mpikoz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Διαφωνώ. Γιατί πρέπει να πληρώνω για να παίξω online ένα παιχνίδι που έχω ηδη πληρωσει για να αγοράσω. Πληρώνεις για μια υπηρεσία που μέσα από αυτή μαζί με άλλα παίζεις και online
Still_Shady Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Διαφωνώ. Γιατί πρέπει να πληρώνω για να παίξω online ένα παιχνίδι που έχω ηδη πληρωσει για να αγοράσω. Tragic Ηταν και ο λόγος που πήρα και ps3. Το Xbox πλέον το έχω για να παίζω πειρατικα Sent from my iPhone using Insomnia Μην συγκρινεις το network με το live.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Sorry εάν έγραψα blue έφυγε γρήγορα από το τ9 :-P Ελα ρε, για πλακα το ειπα, σιγα : ) εγω παντως το εχω γραψει λαθος στο προσφατο παρελθον.
Beerloah Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Οτι και να λεμε' date=' το ps network δεν θα καταφερει να περασει το live ποτε. Ειναι υπερβολικα πισω.Δεν μπα να εχει 200 πυρηνες, green-ray ( ) και οτι καλυτερο στο θεμα hardware, αν δεν καταφερει να φτιαξει κατι που να ανταγωνιστει στα ισα το live μια ζωη δευτερο θα ειναι γιατι το live εχει αρκετο κοσμο πλεον, και μαζευεται ολο και πεισσοτερος, και λογικα ενα μεγαλο ποσοστο θα παρουν το νεο xbox για αυτο τον λογο και μονο, μιας και στο θεμα hardware οπως φαινεται το νεο xbox θα ειναι αρκετα καλα. Αν επισης εχει και windows 8 που λενε, καλυτερα να μην βγαλει ps η sony γιατι ειναι ηδη χαμενοι. Το μελετισε αρκετα το θεμα η microsoft. (Πιστευω πως το νεο xbox, θα λεγεται απλα xbox, επειδη θα ειναι το πρωτο μιας νεας γενιας που ακολουθει..)[/quote'] Ερμμμ. Επιτυχία; Ναι κάνει και ο πολύς ο κόσμος που μαζεύει παίζει πειρατικά. Σιγά τα Windows 8, τα είδαμε και απο πωλήσεις πως πανε. Ειναι θέμα το λογισμικό, αλλά μη λέμε ότι δεν παίζει ρόλο το hardware. Θα τρελαθούμε μου φαίνεται. Οσον αφορά το playstation network θεωρώ ότι δεν έχει να ζηλέψει κάτι από το live του Xbox σε μεγάλο βαθμό. Σε θέμα ποιότητας hardware και γραφικών πιστεύω ότι η Sony υπερτερεί. Και έχει πολλούς λόγους να βγάλει πολλά ακόμα PS. Δυστυχώς για τον ...gates... Sent from my iPhone using Insomnia
vickit Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 η ομάδα που ήταν υπεύθυνη για το RROD του 360 έφυγε κακην κακ'ως νύχτα χωρίς φεγγάρι. άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η υποστήριξη της microsofy έναντι της sony είναι και η υπεροχή της !!!!!
kilotakias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Βλέπω κάποιοι να δικαιολογούν το πληρωμή = online στο game. Ο φανμποισμός καλά κρατεί. 1
Tigran Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί όλοι στέκεστε στo RROD του Χ360, για το οποίο η Microsoft έδωσε επέκταση εγγύησης 3 χρόνια και δεν στέκεστε στο YLOD του PS3 που είχε τα αντίστοιχα ποσοστά και χωρίς επέκταση; Anyway, πιστεύω η νέα γενιά κονσολών θα είναι πιο μελετημένη.
akumiris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως παίδες, ο συνδιασμός -καλό PC με ένα ps3- (για τα exclusives και τα παιχνίδια που είναι μόνο για κονσόλες), είναι killer. Το xbox360 είναι απλά ένα κακό pc στα pc παιχνίδια (όχι ότι το ps3 εδώ πάει πίσω), με χειρότερες δυνατότητες χειρισμού. Για να δούμε την καινούργια γενιά...
torm23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέχρι το τέλος του 2013 θα μας έχουν βάλει τόσους καινούργιους φόρους που δε θα μας μένουν λεφτά για να πάρουμε ούτε παιχνίδι, πόσο μάλλον νέα κονσόλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα