traganeus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Έχω σχεδόν ενα χρόνο το λάπτοπ και πιστεύω οτι ήρθε η ώρα να το καθαρίσω γιατί λογικά θα έχιε πολύ σκόνη. Δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα θερμοκρασίας και το είχα απο την αρχή σε βάση με 3 ανεμιστήρες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής, έχω ξανα ανοίξει λάπτοπ (το παλιό μου 2 φορές) χωρίς ιδαίτερο πρόβλημα και το είχα καθαρίσει. Το δύσκολο στα HP είναι οτι πρέπει να βγούν όλα απο πάνω για να φτάσεις στην ψύκτρα και με αγχώνει λίγο γιατί το έχω πληρώσει αρκετά. Σκέφτηκα να το πάω σε κάποιον τεχνικό, αλλα δεν μπορώ να εμπιστευτώ κάποιον. Μπορεί να μου το πλακώσει με αέρα και να μου πεί οτι το άνοιξε. Ενώ αν το ανοίξω εγώ θα το κάνω πένα μέσα. Υπάρχει κανένα κατάστημα που να κάνει καλή δουλειά? έχετε να προτείνεται καμια εναλλακτική? Δεν μπορώ να βρώ και βίντεο tutorial για το συγκεκριμένο λάπτοπ, το παλιό έτσι το είχα κάνει βήμα βήμα.
LambisElef Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Πες μας μοντέλο και αν είναι το λάπτοπ σε εγγύηση να τους το πας να στο καθαρίσουν. πες μας και θερμοκρασίες να σου πούμε αν αξίζει
coolerman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Εαν εχει εγγυηση κανε οτι λεει ο απο πανω μου! Εχω δει ηλεκτρονικο να πηγαινει σε πρατηριο και να ανοιγει τον αερα..και οποιον παρει ο χαρος μεσα στο κουτι!! εγω θα σου προτεινα εαν πιανουν τα χερια σου με ενα μαλακο πινελο και με μπουκαλι αερα.. απο πλαισιο πχ ( οχι βενζιναδικου αερα γιατι βγαζει νερο και μπορει να σου κανει ζημια ) θα τον ξανακανεις καινουριο! εγω ετσι κανω και δεν εχω κανενα προβλημα! και η αλλη λυση εαν δεν πιανουν τα χερια σου ανοιξε τον και πηγαινε σε ¨μαγκακο¨ ηλεκτονικο και θα στο κανει αυγο μεσα!
traganeus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Το λάπτοπ είναι το hp dv6 - 6150sv και νομίζω οτι είμαι εκτός εγγύησης ή έστω στο όριο. Κάπου πέρσι τέτοιο καιρό τον είχα πάρει νομίζω. Πως τις βλέπεται τις θερμοκρασίες, λέτε να το επιχειρήσω? Τα χέρια μου πιάνουν και πολύ μάλιστα απλά θα ήθελα και κανα βιντεάκι με dissasembly για οδηγό
anax111 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Κατ'αρχήν έχεις αρχίσει τελείως λάθος. Το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν θέλουμε να επέμβουμε στο εσωτερικό ενός laptop είναι να κατεβάσουμε από το διαδίκτυο το service-repair manual. Στην ανάγκη αγόρασέ το. Σε συμφέρει. Μόνο έτσι μπορείς να ξέρεις ακριβώς πως θα το ανοίξεις και ποια εξαρτήματα πρέπει να αφαιρέσεις και με ποια σειρά. Διαφορετικά δουλεύεις τυφλά μπορεί να χρειαστεί να λύσεις όλο το laptop χωρίς να χρειάζεται και να χάσεις ώρες ολόκληρες για δουλειές που απαιτούν 30 λεπτά. Δες εδώ http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodClassId=-1&contentType=SupportManual&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3872814 έχει το manual που θα χρειαστείς.
fsbmaniac Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια τι τα σκαλιζετε ? Δεν παθαινει τιποτα φιλε μου ειναι φτιαγμενα να λειτουργουν με πολυ σκονη μεσα . Οταν με το καλο κλεισεις την 3ετια κανε ενα καθαρισμο ...η υπερβολικη καθαριοτητα πολλες φορες εχει αποτελεσμα καμμενη μητρικη γιατι ενεχουν πολλοι κινδυνοι απο στατικα φορτια μεχρι κατσαβιδιες στο mainboard ...εχω δει πολλα. Αστο να βγει απο την εγγυηση και μετα το δινεις σε καποιον που γνωριζει να στο κανει δωσε 20-30 ευρω και ξεμπερδεψες.
LambisElef Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Συμφωνώ, οι θερμοκρασίες σου είναι μια χαρά. Και εγώ έχω το HP Pavilon g6 170ev με i5 και την 6470m και δουλεύει συνεχώς σε τέτοιες θερμοκρασίες. Ακόμα και σε assassins creed 3 δουλεύει στους 60 - 70 βαθμούς.
traganeus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Χτες δοκίμασα με το Need for spedd Most wanted και έφτασε μέχρι 67-68, είμαι εντάξει δηλαδή με αυτές τις θερμοκρασίες λέτε?
Antwni Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Ναι ρε συ..μια χαρα είσαι...καλύτερα βέβαια αν παίζεις games πάρε μια βάση γιατί δεν ειναι και ότι καλύτερο να ανεβάζει θερμοκρασίες cpu/gpu... Κατέβασε καλύτερα το HWinfo αν θες γιατί το speedfan δεν το πολυ εμπιστεύομαι (προσωπική άποψη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα