vagotron1995 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον,σε λιγο καιρο θα παρω psp και λεω να του βαλω custom firmware.Αλλα δεν εχω καταλαβει τί ειναι η pandora battery και η magic memory stick.Πού χρησιμευουν και είμαι υποχρεωμενος να τα εχω για να βαλω cfw?? Ευχαριστω.
mtzs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον,σε λιγο καιρο θα παρω psp και λεω να του βαλω custom firmware.Αλλα δεν εχω καταλαβει τί ειναι η pandora battery και η magic memory stick.Πού χρησιμευουν και είμαι υποχρεωμενος να τα εχω για να βαλω cfw?? Ευχαριστω. Δεν χρειαζεται να παρεις καμια pandora και κανενα magic memory stick. Φροντισε μονο να παρεις μια 8GB τουλαχιστο καρτα μνημης. 16GB ισως ειναι καλυτερα. 4GB ουτε να το συζητας !!! Επισης για οικονομια χρηματων μπορεις να παρεις SD Card (τουλαχιστον τεσσαρα - 16GB) και να βαλεις αυτο εδω το ανταπτορακι για να μπει στο ΠΣΠ. Ενα αλλο μελος απο δω μου ειπε οτι παιζει μια χαρα ετσι http://www.ebay.com/itm/Micro-SD-TF-to-Memory-Stick-MS-Pro-Duo-PSP-Card-Dual-2-Slot-Adapter-Converter-/110927775471?pt=US_Memory_Card_Readers_Adapters&hash=item19d3cf86ef Οταν με το καλο το παρεις ξαναποσταρε και τα λεμε για το τι θα κανεις. Αρκει να ξερεις ακριβες μοντελο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα