xristoslet Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καλή τιμή για μια αξιόλογη βάση http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptop-accessories/baseis-coolers/cooler-master-notepal-u3-notebook-stand-with-1-port-usb-hub-and-cooling-fan/prod903941pp/#.ULjUhDNS2Vs 1
Razor7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Τρομερή βάση απλά....Δε θυμάμαι πόσο την είχα πάρει αλλά είναι μακράν η καλύτερη επιλογή που έκανα σε βάση. Την έχω ένα χρόνο τώρα σε λάπτοπ 3ετίας και παίζω games για ώρες χωρίς να ανεβαίνει η θερμοκρασία ιδιαίτερα.Τεράστια διαφορά σε σχέση με άλλες βάσεις,καθώς προσαρμόζεις εσύ τους ανεμιστήρες όπως θές ανάλογα με το λάπτοπ σου ενώ ρυθμίζεις και τις στροφές των ανεμιστήρων. Την έχω σε 15,4" λάπτοπ και είναι κομπλέ, άσχετα αν λέει για 19άρια. Την προτείνω με 1000
GPOWERR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Απ τις καλυτερες που υπαρχουν... ποιοτικη και οι ρυθμιζομενοι ανεμιστηρες της πραγματικα αθορυβοι στις μεγιστες στροφες.Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι τα ποδαρακια του dell μου δεν πεφτουν και τα 2 (δεξι-αριστερο) πανω στις λαστιχιενιες βασεις που εχει με αποτελεσμα να τις τραβαω πιο εξω και να εξεχουν για να πατησουν και τα 2 ποδαρακια πανω στο αλουμινιο.Εχει και ιμαντα μεταφορας του λαπτοπ μαζι με την βαση,τοποθετοντας το απο κατω.Και αν αλλαξεις λαπτοπ,ρυθμιζεις σε διαφορετικη θεση τους ανεμιστηρες αναλογα το που εχουν τις γριλιες εξαερισμου στην βαση τους.
pOLoS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 έχω παραγγείλει αυτή τη Belkin από το amazon 14€ http://www.amazon.co...BI&linkCode=as2 πως τη βλέπεται ?
moredread Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Η U3 τα σπάει!...Το μεγάλο πλεονέκτημα ότι βάζεις τον κάθε ανεμιστήρα σε όποια θέση θες (CPU/HDD οπωσδήποτε) και πετυχαίνεις καλύτερη λειτουργία.
chsam Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Την έχω κ γω κ όντως είναι πολύ καλή κ πολύ αθόρυβη ακόμα κ στην μέγιστη ταχύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα