lexmark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Καλά, μην το δέσεις σκοινί κορδόνι αυτό με εμένα. Ώρες ώρες χρειάζομαι το hijack γιατί κολλάω κι εγώ! Οπότε καλά έκανες εσύ
CoOliO Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ο δίσκος δουλεύει τέλεια στο μηχάνημα του φίλου μου..Τον είδα και από το bios κανονικά!!Πάω αύριο σε am3..Οτιδήποτε νεότερο σας ενημερώνω!!Άντε να δούμε τι μας περιμένει!!!
cuneo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους..Άλλαξα μητρική και πήγα στην asrock 775vm800 αλλά έχω πρόβλημα με τον Western digital caviar blue sata 3 δίσκο μου..Δεν τον βλέπει με τίποτα!!!Ενώ παλιά είχα την ίδια μητρική με τον ίδιο δίσκο τώρα τίποτα!!!Είμαι σίγουρος πως μπορεί να παίξει τον δίσκο η μητρική αλλά θέλω την βοήθεια σας!!! Εγω παλι αλλαξα δισκο και μερικες φορες δε φαινεται ο δισκος… Ενώ τον δουλευω εδώ και καιρο κανονικα με win7, καποιες φορες ο δισκος εξαφανιζεται απ το bios και χρειαζομαι καμποσα απανωτα restarts μεχρι να επανεμφανιστει και να μπω. Ξερει κανεις γιατι μπορει αυτό να συμβαινει?
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Το πιθανότερο είναι κάπου χάνει την τροφοδοσία του. Δοκίμασε ν' αλλάξεις βύσμα τροφοδοσίας.
pkout Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παλι αλλαξα δισκο και μερικες φορες δε φαινεται ο δισκος… Ενώ τον δουλευω εδώ και καιρο κανονικα με win7, καποιες φορες ο δισκος εξαφανιζεται απ το bios και χρειαζομαι καμποσα απανωτα restarts μεχρι να επανεμφανιστει και να μπω. Ξερει κανεις γιατι μπορει αυτό να συμβαινει? καλησπερα εχω και εγω παρομοιο προβλημα. εχω ενα εξωτερικο δισκο WD 320gb το οποιο εβγαλα απο την θηκη και τον εκανα σαν δευτερο εσωτερικο για αποθηκευση ( συνδεση sata ) και οχι για τα windows. ενω στην αρχη τον εβλεπε κανονικα μετα απο λιγες μερες δεν τον εβλεπαν τα win7. Στην αρχη εκανα restart και μετα τον εβλεπε κανονικα με το προβλημα ομως παραμενει . στην συνεχεια πηγα στην διαχειριση δισκων και εκανα επανεξεταση δισκων και οταν το κανω αυτο τον βλεπει κανονικα. αλλα παλι το προβλημα παραμενει και παντα κανω επαναξεταση για να τον δει αποφευγοντασ to restart. να πω οτι τον σημανα και σαν ενεργο δισκο που δεν ηταν. εχει καποιος παρομοιο προβλημα? το ιδιο συμβαινει και με ενα usb stick που εχω οταν το συνδεω στο laptop κανω επανεξεταση για να το δει ενω στο pc το διαβαζει κανονικα. τελος στο BIOS τον βλεπει τον δισκο.
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Πρόβλημα με την τροφοδοσία (ίσως λόγω συνδεσιμότητας) του δίσκου, πιθανώς. "Παίξε" με καλώδια και βύσματα μπας και στρώσει.
cuneo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Αλλαξα molex, εβαλα και προεκταση. Προς το παρον εκκινει ομαλα. Για να δουμε στη συνεχεια...
pkout Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 εγω αλλαγα το ρευμα τροφοδοσιασ και συνδεσα τον δισκο στην θυρα sata2 apo sata3 που ηταν και εβαλα στην sata3 το DVDRW προς το παρον δουλευει.
