Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει πραγματικα το τη θα παρω ομως μια εγγυηση 2 ετων στο απωτερο μελων ειναι καλα!Απλα φοβαμαι μην ξαναπαθω το ιδιο και μετα μου τη "φερουν" κατα μια εννοια!Αυτο μονο!Και GTX580 να παρω δεν εχω θεμα μια χαρα ειναι η καρτουλα αψογη!

Δημοσ.

Ουτε που ξερω!Βασικα δεν ξερω καν τη να παρω αν ερθει αυτη η στιγμη!Δεν σκεφτομουν να αλλαζα καρτα ακομα!Σε 1920χ1200 παιζω και ειχα και 2ο μονιτορ απλα για ταινιες και τα σχετικα!

Δημοσ.

Καλως θα το ψαξω!Εσυ τη πιστευεις?Καλυτερα θα μαι με μια αλλη η με την ιδια!Επισης σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για το χρονο σου οπως και ολα τα παιδια!ως αυριο που θα παω και καποια αλλη ιδεα ευπροσδεκτη για το τι μπορω να κανω!

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά..εδώ του δίνουν επιλογή ή ίδια κάρτα ή πιστωτικό που μπορεί να πάρει καλύτερη/νεώτερη http://www.plaisio.g...5X67001042F.htm και κάθεστε και το συζητάτε? Και αφήστε το Πλαίσιο..σε ποιο online κατάστημα (εσωτερικού ή εξωτερικού) κόβουνε πιστωτικά στην αρχική τιμή, την στιγμή που υπάρχει σε στοκ, και παρόμοιο προιόν και το ελαφρώς καλύτερο? Μην τρελαθούμε τελείως δηλαδή :blink:

• Like 1
Δημοσ.

Εχω μπερδευτει τελειως με το τι να κανω?Να ζητησω ολο το πιστωτικο?Την ιδια καρτα με ολο το ποσο που την πηρα?Η απλα να επιμεινω και οπου βγει?

Δημοσ.

H πιο σωστή ''ηθικά'' λύση και για τους δύο είναι η αντικατασταση με 580 αλλα αναγραφή όλου του ποσου στην αποδειξη... απο εκει και περα βαση του νομου εσυ επιλεγεις την λυση που σε βολεύει και οχι ο πωλητης!

Δημοσ.

αυτο σκεφτομουν και εγω αλλα και παλι δεν ξερω εγω σαν καταναλωτης απεναντι στο πλαισιο αν μπορω να κερδισω κατι!Συζηταμε για μια επιχειρηση απεναντι σε μενα δηλαδη οπου και να παμε οσο κ να τσακωθουμε αν μου πουν οχι τη θα κανω?Θα παιξω ξυλο με τους υπαλληλόυς?

Δημοσ.

Η δυσφήμιση είναι ο καλυτερος σου φίλος... λιγο φασαρια σε ώρα που υπαρχει αρκετος κοσμος μεσα στο μαγαζι... λιγο καμια απειλη για γενική γραμματεία καταναλωτη κτλ και θα γίνει η δουλεια...

και στο κατω κατω έχεις και την επισημη απαντηση του πλαισιου στα χερια σου που μιλαει για ολοκληρο το ποσο που αναγραφεται στην αποδειξη!!

Δημοσ.

Ζήτα τα λεφτά που έδωσες ΠΙΣΩ και πάρε ό,τι κάρτα θες εσύ μετά από ΟΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΕΣ.

Ο Νόμος λέει ότι ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗ σου μπορείς είτε να ζητήσεις αλλαγή με την ίδια, είτε αλλαγή με παρόμοια ή τα λεφτά σου πίσω!

Αφού σου κάνουν κόλπα, ΖΗΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΙΣΩ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...