Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Πήρα τηλ. την τεχνική υποστήριξη της HOL χθες το απόγευμα.

Μας πήρανε τηλ. και μας είπαν ότι μετρήσανε την γραμμή και είδαν ότι βραχυκυκλώνει η σύνδεση από έξω με μας.

Θα ήθελα να μάθω, πως γίνεται να βραχυκυκλώνει και να γίνεται κυρίως τα απογεύματα

Σήμερα, έστειλα ακριβώς το παρακάτω μήνυμα στην τεχνική υποστήριξη της HOL

Καλησπέρα

Τον τελευταίο καιρό, ειδικά την τελευταία βδομάδα και κυρίως τα απογεύματα έχω πολλές αποσυνδέσεις,

σχέδον σαν να μην έχω καθόλου Internet.

Κατα την διάρκεια τον αποσυνδέσεων, το modem/router κλειδώνει σε πολύ χαμηλές ταχύτητες: 1-4 Mbit download και 128-512 upload

Επαναλαμβάνω πως οι αποσυνδέσεις και οι χαμηλές ταχύτητες γίνονται κυρίως τα απογεύματα

Από τις 6:00μμ με 10:00μμ.

Επίσης, δοκίμασα να αποσυνδέσω όλες τις τηλεφωνικές συσκευές και να αφήσω μόνο το modem/router στην κεντρική τηλεφωινκή πρίζα του σπιτιού και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο.

Το ακριβώς από πάνω το δοκίμασα και με διαφορετικό modem/router (Netgear DG834)

Παρακαλώ πολύ την άμεση λύση του προβλήματος

Δημοσ.

Το ιδιο και σεμενα,στη Κοζανη ειμαι,εκτος απο τις μικρες ταχυτητες.Εχω μονο διακοπες και οφειλονται στους DNS+DHCP servers.Ποσταρε την απαντηση τους φιλε Μαριε να δω πως θα κινηθω κιεγω.

Δημοσ.

18:00 το απογευμα που αρχιζει να βραδιαζει λιγο πιο πριν και αναβουν διαφορα πραγματα εκει εξω.αντε να πεισεις την hol η μαλλον αντε να πεισει η hol το οτε οτι κατι γινεται εκεινη την ωρα μπας και σου αλλαξουν κανα ζευγαρι.απο την αλλη βεβαια μπορει να γινετε και κατι στα καλωδια του σπιτιου κτλ αλλα για να το δει αυτο ο φιλος πρεπει να παει τεχνικος η ο ιδιος αμα ξερει τις ωρες που εχει το προβλημα και να κανουν μετρηση στον κατανεμητη.μπορει να ειναι κατι οτιδηποτε που ξεκιναει εκεινες τις ωρες και κανει αυτο το θεμα.απο ενα καλοριφερ που το καλωδιο ρευματος παει κοντα μεχρι δεν ξερω τι.εχουν γινει διαφορα παραξενα οπως ειπε ο thresh.απο φωτειζομενες πινακιδες μεχρι φωτα που αναβαν στο σπιτι και επεφτε το ιντερνετ.

• Super Moderators
Δημοσ.

γενικότερα άσχημο πράγμα να έχεις πρόβλημα συγκεκριμένη ώρα, ειδικά βράδυ, άντε να τον πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...

Δημοσ.

και εγώ έχω πρόβλημα με τη hol.. έχω σύνδεση hol για ίντερνετ και εδώ και καιρό το ρούτερ δεν δουλεύει καλά αν και δεν ξέρω αν φταίει αποκλειστικά αυτό. Δεν στέλνει καλό σήμα ενώ το pc είναι στα 3 μέτρα από το ρούτερ, κάνει πολλές επανεκκινήσεις μόνο του και σήμερα ξαφνικά πάγωσε. πήγα να το κάνω επανεκκίνηση και με το που ανάβουν όλα τα λαμπάκια εκεί κολάει! έχετε καμιά ιδέα το τι μπορεί να είναι? παίζει να έχει πρόβλημα η γραμμή ή το ρουτερ? στην περιοχή μου (Τούμπα, Θεσσαλονίκη) αλλάζουν αυτόν το καιρό τα καλώδια του οτε αλλά και πάλι το να κόψουν το ίντερνετ 9 η ώρα το βράδυ είναι λίγο περίεργο.. τι λέτε?

Δημοσ.

και εγώ έχω πρόβλημα με τη hol.. έχω σύνδεση hol για ίντερνετ και εδώ και καιρό το ρούτερ δεν δουλεύει καλά αν και δεν ξέρω αν φταίει αποκλειστικά αυτό. Δεν στέλνει καλό σήμα ενώ το pc είναι στα 3 μέτρα από το ρούτερ, κάνει πολλές επανεκκινήσεις μόνο του και σήμερα ξαφνικά πάγωσε. πήγα να το κάνω επανεκκίνηση και με το που ανάβουν όλα τα λαμπάκια εκεί κολάει! έχετε καμιά ιδέα το τι μπορεί να είναι? παίζει να έχει πρόβλημα η γραμμή ή το ρουτερ? στην περιοχή μου (Τούμπα, Θεσσαλονίκη) αλλάζουν αυτόν το καιρό τα καλώδια του οτε αλλά και πάλι το να κόψουν το ίντερνετ 9 η ώρα το βράδυ είναι λίγο περίεργο.. τι λέτε?

Έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον το ρούτερ τα έφτυσε.Αν ήταν θέμα γραμμής θα έκανε προσπάθεια να συγχρονίσει και πολύ απλά δεν θα τα κατάφερνε.Άλλο ρούτερ δοκίμασες;

Δημοσ.

Έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον το ρούτερ τα έφτυσε.Αν ήταν θέμα γραμμής θα έκανε προσπάθεια να συγχρονίσει και πολύ απλά δεν θα τα κατάφερνε.Άλλο ρούτερ δοκίμασες;

δεν έχω άλλο ρούτερ αλλά επικοινώνησα με hol και μου είπαν αντικατάσταση...

Δημοσ.

Παιδια και στα Γιαννενα τα ίδια 18:00 μεχρι το βραδυ.. Δεν ξερω τι εχει παθει η forthnet.

Επεισης μου βγαζει ενα μηνυ μα ''authentication fail" και πρεπει να βαζω το ονομα και τον κωδικο που μου ειχαν δωσει..

Οι αποσυνδεσεις κρατανε περιπου 2-3 λεπτα..

και η γραμμη εξυπηρετησης της forthnet εχει χρονο αναμονης πανω απο 15 λεπτα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...