άδικος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 εγω αλλαγα το ρευμα τροφοδοσιασ και συνδεσα τον δισκο στην θυρα sata2 apo sata3 που ηταν και εβαλα στην sata3 το DVDRW προς το παρον δουλευει. Ξαναβάλε το δίσκο σε sata3.
washcloud Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 ...για να μη χάσει τα τρελλά πλεονεκτήματα της SATA3 (...πάντως μάλλον εννοεί την θέση/"σειρά" τη θύρας στη μητρική, κι όχι SATA version)
άδικος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Ναι όντως αυτό εννοεί! (stupid) Αποκλείεται να έγραφε έτσι πάνω στο mobo εννοώντας sata 6Gb/s. I take it back!!! but I regret nothing!
pkout Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ...για να μη χάσει τα τρελλά πλεονεκτήματα της SATA3 (...πάντως μάλλον εννοεί την θέση/"σειρά" τη θύρας στη μητρική, κι όχι SATA version) αυτο εννοω
cuneo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Mετα απο 4 ημερες χωρις προβλημα μπορω να πω οτι αυτο ηταν το θεμα, το τροφοδοτικο! Ειχα δοκιμασει διαφορα, αλλα αυτο δεν το φανταζομουνα. Δηλαδη μπορει ενα molex να μη δινει σωστο ρευμα? Δυο molex εχω ολα κι ολα συνδεδεμενα, ενα στον ssd και ενα στο dvd. Ειναι νορμαλ να συμβαινει αυτο ή σημαινει οτι το τροφ/κο ειναι ελαττωματικο? Το πηρα πριν 2 χρονια, ενω το συστημα που τροφοδοτει δεν ειναι ιδιαιτερα ενεργοβορο.
washcloud Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Αν μπορέσεις μέτρα τις τάσεις και την ισχύ που βγάζει (υπό φόρτο), ή πέρνα από ένα ηλεκτρολογικό κατάστημα και ζήτα με το τροφοδοτικό ανά χείρας την εξυπηρέτηση (θα πρέπει να γεφυρώσουν το πράσινο με το κόκκινο καλώδιο). Αυτό για να το 'χεις σίγουρο ότι είναι ψoφ το τροφ (...μπορεί να υπήρχε όμως πρόβλημα στις συνδέσεις, ή, απλά το τροφ να είναι "λίγο" για τις απαιτήσεις κάποιου δίσκου...). Κατά τ' άλλα, βεβαίως και μπορεί να βγάλει τέτοια προβλήματα. Μπορεί είτε να έχει ψιλοψοφήσει κάποια "γραμμή" του, ή να έχει ΑΠΛΩΣ πρόβλημα κάποιο Molex του (κάπου να έχει τσακίσει το καλώδιο, κάπου να μην κάνουν καλή επαφή τα ελάσματα εντός του κτλ...). *[ Molex εν τω μεταξύ (και για την Ιστορία), λέγεται το ΑΣΠΡΟ βύσμα τροφοδότησης (κατά βάση IDE συσκευών). Αν μιλάμε για SATA (μιας και λες για SSD), τότε είναι "SATA power connector"...]
άδικος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μπάμ! το τροφοδοτικό! μλκ wash τι πράσινο-κόκκινο; έσκασε στα μούτρα μου! πράσινο-μαύρο εννοούσες! εντάξει, πέρα από τη πλάκα δε θα κάνει μπαμ Δε βλέπω λόγο να μετρήσει ισχύ (είναι πολύ σχετικό αυτό, ούτε έχει νόημα) και ούτε θα του το κάνουν σε κατάστημα. Μπορεί να μετρήσει τάσεις εξόδου εν κενώ βέβαια για να δει αν δίνουν σωστά. Εκεί θα τον εξυπηρετήσουν. Υπό φορτίο θα πρέπει να δουλεύει ο υπολογιστής και να τις παρακολουθεί από κατάλληλο πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα