lexmark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Για απενεργοποίησε το και βάλε μόνο τον σκληρό πάνω χωρίς το DVD.
lexmark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία. Λοιπόν, για αρχή, το ότι σου δούλευε κάτι πριν από 2 ώρες και τώρα δεν δουλεύει, δεν πρέπει να σου λέει τίποτα. Με αυτό στο μυαλό, δοκιμάζεις άλλον δίσκο στην μητρική σου (από κάποιον φίλο σου και ίσα ίσα να δεις αν τον βλέπεις στο BIOS), δοκιμάζεις τον δίσκο σου σε άλλη μητρική.
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους..Άλλαξα μητρική και πήγα στην asrock 775vm800 αλλά έχω πρόβλημα με τον Western digital caviar blue sata 3 δίσκο μου..Δεν τον βλέπει με τίποτα!!!Ενώ παλιά είχα την ίδια μητρική με τον ίδιο δίσκο τώρα τίποτα!!!Είμαι σίγουρος πως μπορεί να παίξει τον δίσκο η μητρική αλλά θέλω την βοήθεια σας!!! Όταν λες "την ίδια μητρική", εννοείς την ίδια ακριβώς (την είχες πουθενα παροπλισμένη και την ξαναβγαλες; ) ή ξαναπήρες το ίδιο μοντέλο;
CoOliO Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Με βάση τα λεγόμενα ενός πρώην ιδιοκτήτη μου είπε το εξής..Ο δίσκος δεν έχει πρόβλημα απλά κατά το ξεκίνημα του format πρέπει να εγκαταστήσω 1 driver που είναι..Ορίστε και τι λέει το site!!! SATA RAID Driver is for users who plan to install Windows OS on SATA / SATAII HDDs with RAID functions. To use RAID functions, you need to make a SATA RAID Driver floppy diskette before you install the operation system, such as Windows XP. If you do not plan to use RAID functions, it is not necessary to make a SATA RAID Driver floppy diskette. Please follow below steps for the usage of SATA RAID Driver: Copy the SATA RAID Driver from our website to your SATA HDDs. Unzip it, and copy all the files and folders to an empty diskette. Make sure that the “SATA Operation Mode” option in BIOS setup is set to RAID mode. Install Windows OS to your system. At the beginning of Windows setup, please press F6 and insert the SATA RAID Driver floppy diskette you just made. Then you are allowed to select the required driver to install after your system reading the SATA RAID Driver floppy diskette. After Windows OS installation, use the RAID tool in our support CD to configure RAID arrays under BIOS or Windows environment.
άδικος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό είναι για να δει το δίσκο το os αν έχεις ενεργοποιήσει τον sata raid controler (drivers δηλαδή για xp κλπ). Εσύ λες πως δεν φαίνεται καν στο bios. Πάε στο bios στη σελίδα advanced - ide configuration και βεβαιώσου πως το sata operation mode δεν είναι "RAID". 1
lexmark Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Ενός πρώην ιδιοκτήτη; Ποιο είναι μεταχειρισμένο; Ο δίσκος ή το board; Δοκίμασες με άλλα όπως είπα; Α! Και αυτό που είπε ο ιδιοκτήτης ο πρώην, δεν παίζει. Ο raid driver δεν θα σε βοηθήσει αν τον δίσκο δεν τον βλέπεις στο bios, όπως είχα πει σε προηγούμενο ποστ μου και όπως σου εξηγεί, με περισσότερα λόγια, ο άδικος από πάνω.
άδικος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 ...δεν θα σε βοηθήσει αν τον δίσκο δεν τον βλέπεις στο bios, όπως είχα πει σε προηγούμενο ποστ μου... Oops, ναι. Είχε ήδη αναφερθεί, το πέρασα στα γρήγορα Για να δούμε τι θα μας πει εδώ...
lexmark Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Lol Ίσα ίσα δεν πόσταρα για να στην πω! Απλά μου έκανε εντύπωση που επιμένει σε αυτό ο TS!
CoOliO Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχώς δεν μπορώ να τον δοκιμάσω σε κάποιο άλλο μηχάνημα!Οι θύρες σαν θύρες δουλεύουν σωστά!Ίσως να τα καταφέρω αύριο να το δοκιμάσω!Η επιλογή είναι στο non raid...Το board είναι μεταχειρισμένο!!!
lexmark Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Άλλον δίσκο στην board σου (άσε το DVD), ειδικά από τη στιγμή που είναι από δεύτερο χέρι!!
lexmark Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Το είπες και πριν. Από κάποιον φίλο σου, ακόμα και από laptop. Το ίδιο είναι. Θέλουμε να δούμε αν βλέπει άλλον δίσκο στο bios (προφανώς δεν θα τον αφήσεις να μπουτάρει κανονικά).
CoOliO Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αχ και να το ήξερα είχα 1 χαλασμένο δίσκο από laptop αλλά έχει καμιά βδομάδα που τον πέταξα!!!!Δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να είναι αυτό το driver που δίνει η asrock?Όταν σύνδεσα το dvdrw που είναι και αυτό sata μέσα στην επιλογή που ήταν auto δεν το έβλεπε..Το γύρισα στο cd-dvd κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι και ήταν κομπλέ!Αλλά δεν έχει επιλογή για hard disk οι επιλογές ήταν 3..Η μια έλεγε armd η άλλη dvd και μια επιλογή όταν δεν έχεις τίποτα συνδεδεμένο.. ftp://europe.asrock.com/manual/775VM800.pdf Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2012 από CoOliO
άδικος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Lol Ίσα ίσα δεν πόσταρα για να στην πω! Απλά μου έκανε εντύπωση που επιμένει σε αυτό ο TS! Ναι ρε συ το ξέρω απλά δε μου αρέσει να κάνω hijack τη λύση, τον εαυτό μου μαλώνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα