Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή οι συνειδητοποιημένοι καταναλωτές "τιμωρούν" το καινούργιο προϊόν μια εταιρίας επειδή το προηγούμενο είχε προβλήματα;

οχι. τιμωρείς την εταιρία.

• Like 2
Δημοσ.

Απλώς το τμήμα της MS που ασχολείται με το αντικείμενο έμαθε από τα παθήματα του Xbox One και έκανε λιγότερα λάθη. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πω το ίδιο για το αντίστοιχο τμήμα της Sony...

δε ξερω τι εκανε το τμημα marketing (κατι πρεπει να εκανε γιατι κι εγω ημουν σε καποια φαση με 360 απο κει που ημουν με ps1/2 ), ομως απο αποψη ποιοτητας το 360 μπροστα στο προκατοχο του συγκεκριμενα ηταν σκουπιδι

το πρωτο xbox ισως ηταν η ποιοτικοτερη κονσολα που βγηκε ποτε , απλα λογω κοστους τους εβαζε μεσα

παντως καιρος να ανανεωθουν μπας και δουμε μια γενικοτερη βελτιωση στα γραφικα , ειδικα στα pc που ειναι για μενα το ζητουμενο

Δημοσ.
Παιδια δεν αντεχω πρεπει να το γραψω:

ειναι "blu-ray"

οχι blue

Sorry εάν έγραψα blue έφυγε γρήγορα από το τ9 :-P

• Like 1
Δημοσ.

Το σίγουρο είναι ότι το επόμενο θα φοράει win8, όπως κάθε τι βγάζει απο τώρα και στο εξής η MS

Αν έχει Win8 πάνω θα πουλήσει σαν τρελό πάντως! Θα του ρίχνεις και ένα χακάρισμα και θα το έχεις και για υπολογιστή!

Δημοσ.

Οτι και να λεμε, το ps network δεν θα καταφερει να περασει το live ποτε. Ειναι υπερβολικα πισω.

Δεν μπα να εχει 200 πυρηνες, green-ray ( :P ) και οτι καλυτερο στο θεμα hardware, αν δεν καταφερει να φτιαξει κατι που να ανταγωνιστει στα ισα το live μια ζωη δευτερο θα ειναι γιατι το live εχει αρκετο κοσμο πλεον, και μαζευεται ολο και πεισσοτερος, και λογικα ενα μεγαλο ποσοστο θα παρουν το νεο xbox για αυτο τον λογο και μονο, μιας και στο θεμα hardware οπως φαινεται το νεο xbox θα ειναι αρκετα καλα.

Αν επισης εχει και windows 8 που λενε, καλυτερα να μην βγαλει ps η sony γιατι ειναι ηδη χαμενοι.

Το μελετισε αρκετα το θεμα η microsoft.

(Πιστευω πως το νεο xbox, θα λεγεται απλα xbox, επειδη θα ειναι το πρωτο μιας νεας γενιας που ακολουθει..)

Δημοσ.

Το αστειο ειναι οτι μολις βγει το PS4 θα λυθει η απορια...

Blu Ray μπορει να εχει αλλα το θεμα ειναι θα ειναι και τα games?

Δημοσ.
Οτι και να λεμε' date=' το ps network δεν θα καταφερει να περασει το live ποτε. Ειναι υπερβολικα πισω.

Δεν μπα να εχει 200 πυρηνες, green-ray ( :P ) και οτι καλυτερο στο θεμα hardware, αν δεν καταφερει να φτιαξει κατι που να ανταγωνιστει στα ισα το live μια ζωη δευτερο θα ειναι γιατι το live εχει αρκετο κοσμο πλεον, και μαζευεται ολο και πεισσοτερος, και λογικα ενα μεγαλο ποσοστο θα παρουν το νεο xbox για αυτο τον λογο και μονο, μιας και στο θεμα hardware οπως φαινεται το νεο xbox θα ειναι αρκετα καλα.

Αν επισης εχει και windows 8 που λενε, καλυτερα να μην βγαλει ps η sony γιατι ειναι ηδη χαμενοι.

Το μελετισε αρκετα το θεμα η microsoft.

(Πιστευω πως το νεο xbox, θα λεγεται απλα xbox, επειδη θα ειναι το πρωτο μιας νεας γενιας που ακολουθει..)[/quote']

Διαφωνώ. Γιατί πρέπει να πληρώνω για να παίξω online ένα παιχνίδι που έχω ηδη πληρωσει για να αγοράσω.

Tragic

Ηταν και ο λόγος που πήρα και ps3. Το Xbox πλέον το έχω για να παίζω πειρατικα

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Θα παιζει 60fps? αν ναι οτι και να εχει αλλο πανω win8 br για μενα ειναι περιττά αφου θα το αγοραζα ουτως η αλλος ποτε δε μου αρεσε το Ps

60fps στο λαο αλλιως συνεχιζω με το 360 για οταν μαζευεται η παρεα σπιτι και PC για το hardcore game μου

Απλο :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...