fernadezzz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας! έχω ένα laptop HP PROBOOK 4515s και όταν πατάω να ανοίξει δεν μου δείχνει εικόνα! το συνδεσα σε μια οθόνη του σταθερού να δω μήπως φταίει η οθόνη του λαπτοπ αλά ούτε εκεί έδειχνε! το άνοιξα να βγάλω μνήμες σκληρό και πάλι τα ίδια! μήπως κάηκε η κάρτα γραφικών η το θέμα είναι στην μητρική? ούτε μπιπ κάνει κατά την έναρξη ούτε αναβοσβήνει το λαμπάκι του σκληρού ενώ τα άλλα ανάβουν κανονικά! ο σκληρός είναι εντάξει πάντως!
LambisElef Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ή κάρτα γραφικών, ή μπορεί να είναι και οι θερμοκρασίες... Πόσο καιρό το έχεις; Το έχεις καθαρίσει ποτέ;
fernadezzz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 το έχω 4 χρόνια αλα δε το ζόρισα ποτέ! τώρα το καθάρισα με την ευκαιρία που το άνοιξα και βγαίναν αρκούδες από μέσα!
Antwni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ναι κάηκε η καρτα γραφικών μάλλον...Μπορείς να κάνεις μονος σου reflow ή να το πας σε κανα κατάστημα να σου κάνουν reballing για καλύτερο και μονιμο αποτέλεσμα... Ξαφνικά παρουσιάστηκε το πρόβλημα?
chrisangel4343 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Το ΕΡΓΑΛΕΙΟ έκαψε φλατζα. . Δεν ειναι κάτι σοβαρό ώστε να ανησυχείς. Απλά ανέβασε θερμοκρασίες κ πέταξε τα ματιά στον αέρα της κάρτας γραφικών. Υπάρχουν κ χειρότερα. Υπολογίζεις κανα 100ρικο για να την αλλάξεις η κανα 30-40ρι για να την επισκευασεις. Η το πουλάς σε εμάς εδώ που περιμένουμε σαν σκυλιά Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά ολα καλά αλλα το θέμα ειναι 2 χρόνων παλιό (2012) οποτε ο φίλος η το έφτιαξε ή αγόρασε αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα