σε καποιο σημείο την ενδιξη modem G/N/B τι σημαίνουν αυτα??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 μηπως εγραψε b/g/n?? αν ναι αυτο σημαινει οτι το wireless του δηλαδη το ασυρματο παιζει και σε 802.11 b μεχρι 11 mbps και σε 802.11g μεχρι 54 mbps και σε 802.11n δηλαδη μεχρι 65, η 150, η 300 κτλ αναλογα το μοντελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasman88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Οντως το ειδα μολις τωρα εχεις δικιο και σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 τιποτα.anytime.απλα σου λεει τι τεχνολογιες υποστηριζει στο ασυρματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes1os Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ...δηλαδη το ασυρματο παιζει και σε 802.11 b μεχρι 11 mbps και σε 802.11g μεχρι 54 mbps και σε 802.11n δηλαδη μεχρι 65, η 150, η 300 κτλ αναλογα το μοντελο. (Όλα) τα μοντέλα που υποστηρίζουν το N έχουν και μεγαλύτερη εμβέλεια εκπομπής του WiFi? Θέλω να πιάνω καλύτερα το σήμα του WiFi στον επάνω όροφο. Να αγοράσω ένα router "Ν" ? Αυτό (http://www.forthnetgroup.gr/Article.aspx?a_id=3803) είναι Ν ή όχι? Στο κουτί όπως μου το έδειξαν στο κατάστημα forthnet δε γράφει B/G/N παρά μόνο Β/G. Έχω το TG 585 v7 σταθερότατο στο adsl αλλά δεν πιάνει μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 (Όλα) τα μοντέλα που υποστηρίζουν το N έχουν και μεγαλύτερη εμβέλεια εκπομπής του WiFi? Θέλω να πιάνω καλύτερα το σήμα του WiFi στον επάνω όροφο. Να αγοράσω ένα router "Ν" ? Αυτό (http://www.forthnetg....aspx?a_id=3803) είναι Ν ή όχι? Στο κουτί όπως μου το έδειξαν στο κατάστημα forthnet δε γράφει B/G/N παρά μόνο Β/G. Έχω το TG 585 v7 σταθερότατο στο adsl αλλά δεν πιάνει μακριά. μεγαλυτερη εμβελεια μην περιμενεις και πολυ.οποτε καλυτερα η να βαλεις με καλωδιο ενα acccess point η ενα Repeater.ολα 100 Mw ειναι οποτε ειτε b ειτε g ειτε N μην περιμενεις οτι θα δεις μερα με την νυχτα διαφορα.το v8 ειναι N στα 65Mbps .το v7 ειναι b/g μονο.για μενα βαλε repeater η ριξε καλωδιο η Powerline.και σε ρουτερ με 2 κεραιες να πας κτλ καλυτερη ταχυτητα σε μεταφορες αρχειων στο δικτυο θα δεις σε εμβελεια οχι κατι το τρελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα