CoOliO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους..Άλλαξα μητρική και πήγα στην asrock 775vm800 αλλά έχω πρόβλημα με τον Western digital caviar blue sata 3 δίσκο μου..Δεν τον βλέπει με τίποτα!!!Ενώ παλιά είχα την ίδια μητρική με τον ίδιο δίσκο τώρα τίποτα!!!Είμαι σίγουρος πως μπορεί να παίξει τον δίσκο η μητρική αλλά θέλω την βοήθεια σας!!!
lexmark Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Όταν λες ότι δεν τον βλέπει με τίποτα, εξήγησε που έψαξες και δεν τον βρήκες. Bios, Διαχείριση Δίσκων, Υπολογιστής μου...
CoOliO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέσα από το bios στο menu που φαίνονται όλες οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες sata και ide δεν φαίνεται..Το ίδιο και από την διαχείριση δίσκων!!
lexmark Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασε: 1. να δεις αν είναι καλά βαλμένα τα καλώδια ρεύματος-δεδομένων (βγάλε τα και ξαναβάλε τα) 2. δοκίμασε με άλλο καλώδιο sata/ρεύματος 3. δοκίμασε σε άλλη θύρα Ελπίζω να μην τα έχεις κάνει όλα αυτά και κάθομαι εγώ να γράφω τσάμπα!! Και να τα έχεις κάνει πες ότι τα έκανες μετά που σου το είπα
CoOliO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δυστηχώς αυτά τα έχω δοκιμάσει..Πχ το dvdrw sata το διάβασε!!Πρέπει να έχει κάποια σχέση ο controller...Κάτι τεσπα δν ξερω
lexmark Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Σε μισώ! Έχεις δοκιμάσει όλες τις sata θύρες; Edit: Κάνε μια δοκιμή τον δίσκο σου σε ένα άλλο pc να σιγουρευτούμε ότι δεν είναι ο δίσκος τελικά
CoOliO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ο δίσκος είναι κομπλέ γιατί τον έβαλα το πρωί σε 1155 και ήταν δυνατός..2 θύρες έχει όλες κ όλες!!Δεν ξέρω αν παίζει κάτι εδώ http://www.asrock.com/mb/VIA/775VM800/?cat=Download&os=XP Το 5ο από την λίστα που λέει SATA RAID Driver (For system to read from floppy diskette during Windows installation)
CoOliO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι κ επίσης πως θα το κάνω εγκατάσταση!
lexmark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχει σχέση, όχι. Οποιονδήποτε άλλο δίσκο τον βλέπει;
CoOliO Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχώς άλλο δίσκο sata δεν έχω..Το dvd rw που έχω συνδεδεμένο και είναι sata δουλεύει περίφημα!!Πφφ δεν ξέρω τι να κάνω
lexmark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα που το θυμήθηκα, από το BIOS έχεις απενεργοποιήσει το RAID; 1
CoOliO Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δεν θυμάμαι αλλά είτε ενεργό είτε ανενεργό το ίδιο πρόβλημα έχουμε.. (θυμάμαι που πείραζα αυτή την επιλογή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα