Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θελω να ρωτησω για ενα θεμα που εχω με το πλαισιο αυτες τις μερες!Πριν κανα 2-3 μερες χαλασε η καρτα γραφικων μου η GTX580 palit dual fan την πηγα στο service του πλαισιου μου τη βγαλανε ελαττωματικη αλλα μου λενε οτι εχω 2 επιλογες:

1ον η παιρνω την ιδια καρτα απλα αλλης εταιριας με αποδειξη χαμηλοτερη απο αυτην που εχω η δικια μου ειναι στα 519ευρω και θα παρω αποδειξη στα 395ευρω η

2ον μου κοβουν πιστωτικο στα 395 ευρω και διαλεγω μια αλλη καρτα κ πληρωνω τη διαφορα επειδη οπως μου λενε δεν εχει την ιδια αξια που ειχε οταν την πηρα!

Η ερωτηση μου ειναι η εξης:

Γινεται να το κανουν αυτο?Δηλαδη θα παρω το ιδιο προιον με χαμηλοτερη αποδειξη η θα πληρωσω για καποιο αλλο που αν παω για gtx680 ειναι 200ευρω η διαφορα ετσι οπως μου λενε!

Να σημειωσω ειναι η 2η φορα που μ γινεται με προιον της palit να αλλαζω την ιδια καρτα και το θεμα μ ειναι οτι αν ξαναχαλασει και δεν εχουν αλλη γιατι τωρα εχουν κ μοπυ δινουν μετα δηλαδη τη κανω εχω μια αποδειξη με χαμηλοτερη τιμη απο το αρχικο προιον που πηρα αρα θα μου δωσουν και κατι χειροτερο αν ξαναγινει το ιδιο?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτη ειναι επισημη απαντηση απο πλαισιο?Τιμη που αναγραφεται δινουν πισω σαν πιστωτικο?Για να ξερω να τσακωθω η οχι με τα παιδια μην παω τσαμπα κ μου πουν κατι και μεινω μ.....ς!

• Super Moderators
Δημοσ.

τιμή πιστωτικού πάντα στην αναγραφόμενη κι αν τους αρέσει...

όταν στους σκληρούς δίσκους που είχαν ανέβει οι τιμές πίστωναν το ποσό που έγραφε η απόδειξη ήταν καλά?

με τα 395 βέβαια παίρνεις 670 που είναι καλύτερη από την 580 αλλά και πάλι αν μπορείς να πας σε 680 γιατί να τους τα χαρίσεις?

Δημοσ.

Αληθεια εκαναν τετοιο πραγμα?Ενταξει τη να πω!

Γενικως εχω μεινει χωρις υπολογιστη αυτη τη στιγμη και το θεμα μου ειναι οτι το να χασω τα λεφτα απο την αποδειξη ειναι τρελα δηλαδη γιατι αν το ξαναπαθω αυτο το πραγμα θα με κατεβασουν ολη την ωρα και θα φτασω κανα 200ευρω αν ξαναγινει αυτο!

ThResh δεν εχω προβλημα και να παρω την ιδια εχω προβλημα να μου κοψουν λεφτα απο την αποδειξη!Να πω οτι τελειωσε η εγγυηση η κατι τετοιο καλως αλλα και παλι κοντα 10μηνες κρατησε και χαλασε και αυτη και συζηταμε για ελαφρο gaming οχι κατι τρελο!

• Super Moderators
Δημοσ.

κι όχι μόνο το πλαίσιο, όλα τα καταστήματα για να μην έχουν χασούρα...

το κορυφαίο σε μένα είχε γίνει όταν είχα πάει για RMA μια κάρτα γραφικών κι έναν velociraptor, στη κάρτα γραφικών πήγαν να βγάλουν πιστωτικό με χαμηλότερη τιμή από αυτή της απόδειξης (και καλά την τελευταία) ενώ στον δίσκο έβγαζαν στην τιμή απόδειξης επειδή είχε αυξηθεί η τελευταία...

κράξιμο κι άντε γεια...

Δημοσ.

μολις μιλησα μαζι τους και μου λενε επειδη εχουν την ιδια πρεπει να κοπει αποδειξη με την τωρινη τιμη της αν λεει δεν την ειχαν την ιδια θα μου δινανε την αμεσως καλυτερη καρτα!Στην ουσια οτι και να διαλεξω ειτε πιστωτικο ειτε την ιδια καρτα χανω την αναγραφομενη τιμη!Συνεπως τι λετε να κανω?

• Super Moderators
Δημοσ.

ότι νομίζεις, αν πιστεύεις ότι αξίζει να πιέσεις για τιμή απόδειξης κάντο, αλλιώς πάρε με το πιστωτικό gtx670 ή 7970...

Δημοσ.

Φίλε μου δεν κατάλαβα αφού σου αλλάζουν την κάρτα με άλλη κάρτα ακριβός ίδια εσύ θέλεις και το UpGrade ?

Στην αλλαγή έχει αναγραφόμενη τιμή ? Δεν γράφει αντικατάσταση λόγω εγγύησης και παραμένει το παλιό ποσό ?

Αυτό να πάρεις κ να ρωτήσεις στην προστασία καταναλωτή και να πράξεις και εσύ και αυτοί ότι ορίζει ο νόμος.

Δημοσ.

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει το upgrade με ενδιαφερει το οτι θα μου δωσουν αποδειξη με χαμηλοτερη τιμη ναι μεν την ιδια καρτα αλλα χαμηλοτερη τιμη στην αποδειξη της!Το θεμα ειναι ποιος μου εγγυαται οτι αν ξαναχαλασει η καρτα δεν θα μου πουν αυριο μεθαυριο δεν εχουμε την ιδια παρτε αυτο το πιστωτικο και ανατρεξτε και παρτε μια αλλη στη τιμη τον 395ευρω!\ ενω εγω στην ουσια για το αρχικο προιον πληρωσα 519ευρω!Αν θυμαμαι καλα απο οτι ξερω οι οροι του καταναλωτη ειναι η το ιδιο προιον η καλυτερο αλλιως το ποσο που εχεις την αναγραφομενη τιμη!

Δημοσ.

Πάρε τους ενα τηλέφωνο και αποσαφήνισε αυτό με τις αποδείξεις.. αν είναι νομότυπο.. αλλιώς να σου γράψουν ότι έχω δει παντού σε αυτές τις περιπτώσεις "αντικατάσταση σε εγγύηση" και χωρίς ποσό.

Δημοσ.

Δεν το καταλαβαινω αυτο το "αντικατασταση σε εγγηυση" χωρις ποσο!Δηλαδη?Τους πηρα τηλ πριν και μου ειπαν οτι υπαρχει νομοθεσια και ετσι ειναι το πραγμα!Απο οσο ξερω προσωπικα δεν ειναι ετσι παρολα αυτα ομως τωρα να αρχισω να τρεχω με δικηγορους ειναι μα ιστορια με μεγαλο λουκι!

Δημοσ.

Εγώ όσες φορές έχω δει "αντικατάσταση λόγω εγγύησης γράφει" και επισυνάπτεται στο παλιό παραστατικό.

Δεν σου είπε κανείς να μπλέξεις με δικηγόρους να κάνεις μια ερώτηση αν είναι νομότυπο απλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...