kourentaradiocom Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καλισπέρα. Έχω ένα laptop hp nx7300. Tο έχω 2-3 χρόνια και δεν με απογοήτευσε πουθενα. Ξαφνικά πριν από λίγο καιρό αρνήθηκε να ανοίξει εντελώς ξαφνικά. Ε λέω θά χάλασε το τροφοδοτικό και ξεφόρτισε η μπαταρία και δεν ανοίγει. Μετράω με το πολύμετρο το τροφοδοτικό και λειτουργει κανονικά. Δοκίμασα διάφορα πράγματα όπως να βγάλω την μπαταρία και να πατήσω 2-3 φορες το power για να ξεφορτισει τελείως αλλά τιποτα. Και τι δεν του έκανα. Ένας φίλος μου είπε ότι μάλλον χάλασε η μητρική. Μήπως ΄χαλασε το κουμπί με το οποίο ανοίγει??? Ευχαριστώ πολύ!!!
Antwni Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Έλεγξε αν χάλασε και το κουμπί....άνοιξε το laptop να δεις.... Αυτό συνέβει ξαφνικά? Ανέβαζε θερμοκρασίες πιο πριν? BSOD είδες ποτε?
kourentaradiocom Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Έτυχε οταν έγινε αυτό να το έχει ο αδερφός μου για καμια βδομαδα και δεν ειχα δει θερμοκρασιες. αλλα τον υπόλοιπο καιρό ήταν όλα κομπλε...
Antwni Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αν ανοίγει και κλείνει κατευθείαν είναι πρόβλημα μητρικής... Δες για το κουμπί... Επίσης μπορεί να χάλασε το jack της μητρικής...μέτρησε και αυτό να δεις....
kourentaradiocom Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Το κουμπί ειναι εντάξει. Το έιδε και ένας φιλος μου ηλεκτρονικος το μέτρησε και όλα κομλε με το κουμπί. Το λαπτοπ ειναι τελειως νεκρό. Δεν ανοίγει καθόλου.
coolerman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 αυτο το "κακο" εχουν τα λαπτοπ..εαν γινει τπτ πρεπει αναγκαστηκα πρεπει να την πεταξεις και να παρεις αλλη μητρικη! εαν εισαι "συναισθηματικα" δεμενος.. περιπου με 80 ευρω στο ebay υπαρχει καινουρια μητρικη και το κρατας εν ζωη για αλλο τοσο! αφου εχεις φιλο ηλεκτρονικο δεν το κοιταει και στα ενδοτερα μπας και γλυτωσεις τα πολλα και σου ερθει ποιο φθηνα;;
LambisElef Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μπορεί να χάλασε και κάποιος πυκνωτής! Το κόστος είναι 2Ε! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ανοίξεις και να δεις λιγάκι τους πυκνωτές με το μάτι, φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα