Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Άλλαξα μητρική και πήγα στην asrock 775vm800 αλλά έχω πρόβλημα με τον Western digital caviar blue sata 3 δίσκο μου..Δεν τον βλέπει με τίποτα!!!Ενώ παλιά είχα την ίδια μητρική με τον ίδιο δίσκο τώρα τίποτα!!!Είμαι σίγουρος πως μπορεί να παίξει τον δίσκο η μητρική αλλά θέλω την βοήθεια σας!!!

Δημοσ.

Όταν λες ότι δεν τον βλέπει με τίποτα, εξήγησε που έψαξες και δεν τον βρήκες.

Bios, Διαχείριση Δίσκων, Υπολογιστής μου...

Δημοσ.

Μέσα από το bios στο menu που φαίνονται όλες οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες sata και ide δεν φαίνεται..Το ίδιο και από την διαχείριση δίσκων!!

Δημοσ.

Δοκίμασε:

1. να δεις αν είναι καλά βαλμένα τα καλώδια ρεύματος-δεδομένων (βγάλε τα και ξαναβάλε τα)

2. δοκίμασε με άλλο καλώδιο sata/ρεύματος

3. δοκίμασε σε άλλη θύρα

Ελπίζω να μην τα έχεις κάνει όλα αυτά και κάθομαι εγώ να γράφω τσάμπα!! :mad:

Και να τα έχεις κάνει πες ότι τα έκανες μετά που σου το είπα :P

Δημοσ.

Δυστηχώς αυτά τα έχω δοκιμάσει..Πχ το dvdrw sata το διάβασε!!Πρέπει να έχει κάποια σχέση ο controller...Κάτι τεσπα δν ξερω :(

Δημοσ.

Σε μισώ!

:P

Έχεις δοκιμάσει όλες τις sata θύρες;

Edit:

Κάνε μια δοκιμή τον δίσκο σου σε ένα άλλο pc να σιγουρευτούμε ότι δεν είναι ο δίσκος τελικά

Δημοσ.

Ο δίσκος είναι κομπλέ γιατί τον έβαλα το πρωί σε 1155 και ήταν δυνατός..2 θύρες έχει όλες κ όλες!!Δεν ξέρω αν παίζει κάτι εδώ

http://www.asrock.com/mb/VIA/775VM800/?cat=Download&os=XP

Το 5ο από την λίστα που λέει SATA RAID Driver (For system to read from floppy diskette during Windows installation)

Δημοσ.

Δυστυχώς άλλο δίσκο sata δεν έχω..Το dvd rw που έχω συνδεδεμένο και είναι sata δουλεύει περίφημα!!Πφφ δεν ξέρω τι να κάνω :(

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αλλά είτε ενεργό είτε ανενεργό το ίδιο πρόβλημα έχουμε.. (θυμάμαι που πείραζα αυτή την επιλογή)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...